Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 33 hír

A fűtési szezon veszélyei

GloboTV
-
 20.11.26 08:41Megyei

Ismételten előttünk áll a fűtési szezon őszi, téli és tavaszi időszaka. A rendszeres ellenőrzéssel megelőzhetők a lehetséges veszélyhelyzetek, a kéménytűz és a szénmonoxid-szivárgás okozta mérgezés. A kémények rendszeres tisztíttatása nagyon fontos. Az elektromos fűtőberendezések üzemeltetése nagy energia felvétellel jár, aki…

Fűtési kisokos a fától a hőszivattyúig: hogyan működnek?

Privátbankár
-
 20.11.25 12:47Színes

Dübörög a fűtési szezon Magyarországon. Ez nem csak akkor válik nyilvánvalóvá, ha a hőmérőre nézünk: a légszennyezettségi adatokat nézve is látszik, hogy országszerte füstölnek a kémények. Magyarországon a szakértői becslések szerint 800 ezer és 1 millió közé tehető az elavult, több mint 20 éve felszerelt kazánok száma, így sok…

Korszerűsítik az óvoda fűtési rendszerét

Bama
-
 20.11.25 08:01Belföld

Megújul a harkányi óvoda fűtési rendszere és a mosdója.

5 apró trükk a fűtésszámlád csökkentéséhez

SzMo
-
 20.11.25 08:00Életmód

Hatékony és egyszerű rezsicsökkentő módszereket mutatunk!

Környezettudatos fűtési lehetőségek a 21. században

infoVáros
-
 20.11.24 19:07Megyei

Napjainkban sokan kikérjük magunknak a fejlődés tényét, azonban ez nem jelenti azt, hogy az élet minden területén alkalmazzuk.

Így előzhetjük meg a tragédiákat a fűtési szezonban

Baon
-
 20.11.24 17:30Baleset-bűnügy

Kedden egy ember életét vesztette egy háztűzben Kunszentmiklóson. Összeszedtük, milyen óvintézkedésekkel vehetjük elejét a tragédiáknak.

Környezet- és pénztárcabarát fűtési megoldás lehet a hőszivattyú

Magyar Nemzet
-
 20.11.24 17:04Otthon

A hőszivattyús fűtés a legkorszerűbb fűtési megoldások közé tartozik, mert javarészt a környezetünkben lévő energiát hasznosítja.

A fűtésszezon veszélyei

Kanizsa Újság
-
 20.11.23 15:25Megyei

A szakemberek rendszeresen kérik a lakosságot: ellenőrizzék és tartsák karban a fűtőberendezéseket, valamint szereljenek be egy szén-monoxid-jelző berendezést.

Vasárnap délután óta nincs fűtés Vasvár egy részén, az óvodából is hazaküldték a gyerekeket

Nyugat
-
 20.11.23 15:04Megyei

A távhő-szolgáltató azt mondja, meghibásodott a kazán és dolgoznak a javításán, de ennél többet nem árultak el a lakóknak.

Brutális állapotok: nem volt fűtés a szombathelyi Covid-osztályon

„A kórházban a Covid osztályon napok óta nincs meleg víz, és ma már fűtés sem. Anyum bent van, és ez most már kiborító. Tüdőgyulladásos betegek vannak bent, nem tudnak fürödni, és most már szétfagynak” – írta a Nyugat.hu-nak a szombathelyi Markusovszky Kórház újonnan megnyitott Covid-osztályáról egy beteg gyereke.

Nem volt fűtés a szombathelyi Covid-osztályon

NLC
-
 20.11.23 08:15Belföld

Se fűtés, se meleg víz nem volt a Markusovszky Kórház Covid-osztályán, de azóta kijavították a hibát.

Új lakásba költözöl? Erre figyelj a fűtésnél – Tanácsok az Immergastól

NLC
-
 20.11.23 00:00Otthon

Az európai fűtéstechnikai piac egyik meghatározó nagyvállalataként az olaszországi Immergas 2004 óta hazánkban is jelentős szerepet tölt be a lakossági és közületi lakossági, közületi és ipari gázüzemű fűtőkészülékek tervezésében és gyártásában. A hagyományos és kondenzációs kazánok szakértőjét arról kérdeztük, hogy a költözés és…

Új lakásba költözöl? Erre figyelj a fűtésnél - Tanácsok az Immergastól

Startlap
-
 20.11.23 00:00Otthon

Az európai fűtéstechnikai piac egyik meghatározó nagyvállalataként az olaszországi Immergas 2004 óta hazánkban is jelentős szerepet tölt be a lakossági és közületi lakossági, közületi és ipari gázüzemű fűtőkészülékek tervezésében és gyártásában. A hagyományos és kondenzációs kazánok szakértőjét arról kérdeztük, hogy a költözés és…

A fűtés és a közlekedés szennyezi leginkább Pécs levegőjét

Bama
-
 20.11.22 15:30Belföld

A levegőminőség javítása közös érdekünk.