Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

Brutális GDPR-bírságot szabtak ki

IT café
-
 Ma 15:14Infotech

A német adatvédelmi biztos szerint súlyos törvénysértés történt, a megbüntetett vállalkozás vitatja ezt, és fellebbezni fognak.

5 százalékkal csökkent a német GDP

Németországban tíz éve tartó gazdasági növekedésnek vetett véget tavaly a koronavírus, a hazai össztermék (GDP) 5 százalékkal csökkent - közölte a német statisztikai hivatal, a Destatis csütörtökön előzetes adatként. 

10 év után először csökkent a német GDP

Németországban tíz éve tartó gazdasági növekedésnek vetett véget tavaly a koronavírus, a hazai össztermék (GDP) 5 százalékkal csökkent – közölte a német statisztikai hivatal, a Destatis csütörtökön előzetes adatként. Elemzők minimálisan nagyobb, 5,1 százalékos gazdasági visszaeséssel számoltak a tavalyi évről. Az Európai Unió legnagyobb…

5 százalékkal esett vissza 2020-ban a német GDP

Tíz év után lett újra recesszió Németországban, az államháztartás pedig nyolc évnyi többlet után került először mínuszba. A recesszió nagysága így is egy kicsivel jobb, mint amire az elemzők számítottak.

A német GDP 5 százalékkal csökkent 2020-ban

A koronavírus-járvány következtében a német gazdaság a második világháború óta a legmélyebb válságba jutott.

Németország. A vártnál kisebbet zuhant a GDP tavaly

Németországban tíz éve tartó gazdasági növekedésnek vetett véget a koronavírus, tavaly a hazai össztermék (GDP) 5 százalékkal csökkent - közölte a német statisztikai hivatal. Az elemzők minimálisan nagyobb, 5,1 százalékos visszaeséssel számoltak.

Közel hét százalékkal nőhet a magyar GDP a Fitch szerint

Jelentősen gyorsítja a közép-európai EU-gazdaságok kilábalását az EU helyreállítási alapja.

Csökkentette a járvány az euróövezeti GDP-t

TőzsdeFórum
-
 21.01.13 15:05Gazdaság

Az első negyedévben ismét csökkenhetett az euróövezet GDP-je.

Brexit, UK GDPR és Schrems II. – az adattovábbításról szól majd 2021

VG
-
 21.01.11 18:20Vélemény

Brexit legfrissebb eseményeinek ismeretében érdemes tehát áttekinteni azokat a teendőket, amelyek az Egyesült Királysággal kapcsolatban lévő cégeket terhelik 2021. január 1-jétől. Vélemény.