Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 227 hír

„Semmi sem a tulajdonom” – Putyin tagadja, hogy övé lenne a titkos palota a Fekete-tenger partján

Tagadta Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfőn, hogy az övé lenne az a titkos palota a Fekete-tenger partján, amelyet Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus állítása szerint ő birtokol.

Putyin tagadja, hogy övé lenne a titkos palota a Fekete-tenger partján

Jövő vasárnap délre minden orosz városra kiterjedő újabb tiltakozásokat hirdetett meg Leonyid Volkov, a Navalnij-hívek regionális csoportjainak vezetője a Twitteren.

Putyin letagadta, hogy titokban neki építettek palotát a Fekete-tenger partján

A napokban kapta fel a nemzetközi sajtó a hírt, miszerint Vlagyimir Putyin titokban egy elképesztő palotát építtetett magának és szűk körének. Az Alekszej Navaljin ellenzéki politikus által nyilvánosságra hozott információk alapján egy 400 milliárd (!) forintos épületegyüttest terveztek a Fekete-tenger partjára, amiben többek között saját kaszinó é

Itt van feketén-fehéren: ekkor nyithatnak ki újra a vendéglátóhelyek Magyarországon

Egyelőre együttműködést kérnek a vendéglátóhelyek tulajdonosaitól, üzemeltetőitől, hangzott el az operatív törzs hétfői online sajtótájékoztatóján.

Putyin tagadja, hogy övé lenne a titkos luxuspalota a Fekete-tenger partján

Azt nem árulta el, hogy akkor mégis kinek lehet pénze Oroszországban egy 400 milliárd forintos uradalomra.

Putyin tagadja, hogy titkos palotája lenne a Fekete-tengernél

Az orosz elnök hétfőn tagadta, hogy bármi köze lenne a Navalnij ellenzéki aktivista által bemutatott, a Fekete-tenger partján álló palotához.

Végzet: A Winx Saga: Fekete mágia

Mafab
-
 Ma 14:26Film

Bár helyenként hemzsegett a középszerű megoldásoktól, a Fate: The Winx Saga ennek ellenére is teljesen magával ragadott. Legnagyobb érdeme talán az, hogy még az eredeti animációs sorozat megoldását is ismerve újra izgalmassá tudta tenni a kérdést, hogy mégis honnan származik a főszereplőnk. Karaktereit tekintve eleinte…

Putyin tagadja, hogy övé lenne a titkos palota a Fekete-tenger partján

Tagadta Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfőn Moszkvában, hogy az övé lenne az a titkos palota a Fekete-tenger partján, amelyet Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus állítása szerint ő birtokol. A Navalnij alapította Korrupcióellenes Küzdelem Alapítvány (FBK) január 19-én közzétett egy kétórás dokumentumfilmet, amelyben azt állította, hogy Puty

Putyin megnyugtatott mindenkit, nem az övé az 1,3 milliárd dolláros Fekete-tengeri palota

Az orosz elnök az ingatlanról szóló oknyomozó videót se látta, mert nincs ideje ilyesmire.

Megszólalt Putyin: tagadja, hogy az övé lenne a titkos palota a Fekete-tenger partján

Tagadta Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfőn Moszkvában, hogy az övé lenne az a titkos palota a Fekete-tenger partján, amelyet Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus állítása szerint ő birtokol.

Putyin tagadja, hogy övé lenne a titkos palota a Fekete-tenger partján

Semmi, amire a filmben rámutattak, nem a tulajdonom, és nem volt sem az én tulajdonom, sem a rokonaim tulajdona. Soha” – mondta Putyin. Tagadta Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfőn Moszkvában, hogy az övé lenne az a titkos palota a Fekete-tenger partján, amelyet Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus állítása szerint ő birtokol. A Navalnij…

Putyin cáfolja, hogy övé lenne a titkos palota a Fekete-tenger partján

„Semmi, amire a filmben rámutattak, nem a tulajdonom, és nem volt sem az én tulajdonom, sem a rokonaim tulajdona. Soha” - mondta Putyin.

Putyin állítja, nem az övé a Fekete-tenger partján álló luxuspalota

Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus egy angol feliratos anyagban próbálta meg leleplezni az orosz elnököt. A videó a várakozásoknak megfelelően roppant népszerű is lett, hétfő kora délutánig több mint 86 millióan nézték meg a YouTube-on.