Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

A 168 Óra főszerkesztője a távozókat, ők a főszerkesztőt bírálják

Media1
-
  Tegnap 14:31 Média

A 168 Óra főszerkesztője által eltávolíttatott – a miskolci kórházban történt meddővé tételről szóló – cikket író Kun J. Viktória volt külsős munkatárs a Media1-nek élesen bírálta a Magyar Nemzetben szerinte az újságírót és a lapot lejárató Rózsa Péter főszerkesztőt. Az ugyancsak távozó Ágoston Zoltán online rovatvezető a Facebookon bírálta Rózsa P

Új főszerkesztője lett a Délmagyarországnak

Azonnali
-
  20.01.21 17:00 Vélemény

Az eddigi főszerkesztő-helyettes, Gidró Krisztina került a Csongrád megyei napilap élére, amely a kormányzati KESMA része.

Kuciak-gyilkosság: Az Aktuality.sk főszerkesztőjét és Ján Kuciak egykori kollégáit hallgatják ki

A főtárgyalás január 13-án, hétfőn kezdődött a Specializált Büntetőbíróság bazini épületében. Az ügy négy vádlottja Marian Kočner, Alena Zsuzsová, Miroslav Marček és Szabó Tamás. Eddigi élő közvetítéseink: Január 14.: Zsuzsová szerelmes volt Kočnerba, de egy Mercedes dzsipet Boris Kollártól kapott -…

Fideszes alpolgármester az új kultúrharcműsor főszerkesztője

Index
-
  20.01.20 20:50 Média

De sajnos nem ez a műsorral a legnagyobb baj.

Főszerkesztőket állított elő a rendőrség Montenegróban

Media1
-
  20.01.17 09:28 Média

Az eset még hétfőn történt. A rendőrség szerint álhíreket terjesztettek portáljaik, és ezzel pánikot kelthettek, az érintettek ezt vitatják.