Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 19 hír

A GVH uniós szintű versenykorlátozásra bukkant – 46 milliós bírság, jóvátétel mellett

Az Üzlet
-
 21.03.05 12:45GazdaságGVH

Több uniós tagállamot érintő versenykorlátozó gyakorlatot tárt fel a magyar versenyhatóság; a Jacobs-csoportra 46 millió forint bírságot szabott ki.

A GVH körmére nézett a magyar milliárdos cégének - a nők is jól járhatnak

Napi.hu
-
 21.03.05 12:43Belföld

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 46 millió forint bírságot szabott ki versenykorlátozás miatt az egyik magyar milliárdos cégcsoportjára, amely műkörmös termékeket forgalmaz. A vállalat együttműködött az eljárás alatt a versenyhivatallal, és azt is vállalta, hogy 140 millió forint összértékben árkedvezményt, illetve ajándékot ad a műkörmösöknek.

Körmükre nézett a GVH – a magyar nők is jól járhatnak

Infostart
-
 21.03.05 12:22Gazdaság

Az EU több tagállamát is érintő versenykorlátozó megállapodást tárt fel a magyar versenyhatóság.

Nemzetközi cégcsoportot bírságolt a GVH

Forbes
-
 21.03.05 12:19Gazdaság

A cégcsoport egy 140 milliós kompenzációs csomagot is magára vállalt.

Versenykorlátozás miatt bírságolt a GVH

Több államot érintő megállapodást tárt fel a magyar versenyhatóság..

Lecsapott a GVH, 46 milliós bírságot szabtak ki

Portfolio
-
 21.03.05 11:47Gazdaság

Több uniós tagállamot érintő versenykorlátozó megállapodást tárt fel a magyar versenyhatóság; a Jacobs-csoportra 46 millió forint bírságot szabtak ki, mert a műköröm-építéshez és díszítéshez szükséges termékeket értékesítő cég jogsértő kikötéseket alkalmazott a szalonok ellátását végző forgalmazókkal kötött szerződéseiben -…

A GVH-hoz fordul a kaszinók nyitva tartása miatt az LMP

ATV
-
 21.03.04 11:15Belföld

A Gazdasági Versenyhivatalhoz (GVH) fordul az LMP, mert piactorzítónak tartja azt, hogy a kaszinók nyitva lehetnek, miközben az éttermeknek, kocsmáknak vagy más vendéglátóipari egységeknek be kellett zárniuk.

Ismét kartellre csapott le a GVH!

A Gazdasági Versenyhivatal összesen mintegy 660 milliós bírságot szabott ki három vállalkozásra, amelyek különleges orvostechnikai eszközökre kiírt társadalombiztosítási tendereket osztottak fel egymás között.

Összesen 660 millió forint bírságot szabott ki a GVH 3 cégre: összejátszottak

A Gazdasági Versenyhivatal összesen mintegy 660 milliós bírságot szabott ki három vállalkozásra, amelyek különleges orvostechnikai eszközökre kiírt társadalombiztosítási tendereket osztottak fel egymás között. A nemzeti versenyhatóság

Bírságolt a GVH: egészségügyi közbeszerzéseknél sumákoló vállalkozásokat büntetett

A Gazdasági Versenyhivatal összesen mintegy 660 milliós bírságot szabott ki három vállalkozásra, amelyek különleges orvostechnikai eszközökre kiírt társadalombiztosítási tendereket osztottak fel egymás között, olvasható a Gazdasági és Versenyhivatal oldalán.

A GVH 660 millió forintra bírságolt egészségügyi tendereket felosztó cégeket

A hatóság szerint a három cég egyeztetett arról, hogy a közbeszerzéseken meghatározzák az ajánlati áraikat és a nyertes személyét.

Meglepő: közbeszerzési kartellt leplezett le a GVH, 660 milliós bírságot kaptak a szereplők

Összesen mintegy 660 milliós bírságot kapott három vállalkozás a Gazdasági Versenyhivataltól, amiért különleges orvostechnikai eszközökre kiírt társadalombiztosítási tendereket osztottak fel egymás között írja a Telex. A GVH közleménye szerint a Medtronic Kft., az Unicorp Kft. és a Medibis Kft. jogsértő módon felosztotta egymás között az…

660 milliós bírságot rótt ki a GVH közbeszerzési kartellért

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyhatóság vizsgálata megállapította, hogy a Medtronic Kft., az Unicorp Kft. és a Medibis Kft. jogsértő módon felosztotta egymás között az Országos Egészségbiztosítási Pénztár neuromodulációs eszközök beszerzésére kiírt, illetve kiírni tervezett 2014-es, illetve 2016-os központosított közbeszerzési tendereit.

Lebukott három kartellező egészségügyi cég – büntetett a GVH

MFor
-
 21.03.03 17:27KülföldRománia

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) összesen mintegy 660 millió forint bírságot szabott ki három vállalkozásra, amelyek különleges orvostechnikai eszközökre kiírt társadalombiztosítási tendereket osztottak fel egymás között - közölte a versenyhivatal szerdán.

Ismét kartellre csapott le a GVH: 660 milliós bírságot kaptak az egészségügyi közbeszerzéseket felosztó vállalkozások

A Gazdasági Versenyhivatal összesen mintegy 660 milliós bírságot szabott ki három vállalkozásra, amelyek különleges orvostechnikai eszközökre kiírt társadalombiztosítási tendereket osztottak fel egymás között.