Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 17 hír

Ön készen áll? A Rational támogatja az újranyitást a gasztronómiában

Turizmus.com
-
 Tegnap 13:58Utazás

Amikor az éttermek, bárok és kávézók hónapokig tartó várakozás után újra megnyitnak, nagy lesz a roham, és a vendéglátóiparnak erre fel kell készülnie. Ezért a Rational élő bemutatókat szervez az iCombi és az iVario főzőrendszereivel, amelyek pontosan ehhez a rohanó időszak igényeihez igazodnak.

Lételem az ételem? – Dr. Forgács Attila gasztropszichológus az evés lélektanáról a Spiritusz podcastban

Képmás
-
 Tegnap 13:03Életmód

„Nem azért élünk, hogy együnk, hanem azért eszünk, hogy éljünk.” Mindannyian ismerjük a már klasszikus mondássá vált Molière-idézetet – de vajon ennek megfelelően működünk-e? Miért van a hétköznapokban is egyre nagyobb szerepe az evésnek, és hogyan lehetséges, hogy miközben a fél ország fogyókúrázik, a legkövérebb nemzet…

Megújul Magyarország legátfogóbb gasztro-turisztikai ajánlója

Turizmus Online
-
 Tegnap 11:43Recept

A 2016 óta működő blog, a Gastro Turismo teljes átalakuláson megy keresztül.

Mautner Zsófi: „A legtöbben a gasztronómia területéről ismernek, és nem tudják, hogy valaha diplomata voltam”

A Hamu és Gyémánt magazin tavaszi lapszámában egy éltető fogalomról, a reményről beszélgettünk négy közéleti szereplővel. Mautner Zsófival pályaváltásról, falak lebontásáról és a főzéshez elengedhetetlen tulajdonságokról beszélgettünk.

Változó gasztronómiai trendek

Demokrata
-
 Tegnap 07:06Életmód

A vendéglátás rendkívül megszenvedte a koronavírus-járvány miatti, közel féléves bezárást. A kényszer azonban új ötleteket is hozott.

Gasztroélménnyel és virtuális futóversennyel is készül az Európa-napi fesztivál

Travelo
-
 21.05.05 13:39Utazás

Lesz jazzkoncert, főzőshow, kulturális előadások és mesekoncertek is.

Popcornsalátával állt elő a népszerű gasztronómiai szerző

Magyar Nemzet
-
 21.05.05 09:05Recept

Texasi háziasszonyok már 1920-ban is gyakran készítettek popcornsalátát banánnal és salátalevelekkel.

Gasztroforradalom, vagy bolondéria? Popcornsaláta borította ki az internet népét

Mindmegette
-
 21.05.04 21:00Életmód

Durván kiborultak az emberek Molly Yeh gasztronómiai szerző Food Networkön bemutatott popcornsalátája láttán. Nem csoda, hogy egy szempillantás alatt letarolta az internetet a főzős videó, hiszen sokan már csak azért is megosztották, mert undorítónak, egyenesen az ördögtől valónak tartják ezt az furcsa kaját, ám olyanok is akadtak szép…

Érdemes itthon utazni: megújul Magyarország legátfogóbb gasztro-turisztikai ajánlója

Külföldi nyaralásokkal egyelőre inkább nem tervezünk, az utazni vágyó magyarok azonban már az enyhítésekre számítva folyamatosan töltik meg a hazai pihenőhelyek kapacitásait. Ha pedig már belföldön maradnak, az igények is magasabbak. Nem is történhetne jobb időben a 2016 óta működő blog, a Gastro Turismo teljes megújulása.…

Hangulatos gasztro-kocsma Zentán: Mojo pub

Magyar Nemzet
-
 21.05.03 10:56Recept

Zenta egy Tisza-parti magyar város Bácskában, ahol magyar szót lehet hallani mindenütt.

Gasztronómiai hagyományaink is a Kelethez kötnek

Magyar Nemzet
-
 21.05.03 07:55Könyv

Azt kevesen tudják, hogy mielőtt áttért a regényírásra, Cey-Bert Róbert Gyula a gasztronómia területén világszínvonalon tevékenykedett.

„Mindenki vigyázzba áll, ha az édesanyám bejön az Augusztba” – Anyák a gasztronómiában: Auguszt-Arató Auguszta

Dining Guide
-
 21.05.02 17:27Életmód

Anyának lenni a vendéglátásban óriási kihívás. Kiemelkedő teljesítményt nyújtó nőket ma már a szakma minden szegmensében találunk, a családalapítás és gyermeknevelés viszont már sokakat eltérít a pályáról. Az időbeosztás, a fizikai és mentális igénybevétel, a munkavállalás körülményei és anyagi biztosítékai nehézségek sorát állítják…

Új gasztroőrület: sushi jégkockatartóban

thatslife.hu
-
 21.05.01 08:00Életmód

A jól ismert japán különlegesség elkészítése még soha nem volt ilyen egyszerű!

Székelyföldön mocorog a gasztroforradalom?

Magyar Hang
-
 21.05.01 06:33Életmód

A Schwarz Bistro olyan, mint egy oázis a sivatagban: egy másik világba csöppen a látogató.

Karanténkonyha ON – új korszak kezdődött a gasztronómiában

Index
-
 21.05.01 06:06Belföld

Mautner Zsófit, Jókuti Andrást és Bezerics Danit kérdeztük a változásokról.