Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 12 hír

FIFA21: hatalmas sztárparádé, íme a 23. heti legjobbak!

FociClub
-
 Tegnap 23:50Gaming

Egészen erős hetet tudhat magáénak az Ultimate Team.

Egy életre eltiltottak a FIFA-sorozattól egy gamert, amiért az rasszista megjegyzéseket tett egy virtuális játékosa miatt a…

IGN
-
 Tegnap 15:57Gaming

Szerencsétlen Ian Wright nem úgy teljesített a játékban, ahogyan azt az irányítója elvárta volna tőle, ezért igen keményen beleszállt a sztárba a közösség médiában.

Dél-afrikai milliárdost támogat a FIFA

Népszava
-
 Tegnap 10:00Sport

Úgy tűnik, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség azt szeretné, ha Patrice Motsepe nyerné az afrikai kontinens március 12-ei elnökválasztását.

FIFA 21: Legrosszabb értékelés, mégis rekordbevételt termel

Esport 1
-
 21.03.01 16:53Gaming

Harmadik éve termel egymilliárd felett a széria, pedig a játékosok véleménye minden eddiginél negatívabb.

Kurt először szólalt fel a FIFA 21-es eltiltása óta, majd megvádolta az EA-t

Esport 1
-
 21.02.28 10:00Gaming

Kurt Fenech az egyik legismertebb név a FIFA közösségen belül, még annak ellenére is, hogy az EA Sports eltiltotta a játéktól, ez pedig teljesen kizárta őt a FIFA 21-ből.

Itt az új Kanté és Sancho – Megérkezett a What IF, a FIFA 21 legújabb promója

Leet
-
 21.02.26 19:00Gaming

Itt a FIFA 21 legújabb promóciója a What IF, amely új fejlődő lapokat hoz a játékba. A Showdown lapokon már láthatattuk ezeket nyilakat és a What IF kártyákon is felfedezhetjük ezt a szimbólumot. A tegnapi töltőképrenyőn azt is megtudtuk, hogy ezek a kártyák is két értéket kapnak, de hogy pontosan mi váltja ki egyelőre még

A FIFA-val is harcoló sztárügynök szerint mindig van az a pénz, amibe egy jó játékos kerül

Eurosport
-
 21.02.26 12:53Foci

Mino Raiola nem kifejezetten tartozik a láthatatlan menedzserek közé, habitusa és főleg kifinomult ügyfélköre azonban bőséges indokkal szolgál arra vonatkozóan, miért van maga a játékosügynök is majdnem akkora rivaldafényben, mint az általa képviselt játékosok.

Csúnyán lehaltak a FIFA 21 szerverei, de mostanra nagyjából helyrehozták azokat

Esport 1
-
 21.02.26 11:48Gaming

Egy újabb hiba ütötte fel a fejét, és rég nem látott gubancot okozott, majd egy napig szinte használhatatlanok voltak a játék szerverei, de a fejlesztők, ha nagynehezen is, de fixálták a dolgokat.

A Fifa lezárta az eljárást Franz Beckenbauerrel szemben

Sport365
-
 21.02.26 09:14Foci

A vádemelést még 2006-ban tették meg.

Fifa: lezárták a vizsgálatot Beckenbauerékkel szemben

NSO
-
 21.02.25 19:50Foci

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) úgy döntött, hogy elévülés miatt lezárja az eljárást a 2006-os labdarúgó-világbajnokság szervezőbizottságának vezetőjével, Franz Beckenbauerrel, valamint a német szövetség (DFB) két volt vezetőjével, a korábbi elnök Theo Zwanzigerrel, valamint az egykori főtitkárral, Horst Schmidttel szemben –…

Visszatérő futballista került be a FIFA 21-be, és övé lett a legrosszabb rating

Esport 1
-
 21.02.25 11:24Gaming

Ha más nem, hát Mark Wright nevét emiatt biztosan többen megjegyzik majd, hiszen a karrierje alapján kevesen tudnák beazonosítani.