Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 499 hír

Szimbolikus értékű győzelmet aratott Győrben a Fidesz

Csaknem ötezer szavazattal szerzett több voksot a győri időközi polgármester-választáson Dézsi Csaba András (Fidesz–Kdnp), mint októberben Borkai Zsolt.

Závecz: A Fidesztől több kell, ha nem akar rétegpárttá válni

Klubrádió
-
  Ma 01:26 Vélemény

Győrben az ellenzék hasonlóan szerepelt, mint az EP-választáson, a Fidesz győzelme ellenére országosan veszít szavazókat, kivéve az idősebbeknél - mondta Závecz Tibor.

Tarolt a Fidesz Győrben

Hiába kampányoltak Győr városában ellenzéki politikusok Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP jelölte nagy fölénnyel nyerte meg a vasárnapi időközi polgármester-választást. A nagy arányú siker azt mutatja, hogy a győriek nem kértek abból a káoszból, ami az ellenzéki vezetésű településeket kialakult az elmúlt hónapokban.

Meggyőző fölénnyel nyert a Fidesz jelöltje Győrben

Meggyőző fölénnyel nyerte Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP jelölte meg vasárnapi időközi polgármester-választást Győrbe, amelynek a kiírására azért volt szükség, mert a tavaly október 13-án megválasztott, botrányba keveredett Borkai Zsolt lemondott tisztségéről.

Újabb rendkívüli közgyűlés összehívását kezdeményezi a Fidesz a szegedi parkoló ügyben

A mai közgyűlés a baloldali képviselők távolmaradása miatt határozatképtelen volt – közölte Bartók Csaba, a párt helyi elnöke.

Újabb rendkívüli közgyűlést hív össze a Fidesz a szegedi parkoló ügyben

A Fidesz elkötelezett amellett, hogy kiderüljön az igazság a szegedi parkolóügyben, ezért újabb rendkívüli közgyűlés összehívását kezdeményezik – jelentette ki a párt helyi elnöke hétfőn a Tisza-parti városban. Bartók Csaba sajtótájékoztatóján emlékeztetett: a Gyulai Törvényszék másodfokon hűtlen kezelésben bűnösnek mondta ki Botka…

Újabb rendkívüli közgyűlés összehívását kezdeményezi a Fidesz a szegedi parkoló ügyben

HírTV
-
  Tegnap 20:47 Vélemény

A Fidesz elkötelezett amellett, hogy kiderüljön az igazság a szegedi parkolóügyben, ezért újabb rendkívüli közgyűlés összehívását kezdeményezik.

Újabb rendkívüli közgyűlést kezdeményez a Fidesz a szegedi parkoló ügyben

Origo
-
  Tegnap 20:38 Belföld

A törvényszék másodfokon bűnösnek mondta ki Botka László közvetlen munkatársait.

Elemzők Győr után: ez most nagyon fontos volt a Fidesznek

A Publicus Intézet ügyvezetője szerint a Fidesz fontos győzelmével gátat vetett az ellenzék ősz óta tartó sikersorozatának, a Médianéző Központ igazgatója úgy véli, "helyreállt a rend" Győrben Dézsi Csaba András győzelmével.

30 új jelöltet is bevethet a Fidesz 2022-ben: az őszi eredmények miatt cserélhetnek

Blikk
-
  Tegnap 18:22 Választás

Egyéni képviselőjelöltjeinek akár harmadát is lecserélheti a Fidesz a 2022-es országgyűlési választáson, azaz több mint 2,7 millió polgár szavazólapján szerepelhet új kormánypárti politikus 2018-hoz képest – legalábbis erre lehet következtetni az elmúlt időszakban napvilágot látott információkból.

Győrben kiderült, hogy van két Fidesz – csak az egyiket 2002-ben kell keresni

A győri választási eredmény gyakorlatilag már a jelöltállításkor eldőlt: a Fidesz megtalálta az adott helyzetre a tökéletes jelöltet. De akad-e majd elég Dézsi Csaba András a pufimellényes fidelitasosok országában?

A Fidesz úgy ellépett a Borkai-érától, mintha semmi köze sem lett volna hozzá

Hírklikk
-
  Tegnap 17:23 Belföld

Igazság szerint, vasárnap senki nem tört át. Győrben nem sikerült a csoda (mert az lett volna), az ellenzék nem fordított. Amire viszont tegnap egész Európa figyelt: nem törtek át a tartományi választáson Salviniék. Salvini maga – de mindenki más is – a hagyományosan baloldali Romagna tartomány (Bologna-Rimini-Párma környéke) megszerzését…

Fidesz: Karácsony Gergely durván korlátozná a fővárosi képviselők demokratikus jogait

A Fidesz szerint Karácsony Gergely durván korlátozná a fővárosi képviselők demokratikus jogait. Láng Zsolt frakcióvezető a fővárosi közgyűlés szervezeti és működési szabályzata (szmsz) módosításának visszavonására szólította fel a főpolgármestert.

Fidesz: Karácsony durván korlátozná a fővárosi képviselők demokratikus jogait

Azt kérik, a főpolgármester vonja vissza a módosításokat.