Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 21 hír

Ezt jelentette a kormány Brüsszelnek: gigantikus hiány, miniatűr GDP

HVG
-
  Ma 12:04 Gazdaság

2009-ben volt utoljára példa arra, hogy a nemzeti össztermék nominálisan is csökkent.

KSH: 5,3 százalék volt az államháztartás GDP-arányos hiánya az első fél évben

Az előzetes adatok szerint a kormányzati szektor hiánya 986 milliárd forint, a GDP 9,1 százaléka volt a második negyedévben, ezzel az első féléves hiány 1219 milliárd forintra, a GDP 5,3 százalékára nőtt az első negyedévi 1,9 százalékról - jelentette csütörtökön a Központi Statisztikai Hivatal.

5,3 százalék volt az államháztartás GDP-arányos hiánya az első fél évben

A bevételek 140 milliárd forinttal, azaz 1,4 százalékkal elmaradtak a tavalyi első féléviektől, a kiadások viszont 1239 milliárddal: 12,6 százalékkal nőttek.

KSH: 5,3 százalék volt az államháztartás GDP-arányos hiánya az első fél évben

A bevételek 140 milliárd forinttal, 1,4 százalékkal elmaradtak a tavalyi első féléviektől, a kiadások 1239 milliárd forinttal, 12,6 százalékkal nőttek.

Ebrd: a magyar Gdp 2022-ben érheti el a válság előtti értéket

A magyar és a lengyel gazdaság teljesítményére szóló prognózisait rontotta a legkisebb mértékben a közép-európai Eu-térségen belül az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (Ebrd) őszi regionális előrejelzésében.

A magyar és a lengyel GDP-előrejelzést rontotta legkevésbé az EBRD

Az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank szerint a közép-európai és a balti térségen belül a lakosság háromnegyede érzi személyesen a járvány hatásait.

Államháztartás. Öt százalék fölé nőtt a Gdp-arányos hiány

A kormányzati szektor hiánya 986 milliárd forint, a Gdp 9,1 százaléka volt a második negyedévben, ezzel az első féléves hiány 1219 milliárd forintra, a Gdp 5,3 százalékára nőtt az első negyedévi 1,9 százalékról - jelentette a Központi Statisztikai Hivatal.

A GDP 5,3 százalékára nőtt a féléves hiány

Az előzetes adatok szerint a kormányzati szektor hiánya 986 milliárd forint, a GDP 9,1 százaléka volt a második negyedévben, ezzel az első féléves hiány 1219 milliárd forintra, a GDP 5,3 százalékára nőtt az első negyedévi 1,9 százalékról.

A GDP 5,3 százalékára ugrott a hiány

A jelentős romlás a koronavírus okozta járvány gazdasági hatásainak és az azok enyhítésére hozott intézkedéseknek a következménye.

Ksh: 5,3 százalék volt az államháztartás GDP-arányos hiánya az első fél évben

A jelentős romlás a koronavírus okozta járvány gazdasági hatásainak és az azok enyhítésére hozott intézkedések következménye.

KSH: 5,3 százalék volt az államháztartás GDP-arányos hiánya az első fél évben

Az előzetes adatok szerint a kormányzati szektor hiánya 986 milliárd forint, a GDP 9,1 százaléka volt a második negyedévben, ezzel az első féléves hiány 1219 milliárd forintra , a GDP 5,3 százalékára nőtt az első negyedévi 1,9 százalékról - jelentette csütörtökön a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

A Gdp biztos támasza: talpon maradt a fogyasztás

Magyar Nemzet
-
  Ma 05:55 Gazdaság

A veszteségek miatt megrendült fogyasztói bizalom az adósvédelemmel erősödhetett, jövőre folytatódik a biztonság.

Évtizedek óta nem látott mértékben csökkent a brit GDP

Csaknem 20 százalékkal zuhant a második negyedévben a brit GDP.

Közel 20 százalékkal zuhant a brit GDP

A korábbi becslésnél valamivel kisebb mértékben, de így is közel 20 százalékkal esett vissza a brit gazdaság teljesítménye az idei második negyedévben.

Egy picit mégis jobb lett a második negyedéves brit GDP-adat

A korábbi becslésnél valamivel kisebb mértékben, de így is csaknem 20 százalékkal - hat és fél évtizede nem mért ütemben - zuhant a brit gazdaság teljesítménye az idei második negyedévben a koronavírus-járvány súlyos negatív hatásai miatt.