Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 117 hír

Elmarasztalta a Meseország mindenkié kiadóját a fővárosi kormányhivatal

Budapest Főváros Kormányhivatala szerint nem nyújtott a kiadó megfelelő tájékoztatást a könyv tartalmáról.

Főleg kormányközeli szervezeteket támogat a Szerencsejáték Zrt.

RTL Klub
-
 Tegnap 18:37Bulvár

Továbbra is főleg kormányközeli cégeknek és szervezeteknek ad esetenként százmilliós támogatást az állami tulajdonú Szerencsejáték Zrt. A K-Monitor, majd a Telex is megírta, hogy ezen a gyakorlaton a járványhelyzet alatt sem változtattak. A közpénzek átláthatóságáért küzdő civil szerzetnél azt mondják, ez nem jogszerűtlen, de aggályos. A kormány…

26,7 milliárdért az A-Híd Zrt. újíthatja fel a Lánchidat

Kihirdették a győztest, több, mint 26 és fél milliárd forintért az A-Híd Zrt. újíthatja fel a Lánchidat. Ez a cég tette az előző városvezetés idején is a legolcsóbb ajánlatot, de akkor a közbeszerzést eredménytelennek nyilvánították. Karácsony Gergely főpolgármester azt mondta, 2023 őszére készülhet el a beruházás, közben másfél évig lesz lezárva a

Együttműködést ír alá a Veszprém-Balaton 2023 Zrt. és Balatonfüred

Veol
-
 Tegnap 16:00Kultúra

Aláírják a szerződést Balatonfüred önkormányzata és a Veszprém-Balaton 2023 Zrt. közötti együttműködésről a Kultúra napján, a füredi Vaszary Galéria Széchenyi termében, pénteken 18 órakor.

Csodagyerekként indult a Fővárosi Nagycirkusz új hegedűművésze

Tizenkét évesen már a 100 Tagú Cigányzenekar szólistája volt és III. helyezett lett a Koncz János Országos Hegedűversenyen.

Csodagyerekként indult a Fővárosi Nagycirkusz új hegedűművésze

Tizenkét évesen már a 100 Tagú Cigányzenekar szólistája volt és III. helyezett lett a Koncz János Országos Hegedűversenyen.

Kecses nagymacska költözött a Fővárosi Állat-és Növénykertbe

Metropol
-
 Tegnap 14:40Bulvár

Banu december óta ismerkedik az új kifutójújával, hamarosan társat is kap maga mellé.

20 milliárd forintból újítja fel a Citadellát a ZÁÉV és a Market Építő Zrt.

A Várkapitányság elkezdte az elhanyagolt és lepusztult erőd megújítását, amelyet júliusban a kormány nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánított.

Túl a mélyponton a fővárosi újlakás-piac

A második félévre kijutott a fővárosi újlakás-piac a gödörből.

Az A-Híd Zrt. újíthatja fel nettó 18,8 milliárd forintért a Lánchidat

Karácsony Gergely főpolgármester a közösségi odalán arra tett ígéretet, hogy a 2023 őszéig tartó munkálatok közben, várhatóan mintegy másfél évig tartó lezárások idején a kényelmetlenségeken átgondolt közlekedésszervezéssel igyekeznek majd enyhíteni.

A fővárosi kormányhivatal szerint tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytat a Meseország mindenkié kiadója

Indoklásuk szerint „nincs feltüntetve, hogy a mesék a hagyományos nemi szerepektől eltérő viselkedésmintákat jelenítenek meg.”

Elmarasztalta a fővárosi kormányhivatal a Meseország mindenkié kiadóját

Közérdekű bejelentés alapján folytatott le fogyasztóvédelmi eljárást Budapest Főváros Kormányhivatala a Meseország mindenkié című mesekönyv kiadójával szemben. A hivatal megállapította, hogy a Labrisz Leszbikus Egyesület tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytat a könyv értékesítésekor, mivel nincs rajta feltüntetve, hogy a mesék “a…

Túl a mélyponton a fővárosi újlakás-piac

Realista
-
 Tegnap 11:00Otthon

Bár 2020 egészében 30%-kal csökkent a forgalom és az újonnan piacra kerülő kínálat is a megelőző évihez képest, a második félév adataiból már úgy tűnik, mintha ki is jutott volna a fővárosi újlakás-piac a gödörből – mondják a szakértők az OTP legfrissebb Budapesti Újlakás Értéktérképe alapján.

Túl a mélyponton a fővárosi újlakás-piac

VG
-
 Tegnap 10:52GazdaságOTP

A tavalyi második félév adataiból úgy tűnik, mintha kijutott volna a fővárosi újlakás-piac a gödörből.