Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 256 hír

Iszonyú drágulás jön: a Fidesz-kormány most is cserbenhagy minket

Nagy csapás ez azoknak a tisztességes magyar embereknek, akik nem a luxusfidesz kegyeltjei.

A Jobbik feljelenti Hollik Istvánt, a Fidesz szócsövét rémhírterjesztésért

Nemrég derült ki, hogy Orbán Viktor és kormánya országos méretű telefonos lejáratókampányt kezd az ellenzéki pártok ellen, ahol azok “oltásellenességére” hívják majd fel a figyelmet. Az ellenzék azonban többször is kiemelte már, hogy a kormány hazudik és ezt a hazugságot kívánja mindenki fejébe beültetni. A Jobbik szerint ez már régen…

A Jobbik rémhírterjesztés miatt feljelenti a Fideszt

A Jobbik feljelentést tesz a Fidesz-Kdnp telefonos tájékoztató kampánya miatt, mert azt úgy értékeli: "zaklató gyűlöletkampányban terjesztenek rémhíreket Orbánék".

Hoppá! Rendőrségi ügy lesz a Fideszék gyűlöletkampányából

A Jobbik feljelentést tesz a Fidesz-KDNP telefonos tájékoztató kampánya miatt, mert azt úgy értékeli: “zaklató gyűlöletkampányban terjesztenek rémhíreket Orbánék”. Az ellenzéki párt az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében azt írta: “az Orbán-kormány újabb hazugságkampánnyal akarja elterelni a figyelmet arról, hogy lakosságarányosan hazánkban…

A Jobbik rémhírterjesztésért jelenti fel a Fideszt

A legújabb telefonos oltáskampány verte a ki a biztosítékot az ellenzéki pártnál.

Feljelentést tesz a Jobbik a Fidesz telefonos kampánya miatt

 A Jobbik úgy értékeli a telefonos megkereséseket, hogy „zaklató gyűlöletkampányban terjesztenek rémhíreket Orbánék”.

A Jobbik feljelentést tesz a Fidesz telefonos kampánya miatt

Szerintük „zaklató gyűlöletkampányban terjesztenek rémhíreket Orbánék”.

Csatlakozott a Fidesz európa tanácsi delegációja az európai konzervatívok frakciójához

Németh Zsolt kiemelte, hogy az Európai Konzervatív Frakció és Demokratikus Szövetség nevű frakciójához való csatlakozás fontos lépést jelent az európai jobboldalon belüli együttműködés kialakításának irányába az Európa Tanács fórumán belül.

Feljelentést tesz a Jobbik a Fidesz telefonos kampánya miatt

A Jobbik feljelentést tesz a Fidesz-KDNP telefonos tájékoztató kampánya miatt, mert azt úgy értékeli: "zaklató gyűlöletkampányban terjesztenek rémhíreket Orbánék".

A Fidesz Európa tanácsi delegációja csatlakozott az európai konzervatívokhoz

A Fidesz Európa tanácsi delegációja csatlakozott az Európa Tanács Európai Konzervatív Frakció és Demokratikus Szövetség nevű frakciójához.

A Jobbik ígéri: feljelentést fog tenni a Fidesz hétfőn bejelentett telefonos kampánya miatt

A Jobbik reméli, hogy a telefonos kampányt bejelentő Hollik István is a bíróság előtt felelhet majd.

A Fidesz az európai konzervatívokhoz csatlakozott

A Fidesz európa tanácsi delegációja csatlakozott az Európa Tanács Európai Konzervatív Frakció és Demokratikus Szövetség nevű frakciójához.

Az európai konzervatívokhoz csatlakozott a Fidesz

Németh Zsolt telefonon nyilatkozva kiemelte: az európai konzervatívok frakciójához való csatlakozás fontos lépést jelent az európai jobboldalon belüli együttműködés kialakításának irányába az Európa Tanács fórumán belül. Szavai szerint a frakció meghatározó erejét mások mellett a brit Konzervatív Párt, a lengyel Jog és…

Megvan a Fidesz új pártja az Unióban

A Fidesz európa tanácsi delegációja csatlakozott az Európa Tanács Európai Konzervatív Frakció és Demokratikus Szövetség nevű frakciójához - tájékoztatta az MTI-t Németh Zsolt, az Országgyűlés Külügyi bizottságának elnöke.

A Fidesz csatlakozott az európai konzervatívok frakciójához

A Fidesz európa tanácsi delegációja csatlakozott az Európa Tanács Európai Konzervatív Frakció és Demokratikus Szövetség nevű frakciójához – közölte Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke hétfőn, a strasbourgi székhelyű Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének egyhetes ülése hétfői munkanapjának keretében.