Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Elkezdték a geotermális fűtési rendszer kialakítását

AtádHír
-
 Tegnap 16:30Megyei

Munkagödröket ásnak a Széchenyi téri parkban. A gyógyfürdő termálkútjának hulladékhőjére alapozott fűtési rendszer kiépítése kezdődött meg a napokban Nagyatádon. Ezzel évi 9 millió forintot takarít meg a város.

Népi motívumokat hímez tornacipőkre a bogyiszlói fűtésszerelő

Teol
-
 Tegnap 14:00Megyei

Népművészet-népszerűsítő. Talán ez a titulus illene leginkább Rácz Ferencre, aki népi motívumokkal díszít pólókat, dzsekiket, tornacipőket, csizmákat.

Fűtésre és hűtésre is használható az okosablak

Tiszta Jövő
-
 21.03.03 05:08Gazdaság

Az Egyesült Államok Energiaügyi Minisztériumához tartozó Argonne Nemzeti Laboratórium tudósai bemutatták a napelemmel működő okos tetőablak prototípusát, amely egy optimalizáló algoritmuson alapul, ez képes kiegyensúlyozni az épület hőmérsékleti igényét és megvilágítási szükségletét.

Hamarosan kezdődik a szentesi Péter Pál Polgárház fűtéskorszerűsítése

Vásárhely24
-
 21.03.02 15:03Belföld

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma finanszírozása által, a muzeális intézmények szakmai támogatásának (Kubinyi Ágoston Program) keretében a szentesi Koszta József Múzeum 2.000.000 Ft vissza nem térítendő költségvetési támogatást nyert a Péter Pál Polgárház fűtési rendszerének korszerűsítésére.

Fűtésről körítéssel

Duol
-
 21.03.02 14:00Megyei

Csupán két tétellel módosították a helyi rendeletet.

Igazságosabb számlákat ígér a gyergyószentmiklósi fűtésszolgáltató

Székelyhon
-
 21.03.02 10:18Határtalan

Februártól új módszerrel osztják el a tömbházak fűtésére használt hőmennyiséget a lakók között – olvasható a gyergyószentmiklósi közmű vállalat tájékoztatásában, amely a napokban jelent meg.

Jelentős segítség jöhet a tatabányai társasházak fűtéskorszerűsítésében

Kemma
-
 21.03.01 06:46Belföld

A társasházak fűtéskorszerűsítésének állami forrására március 16-ától lehet pályázni. Schmidt Csaba önkormányzati képviselő további támogatást kezdeményez.