Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Szeptemberig lefújnának minden tömegrendezvényt, lőttek a nyári fesztiváloknak, városnapoknak

Főtér
-
  20.05.29 08:41 Határtalan

A kulturális minisztérium törvénytervezete szerint augusztus 31-ig nem lehet 1000 főnél több embert megmozgató eseményeket szervezni, legyen az kül- vagy beltéri, ingyenes vagy befizetős. A tervezetet közvitára bocsátják. A törvényre az indoklás szerint azért van szükség, mert a veszélyhelyzet lejártával sem szűnik meg a koronavírus jelentette kock

Átütemezett programok, elhalasztott fesztiválok

Felvidék.ma
-
  20.05.29 00:27 Határtalan

Mint Alžbeta Sádovská, a Lévai Regionális Művelődési Központ igazgatója a Felvidék.ma-nak elmondta: március közepétől május 25-ig teljes mértékben szüneteltették a tevékenységüket, s ettől a héttől is csupán a korábban elkezdett művelődési és ismeretszerző programjaikat folytatták.

Bajban a koncertvilág, a fesztiválok elmaradnak – a legtöbben előre menekülnek

Vaol
-
  20.05.28 20:00 Megyei

Sok rendezvény, köztük koncertek, fesztiválok elmaradnak a járványhelyzet miatt, a szervezők, zenészek, menedzserek törhetik a fejüket a túlélési megoldásokon. A szakma megmentésére mozgalom is indult.

Újra járhatunk szabadtéri előadásokra, de a fesztiválokra még várnunk kell

Fidelio
-
  20.05.28 09:55 SzínpadFesztiválok

A Magyar Közlönyben megjelent kormányrendelet többek között színházi előadásra, mozira, cirkuszra, valamint könyvszakmai rendezvényre vonatkozik.

Megjelent a rendelet: újra lehet meccsre és többféle rendezvényre menni – Döntöttek a fesztiválokról és Budapestről is

Blikk
-
  20.05.28 08:35 Belföld

Európa országai közül gyakorlatilag elsőként hazánkban lehet újra szabadtéri sportrendezvényekre menni. A fővárosi enyhítésről szóló rendelet is több, a budapestiek normális életbe történő visszatérését segítő elemet tartalmaz. Meg lehet tartani bizonyos szabadtéri rendezvényeket is, de fesztiválok továbbra sem lehetnek. A Magyar Közlönyben…