Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 103 hír

Új buszok a fővárosi és az elővárosi közlekedésben

Öt darab új Mercedes-Benz Conecto G csuklós autóbuszt adtak át ma Népligetben, a Volánbusz, a MÁV és a Budapesti Fejlesztési Központ (BFK) közös sajtótájékoztatóján.

Vízilabda OB I: nagyon kitömte a DVSE pólósait a fővárosi sztárcsapat

Dehir
-
  Tegnap 20:39 Megyei

Debrecen - A harmadik negyed legvégén Krasznai Bendegúz akciógólja volt a meccs egyetlen hazai találata. DVSE - OSC Újbuda 1-19.

Életet menthet, mégsem kell a fővárosi idősotthonoknak a felajánlott lélegeztetőgép

hirado.hu
-
  Tegnap 18:31 Életmód

Az operatív törzs döntése alapján a kétszáz fő feletti idősotthonoknak biztosítanak életmentő eszközöket.

A 4iG Nyrt. megszerezte az Innobyte Zrt. többségi tulajdonjogát

A 4iG Nyrt. megszerezte az Innobyte Zrt. többségi, 70 százalékos tulajdonjogát, miután a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) hozzájárult a tranzakcióhoz - közölte az MTI-vel a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett társaság kedden.

Az Egererdő Zrt. gímbika trófeaszemléje

Az Egererdő Zrt. vadászterületén elejtett gímszarvas bikák trófeáit október 16-án, a Mátrában, a Nagyhalmaj-tisztáson mutatta be az érdeklődőknek. Ebben az évben immáron kilencedik alkalommal lehetett szemügyre venni a kiállított trófeákat. Szerencsére a mustra napjára megkegyelmezett az időjárás, eső helyett napsütés, majd köd fogadta a…

Fővárosi cégé a Savaria Szálló – Az önkormányzat nem vette meg, kérdés, mi lesz a sorsa

Vaol
-
  Tegnap 08:00 Megyei

A megyeszékhely emblematikus épülete, a Savaria Szálló tulajdoni lapján október 1-jén jegyezték be a Krosnow Property Kft.-t új tulajdonosként.

Filmszatírába illő viszonyok a fővárosi gyógyfürdőkben

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 07:18 Belföld

A szakmai szempontok mellett a józan észt is sérti a Bgyh új vezérigazgatójának a vezetési stílusa.

Sok a fertőzött egy fővárosi idősotthonban, felfüggesztették a vezetőjét

A hatósági tesztelés magas arányú fertőzöttséget mutat a Baross Utcai Idősek Otthona Csokonai utcai telephelyén, ezért a fenntartó Fővárosi Önkormányzat járványügyi intézkedési tervet állított össze az illetékes kormányhivatallal és IV. kerülettel egyeztetve. A fenntartó vizsgálatot rendelt el és felfüggesztette az intézmény vezetőjét. Az október k

Ismét egy fővárosi idősotthonban robbant be a koronavírus

Ismét egy fővárosi idősek otthonáról derült ki, hogy több lakó és dolgozó koronavírustesztje pozitív lett.

Fertőzés egy fővárosi kórházban, elmaradnak a tervezett műtétek

Infostart
-
  20.10.26 19:00 BelföldKoronavírus

Az Országos Klinikai Idegtudományi Intézetben elővigyázatosságból a tervezett idegsebészeti beavatkozásra váró betegek felvételét felfüggesztik.

Vizsgálnak egy fővárosi idősek otthonát, mert sok a fertőzött

Vizsgálatot rendelt el a fővárosi önkormányzat a Baross utcai idősek otthona Csokonai utcai telephelyén, mert az elvégzett koronavírustesztek magas arányú fertőzöttséget mutattak.  Az intézmény vezetőjét a vizsgálat lezárásig felfüggesztették – közölte a Főpolgármesteri Hivatal hétfőn az MTI-vel. Az október közepén elrendelt járványügyi…

Koronavírus: Vizsgálatot rendeltek el egy fővárosi idősotthonban

Life
-
  20.10.26 18:03 Bulvár

Koronavírus: Vizsgálatot rendeltek el egy fővárosi idősotthonban

Újabb fővárosi idősotthonból lehet gócpont

Vizsgálatot rendelt el a fővárosi önkormányzat a Baross utcai idősek otthona Csokonai utcai telephelyén, mert az elvégzett koronavírustesztek magas arányú fertőzöttséget mutattak. Az intézmény vezetőjét a vizsgálat lezárásig felfüggesztették – közölte a Főpolgármesteri Hivatal hétfőn az MTI-vel.