Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 115 hír

Dokumentumfilm-sorozat készül Fekete István életéről

Fekete István a legolvasottabb magyar írók egyike, számos műve közül a Tüskevárt és a Vukot szinte mindenki olvasta. A 120 évvel ezelőtt született író munkássága azonban jóval gazdagabb e két kötetnél, életét pedig a legtöbben alig ismerjük.

Dokumentumfilm-sorozat készül Fekete István életéről

Fekete István a legolvasottabb magyar írók egyike, számos műve közül a Tüskevárt és a Vukot szinte mindenki olvasta. A 120 évvel ezelőtt született író munkássága azonban jóval gazdagabb e két kötetnél, életét pedig a legtöbben alig ismerjük. Fekete Istvánról most dokumentumfilm-sorozat készül, melynek alkotói szülőfalujától indulva…

Ismét lecsaptak a szállítás fekete öves mesterei

Vezess
-
 Tegnap 15:05Autó-motor

Úgy tűnik, sosem fogy ki a világ azokból, akik inkább erővel, mint ésszel oldják meg a szállítási problémákat.

Magnetikus közterületek: a Kádár-kor feketepiaca

A második világháború alatt és közvetlenül utána egyre inkább elburjánzottak a kereskedés jogtalan formái. Budapesten az engedély nélküli utcai árusítást az 1940-es évek végén a politikusok „illegális közterület-foglalásnak” minősítették, arról azonban nem szólt a hatalmi narratíva, hogy mi lehetett az oka az árusok sikerének.

Magyarázatot találtak a Marson megfigyelt rejtélyes fekete pókokra

Furcsa, pókszerű fekete foltokat fotózott a Marson a Nasa egyik űrszondája. Kutatók most kísérletben is reprodukálták a képződményeket.

Fekete bikiniben állt ki a mérlegelésre a dögös tetovált bokszolónő

Player
-
 Tegnap 11:30Sport

Ebanie Bridges már a meccse előtt elérte, hogy a középpontba kerüljön.

Fekete-fehér fotóval gyászolja rokonát Kulcsár Edina férje, Csuti: "Az életben nincs restart!"

Kulcsár Edina férje csütörtökön hozta nyilvánosságra, hogy elhunyt egy családtagja, aki nagyon közel állt hozzá.

Tovább tetőzik a Fekete Dávid botrány

Fekete Dávid egyre szorultabb helyzetbe kerül miután egyre több károsult jelentkezik – írja a Blikk.hu. Fotó:Tv2 Az egyik károsult nyilvánosságra hozott egy hangfelvételt, amelyen Dávid mindent bevall és degradálja azokat az embereket, akik akár az egész házukat, vagyonukat elvesztették miatta. a legnagyobb hülye, aki feljelent, mert abból nem les

Lehülyézte Fekete Dávid azokat, akik feljelentenék

Újabb felvétel került nyilvánosságra az énekesről.

Kiszivárgott egy hangfelvétel: Fekete Dávid inkább börtönbe menne, mint hogy visszaadja a pénzt a károsultaknak

Egyre szorultabb helyzetbe kerül Fekete Dávid, miután egyre több károsult jelentkezik. Az egyik károsult nyilvánosságra hozott egy hangfelvételt, amelyen Dávid mindent bevall és degradálja azokat az embereket, akik akár az egész házukat, vagyonukat elvesztették miatta.

Dokumentumfilm-sorozat készül Fekete István életéről

Fekete István a legolvasottabb magyar írók egyike, számos műve közül a Tüskevárt és a Vukot szinte mindenki olvasta. A 120 évvel ezelőtt született író munkássága azonban jóval gazdagabb e két kötetnél, életét pedig a legtöbben alig ismerjük. 

Éleződik az ukrán-orosz viszály, amerikai hadihajók tartanak a Fekete-tengerre

Az Egyesült Államok tájékoztatta Ankarát, hogy a jövő héten a

Botrány: Fekete Dávid szerint hülyék azok az emberek, akik feljelentik őt

A megkárosított emberek között olyan is volt, aki a teljes vagyonát és a házát is elveszítette Fekete Dávid miatt. A Tények Plusz műsorában két károsult is megszólalt, egyikük egy titkos hangfelvételt hozott nyilvánosságra, amelyen tisztán hallható, hogy Fekete Dávid mindent bevall. Ráadásul egyenesen hülyének nevezi azokat az embereket, akik felje

Randazzó „fekete-fehér” temploma

Dorogi-medence
-
 Tegnap 07:20Megyei

Lieber Tamás „Mesélő tájak és formák – Egy fotó és ami mögötte van” című sorozatának soron következő