Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 219 hír

Földi László szerint ez vezethetett a Németországban történt mészárláshoz

Markáns véleményt fogalmazott mez az M1-en Földi László a németországi mészárlással kapcsolatban.

Földi László: rejtett polgárháború van Németországban a migráció miatt

Rejtett polgárháború van Németországban, mert a dzsihadisták merényletei miatt önvédelmi reakcióra lépnek a németek - közölte Földi László, az Információs Hivatal volt műveleti igazgatója pénteken az M1 aktuális csatornán.

Földi László: Rejtett polgárháború zajlik Németországban

A német kormány terroristát kiállt, ha általa szélsőjobbnak tartott akcióról van szó, de megbocsájtó, ha bevándorlók követnek el merényleteket.

Földi László: A perui nagykövet esete és a szolgálatok felelőssége

Jól példázza, hogyan lehet visszaélni alapinformációkkal, és lehet teljes káoszt és zűrzavart elérni az olvasók fejében.

Földi László szerint rejtett polgárháború van Németországban a migráció miatt

Ezt a “szakértő” a köztévében mondta ma reggel. Szerinte az “önvédelmi reflex” azért alakult ki, mert a migráció tönkretette a németek normális világát. A német kormány terroristát kiállt, ha általa szélsőjobbnak tartott akcióról van szó, de megbocsájtó, ha bevándorlók követnek el merényleteket – fogalmazott. Ezt a társadalom nem fogja…

Szőcs László: Mégis, kinek a pénze?

Mandiner
-
  20.02.19 06:30 Vélemény

A magyarul kohézió a jogállamisághoz kötött kritériumokkal aligha fogja elérni célját: úgy csak az európai egyenlőtlenségeket betonozza be.

Emléktábla az egykori törzsőrmesternek, Molnár Lászlónak

Vaol
-
  20.02.19 07:00 Megyei

Szépszámú érdeklődő jelent meg Alsóőrön az öreg iskolában a Szent György Lovagrend által vitéz Molnár László törzsőrmester tiszteletére rendezett emléktábla-avatáson.

Népszava: Kövér László nem engedné, hogy a Parlament előtt menjen el a Giro

Nem kapott még engedélyeket a Giro d'Italia a fővárosi önkormányzattól, plusztámogatást pedig már biztosan nem is fog kapni.

Kálmán László: a bojkottot szőröstül-bőröstül, médiástul, parlamentestül kb. 2011-ben kellett volna meghozni, ma már …

Városi Kurír
-
  20.02.19 07:55 Vélemény

Magyarországon nem divat az elvi, elvszerű politizálás. (Lehet, hogy máshol sem, nem tudom.) Vegyük csak például az SZDSZ szomorú történetét, ők egy ponton elhatározták, hogy nem lesznek elvszerűek, és aztán példás következetességgel ezt folytatták. Nem tudom, hogy voltak-e méréseik, amik ezt a döntést alátámasztották, a végeredmény…

Kétmillió forintra büntette Kövér László Hadházy Ákost

ATV
-
  20.02.19 08:55 Belföld

Kétmillió forintra büntette az Országgyűlés elnöke Hadházy Ákost, a hétfői molinós akciója miatt – tudta meg az ATV Híradója.

Kétmillióra büntette Kövér László Hadházy Ákost

Kétmillió forintra büntette Kövér László, az Országgyűlés elnöke Hadházy Ákost, a hétfői molinós akciója miatt - tudta meg az ATV Híradója.

Kétmillióra büntette Kövér László Hadházy Ákost

A független képviselő várhatóan nem fellebbez a döntés ellen.

Kövér László ismét lecsapott – újabb ellenzéki politikus kapott rekordbüntetést

Úgy tűnik a nemzet bajszos házmesterének megjött a kedve a nagyobb dolgokhoz. Az új szabályozás lehetőséget ad arra, hogy a hatalmával rossz gyerek módjára parolázó Kövér László példátlan mértékben megbüntethesse a parlamenti képviselőket. A legfrissebb áldozata nem más, mint a független parlamenti képviselő Hadházy Ákos, akit a…

Csorba László lett a Praktiker ellátási lánc igazgatója

Dehir
-
  20.02.19 09:49 Megyei

Budapest - Az igazgató célja, hogy a 20 áruházzal rendelkező, dinamikusan fejlődő vállalat ellátási folyamatait optimalizálja, továbbfejlessze.

Milliókra büntette Kövér László Hadházyt

Kétmillió forintot kell fizetnie Hadházy Ákosnak, miután az országgyűlés elnöke, Kövér László megbüntette hétfői akciója miatt – tudta meg az ATV Híradója.