Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 11 hír

Nyugdíjas magyar zseni segít legyőzni a vírust: a legnagyobb gyógyszergyártókkal dolgozik Lukács Noémi

Bombaként robbant a hír nemrég, hogy egy magyar származású kutató, Karikó Katalin biokémikus, aki társával együtt megalkotta az egyik leghatékonyabb koronavírus-vakcina alapját, itt az újabb magyar szenzáció! ﷯

„A magyar vidék a magyar jövő letéteményese” – Gaal Gergely miniszteri biztos a Vasárnapnak

vasárnap.hu
-
 21.01.17 16:02Belföld

A cél továbbra is a vidéki Magyarország fejlesztése, a vidéken élő emberek életkörülményeinek, boldogulási lehetőségeinek javítása. A településfejlesztés minden korszakban nemes feladat, amiről a világjárvány idején sem feledkezhetünk meg – nyilatkozta lapunknak adott interjújában az új miniszteri biztos. Gaal Gergely hozzátette, éppen ennek…

Gaál Zsóka mindennapjai képekben

Origo
-
 21.01.17 06:15Sport

Figurák, sakkórák, érmek, tábkák - egy gyönyörű sportkarrier kezdő lépései. Csudai Sándor fotói.

Eltűnt Debrecenben a 15 éves Harangi Noémi

SzMo
-
 21.01.16 20:34Baleset-bűnügy

Nagy erőkkel keresik, testvére és a legjobb barátnője sem tudják, hol lehet.

Eltűnt debreceni tini – Aluljáróban látták utoljára Noémit

BorsOnline
-
 21.01.14 07:30Életmód

Rejtélyes módon veszett nyoma a 15 éves fülöpi tininek. A fiatal lányt egy kisbolt kamerája vet­-te fel utoljára, amint iskolába ment, azóta semmi nyoma.

Makra Noémi: Nincs már erő és motiváció bennem, hogy folytassam

Behír
-
 21.01.13 16:08Sport

Befejezte sportolói pályafutását Makra Noémi, a Torna Club Békéscsaba válogatott tornásznője. A több világ-, és Európa-bajnokságot is megjárt, világkupa-győztes sportoló a koronavírus miatt kihagyott Európa-bajnokság után döntött úgy, hogy a jövőben inkább a tanulmányait helyezi előtérbe. Tervei között szerepel, hogy edzőként segíti majd a fiatal…

Gaál József: A védelemipari tudásközpont Kecskemét gazdaságát is erősíti

Hiros
-
 21.01.13 13:14Megyei

A városvezetés célja, hogy sokszínűség jellemezze Kecskemét gazdaságát, ezért kiemelt stratégiai cél az innovatív tevékenységek idevonzása – hangsúlyozza Gaál József. Az alpolgármester annak kapcsán nyilatkozott a Kecskeméti Médiacentrumnak, hogy védelemipari tudásközpont jön létre a Neumann János Egyetemen.

Tesztelje sakktudását Gaál Zsókával!

Veol
-
 21.01.13 09:04Sport

Idén is folytatjuk nagy sikerű sakksorozatunkat: az ajkaiak ifjú játékosa, Gaál Zsóka rendszeresen jelentkezik valamilyen érdekességgel vagy feladvánnyal portálunkon.

Eltűnt Harangi Noémi

Police
-
 21.01.12 16:49Baleset-bűnügy

Eltűnt Harangi Noémi Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 12., k - 16:49 A hajdúhadházi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Befejezte pályafutását Makra Noémi

Beol
-
 21.01.12 15:34Sport

Befejezte pályafutását Makra Noémi, a Torna Club válogatott tornásznője. A több világ-, és Európa-bajnokságot is megjárt világkupa-győztes sportoló a tanulmányaira koncentrál.

„A választott szülészorvosom koronavírus-fertőzést kapott” – Noémi szülése pandémia idején egy vidéki nagyvárosi kli…

Képmás
-
 21.01.12 14:51Életmód

Noémi akkor tudta meg, hogy állapotos, amikor bevezették itthon a járvány miatti legelső korlátozásokat. Már egy ideje tervezték férjével a babát, de valahogy nem akart előbb összejönni. Egészségügyi dolgozóként az első perctől kezdve betegállományba került, így első várandósságát nagyrészt otthon, egyedül kellett töltenie. Ez idő alatt szüleivel é