Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 17 hír

Baranyi Krisztina megvonná az FTC 70 milliós támogatását, a pénzzel a szegény ferencvárosi gyerekek sportolását segí…

Baranyi Krisztina, Ferencváros új polgármestere volt a Digi Sport Reggeli Start című műsorának a vendége. A beszélgetésből kiderül, hogy Baranyi újra elkezdett focimeccsekre járni, elvarázsolta őt a ferencvárosi stadion hangulata. A játék már kevésbé – tette hozzá.

Baranyi Krisztina csökkentené az Ftc támogatását

Az októberben megválasztott ferencvárosi polgármester inkább a tömeg- és diáksportra költene, mint a versenysportra.

Baranyi Krisztina megszüntetné a Fradinak járó 70 milliós önkormányzati támogatást

Inkább olyan ferencvárosi szegény gyerekek sportolását segítenék, „akiknek gondot jelent kifizetni a Fradi-tagdíjat vagy megvenni a sportfelszereléseket”.

Baranyi Krisztina: 190 milliárdba bele kellett volna férnie egy futókörnek

Index
-
  Ma 10:43 Sport

A ferencvárosi polgármester szerint a Puskásba is kerülhetett volna az atlétikai világbajnokság.

Videó: Baranyi Krisztina az alakuló ülésről

Baranyi Krisztina szerint politikai hiba volt, hogy a testület alakuló ülésén a polgármestert támogató pártok képviselői a nyilvánosság előtt hekkelték meg a napirendet: az ülésre 6 indítványt terjesztettek be. A Momentum Jancsó Andreát szerette volna alpolgármesternek, Reiner Roland alpolgármesteri fizetését pedig a saját oldala…

Életképek a koraszülött intenzív osztály világából – tudósítás Gonda Krisztina fotókiállításáról

November 17-én ünneplik világszerte a koraszülöttek világnapját. Ezen alkalomból Gonda Krisztina fotóművész megnyitotta kiállítását, amely a PIC, azaz a perinatális intenzív centrum törékeny világába enged bepillantást. A kiállítás üzenete az együttérzés és az empátia. Gonda Krisztina portréfotókat készít, érdeklődésének középpontjában…

Ez volt Tóth Krisztina első publikációja!

KönyvesBlog
-
  Tegnap 10:00 Könyv

Kemény Aranka, a Petőfi Irodalmi Múzeum munkatársa elküldte Tóth Krisztinának a költő első publikációját, ami A vár című vers volt. Minderről Tóth Krisztina posztolt a Facebookon, egyúttal pedig olyan olvasókat keres, akik a megjelenés napján születtek. Hozzátette még:  Azoknak a jelentkezőknek, akik a lapok megjelenésének…

A ferencvárosiak jelenlétében tette le esküjét Baranyi Krisztina

Olyan sokan voltak kíváncsiak a ferencvárosi képviselő testület alakuló ülésére, Baranyi eskütételére, hogy a terembe is alig fértek be az érdeklődők. 

Fideszes elődje Baranyi Krisztináról: Látványpolitizálásban és politikai kommunikációban erős

HVG
-
  19.11.15 14:24 Belföld

Bácskai János nem tart attól, hogy Baranyi Krisztina olyasmit talál a kerület szerződéseinek átvizsgálásakor, ami bajba sodorhatja.

Személyeskedéstől sem mentes vitában tegnap este hivatalosan is megkezdte a munkát Baranyi Krisztina

Hírhatár
-
  19.11.15 11:13 Belföld

A törvény által előírt határidő letelte előtt egy nappal tegnap este immár hivatalosan is megalakult a Baranyi Krisztina vezette ferencvárosi önkormányzat – közel sem indulatmentesen.

Így került egy platformra a Fidesz és a Momentum Baranyi Krisztinával szemben

HVG
-
  19.11.15 06:19 Belföld

Kemény beszólásokkal teli vita zajlott a ferencvárosi képviselő-testület alakuló ülésén.

A Momentum nekiment Baranyi Krisztinának, kiabálásig fajult a közgyűlés alakuló ülése Ferencvárosban

Csütörtök este tartja az alakuló ülését tartja a Ferencvárosi közgyűlés, a hvg.hu pedig azt írja, hogy a Momentum kerületi szervezete keményen nekiment Baranyi Krisztina független polgármesternek, a párt ugyanis nem kapta meg az egyik alpolgármesteri helyet. A Momentum eredetileg azt szerette volna, ha a tisztség Jancsó Andreáé, Baranyi…

Némi adok-kapok után megválasztották Baranyi Krisztina alpolgármestereit Ferencvárosban

Az Új Pólus néven megalakult, momentumosokat, párbeszédeseket, jobbikosokat tömörítő frakció hat javaslattal kezdett, és beszólt a független polgármesternek.

Baranyi Krisztina: Egy ügyvédi iroda hat éve tartozik Ferencvárosnak 17 millió forinttal

168 Óra Online
-
  19.11.14 11:55 Belföld

„A polgármestertől átvett szerződések átvizsgálása során most az ügyvédekkel, ügyvédi irodákkal kötött szerződéseknél tartok.

Baranyi Krisztina: 17 millió forinttal nem számoltak el 6 éve Ferencvárosban

A polgármester az ügyvédi irodákkal kötött szerződések vizsgálatánál újabb furcsaságot talált. „A többi csemegét későbbre tartogatom” - írta.