Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Négy évet kapott Finnországban az iraki migráns, aki egy 13 éves lány vett el

A harminc éves iraki származású férfi még 2014-ben érkezett Finnországba egy tizenhárom éves lánnyal, akit még Irakban vett feleségül. A finn bíróság szerint ezzel több bűncselekményt is elkövetett. Négy év börtönt kapott.

Finnország várja Bident és Putyint

A rendkívül kiélezett és feszült államközi viszony megváltoztatásáról, normalizálásáról, az elmérgesedett kelet-ukrajnai válság kezeléséről, továbbá globális és regionális kérdésekről egyeztetett telefonon az orosz és az amerikai elnök, az utóbbi kezdeményezésére. Joe Biden a keddi beszélgetés során javasolta Vlagyimir Putyinnak, hogy a…

Könyvtárakban virágzik a társasjáték-kultúra Finnországban

Qubit
-
 21.04.14 16:50Állatvilág

Majdnem 10 éve már, hogy a finn könyvtárak elkezdték felvenni kínálatukba a társasjátékokat, és a kezdeményezésből igazi sikertörténet lett. Egy 140 ezres városban mintegy 250 darabos kollekcióból kölcsönözhetnek ingyen az érdeklődők, és még a játékboltok sem járnak rosszul.

Finnország adna otthont a Biden–Putyin-találkozónak

Az orosz külügyi szóvivő szerint az Egyesült Államok a világ legkiszámíthatatlanabb állama lett.

Finnországban találkozna Biden és Putyin

A finnek diplomáciai gesztusnak tartják a helyszín felajánlását az orosz–amerikai tárgyaláshoz.

Közel ezren tüntettek Finnországban a koronavírus-járvány miatti lezárások ellen

Liner
-
 21.04.14 10:43Külföld

Szombaton összesen húsz embert tartóztatott le a helsinki rendőrség, miután megszegték a covid-járvánnyal kapcsolatos szabályokat.