Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 62 hír

Benkő Tibor: Emlékezni kell a hősökre!

Minden magyar hős, aki életét áldozta a nemzetért, az ország szabadságáért, megérdemli, hogy emlékezzünk rá - hangoztatta a honvédelmi miniszter a magyar hősök emlékünnepe napján a Fejér megyei Pákozdon tartott vasárnapi megemlékezésen.

Az MSZP választmánya szombaton összeül eldönteni, hogy Szanyi Tibor vagy Ujhelyi István legyen-e a párt EP-képvisel…

Úgy néz ki, hogy az MSZP csak egy képviselői helyet szerzett vasárnap a magyarországi EP-választáson, Szanyi Tibor pedig az Indexnek azt mondta, hogy ha tényleg ez a helyzet, akkor tárgyalni kell arról, hogy a pártot ki képviselje 2019 és 2024 között a 751 fős testületben.

Nem biztos, hogy Szanyi Tibor lemarad Brüsszelről

Erről maga a politikus beszélt az Azonnalinak. Jelenlegi ismereteink – és a kiszivárgott adatok alapján – az MSZP-P listája mindössze egyetlen

A szivárgó infók szerint Jávor Benedek és Szanyi Tibor is búcsúzik

Magyar Narancs
-
  Tegnap 22:00 Vélemény

A szocialisták hatalmas vereséget szenvedtek.

Benkő Tibor: digitális katonaprogramot vezetünk be

A honvédelmi haderőfejlesztési program a legkorszerűbb, 21. századi járművek, harci járművek beszerzését, alkalmazását is biztosítja a honvédségnek.

Benkő Tibor: digitális katonaprogramot vezetünk be

A honvédelmi haderőfejlesztési program a legkorszerűbb, 21. századi járművek, harci járművek beszerzését, alkalmazását is biztosítja a honvédségnek.

Elhunyt Gáspár Gábor, legendás pécsi testnevelő tanár

Bama
-
  Tegnap 20:44 SportElhunytPécs

Súlyos betegség után, 77 éves korában hunyt el.

Elhunyt Gáspár Gábor, pécsi testnevelő tanár, sportvezető

Súlyos betegség után, 77 éves korában elhunyt Gáspár Gábor testnevelő tanár, sportvezető, a "PVSK Aranygyűrű" kitüntetés birtokosa, adta hírül a PVSK.    Gáspár Gábor 1942. március 7-én született Makón. Kora gyermekkorától a sport határozta meg életét, eredetileg kapus szeretett volna lenni, de a középiskolában három sportágat is űzött, a…

Nyilasi Tibor első prémiuma 200 forint volt

Bors Online
-
  Tegnap 15:00 Sport

Habár máig része a magyar futballnak a 64 éves ezüstcipős, 70-szeres válogatott Nyilasi Tibor, aki az FTC mellett az Austria Wienben is közönségkedvencnek számított, a rajongók sem tudhatnak róla mindent. Összegyűjtöttünk néhány érdekes tényt az éle­téről.

Azt mondták, nem fog az működni - tévedtek: évente 6000 kilowatt áramot termel Tibor

Délmagyar
-
  Tegnap 14:18 Megyei

Három éve, Kiss Tibor házán jelentek meg az első napelemek Királyhegyesen - ma már a községházán is ilyen rendszer termeli az energiát. Eddig úgy néz ki, tényleg megéri fölszerelni.

Szanyi Tibor optimista, szerinte működni fog a szocialisták kampánya

ATV
-
  Tegnap 09:55 Belföld

Szanyi Tibor szerint az MSZP nagyon optimistán néz a választás elé. Az MSZP EP képviselője erről az ATV Start című műsorában beszélt. Úgy látja, hogy lassan beérik az európai szocialisták társadalmi kérdésekre összpontosító, és a Föld kérdéseivel foglalkozó politikája.

Tiborcz helyében én nem aludnék jól- Dobrev Klára

OLKT
-
  Tegnap 08:39 Belföld

Dobrev Klárával készített riportot a Nyugatifény. Ebből láthatunk néhány perecet, melyben hangsúlyozza, nem aludna jól Tiborcz István helyében.

Dr. Várady Tibor 80 éves

Szabad Magyar Szó
-
  19.05.25 16:31 Határtalan

Születésnapján köszöntjük a vajdasági magyar értelmiség nemzetközileg legelismertebb tagját: Dr. Várady Tibor akadémikus, jogászprofesszor és kisebbségjogi szakértő ma töltötte be 80. életévét. A vele készülő ünnepi interjút olvassa a jövő hétvégén a Szabad Magyar Szóban!

Benkő Tibor: komoly biztonsági követelmények vonatkoznak az önvezető járművekre 

Debrecen - A honvédelmi miniszter szerint az önvezető járművekben, beleértve az önvezető harci járműveket, fontos a biztonság.

Benkő Tibor: Komoly biztonsági követelmények vonatkoznak az önvezető járművekre

A honvédelmi miniszter szerint az önvezető járművekben, beleértve az önvezető harci járműveket, fontos a biztonság, aminek komoly biztonsági követelményei vannak.