Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 151 hír

Palkovics László: Az innováció a fenntartható növekedés alapja

Origo
-
  Tegnap 23:36 Gazdaság

Az innovációs tárca és az EIT közötti megállapodás középpontjában a digitális átalakulás, az adatvezérelt innováció áll.

Juszt László: Nincs mese! Orbán végképp bedilizett.

OLKT
-
  Tegnap 20:36 Vélemény

Egy konferencián vesz részt Bakuban, amely – a felirat szerint – a Török nyelvű országok Vii. csúcstalálkozója. Megint lemaradtam valamiről? Nem mellesleg: Szíjjártó bevándorlási ügyként kezelte azt, hogy a török haderő egy másik ország területén százszámra öli a kurdokat. Közölte a török külügyminiszterrel, hogy “a magyar kormánynak…

Palkovics László: Az innováció a fenntartható növekedés alapja

Magyarország és az Európai Innovációs és Technológiai Intézet közös célja az európai innováció élénkítése – hangsúlyozta a miniszter.

Réti László “Európa halála” könyvbemutató

Kávéház Magazin
-
  Tegnap 18:50 Könyv

Réti László "Európa halála" könyvbemutató műfajban tett kísérlete sajnos velősen rövid, mert az olvasása kudarcba fulladt

Kimondhatjuk: az egri Fidesz okozta Habis László vesztét, kár volt bevállalni Nyitrai embereit

Egri Ügyek
-
  Tegnap 18:19 Megyei

És a sors iróniája, hogy az egri Fidesz kevés egyéni győzelmét pont az húzta be, akit a legocsmányabb kampányelemek mögött sejtenek.

MI a szösz? - Palkovics László bemutatta a Mesterséges Intelligencia akciótervet

A Mesterséges Intelligencia (MI) koalíció akcióterve részeként új kutatóközpont- és adatvagyon-ügynökség jön létre - jelentette be Palkovics László innovációs és technológiai miniszter Balatonfüreden kedden az Infotér konferencia kapcsán szervezett sajtótájékoztatón.

Garaczi László, a lemur regényfolyam írója volt a Literaturista sorozat vendége

Zaol
-
  Tegnap 16:00 Kultúra

A Szépírók Társasága tavaly indította útjára azt a vidéki „portyát”, a Literaturistát, melynek keretében a fővároson kívül is közelebbről ismerkedhetnek meg az olvasók kedvenc íróikkal.

Juszt László: A Fidesz saját szavazóit is szemen köpte

Nem hittem volna, hogy a Fidesz még egy lapáttal rá tud tenni a Borkai ügyre. Közben pedig – megint egyszer – a saját szavazóit is szemen köpte. Hogy hogyan? Borkai miután Fidesz színekben megnyerte (?) a választást, 24 órán belül “közös megegyezéssel” elhagyta a pártot. És “függetlenként” marad polgármester. Vagyis...

Juszt László: A Fidesz saját szavazóit is szemen köpte

Nem hittem volna, hogy a Fidesz még egy lapáttal rá tud tenni a Borkai ügyre. Közben pedig - megint egyszer - a saját szavazóit is szemen köpte. Hogy hogyan?

Szőcs László bronzérmes a veterán vébén

A csíkszeredai Szőcs László bronzérmet szerzett Magyarországnak a Marokkóban megrendezett, veteránok számára kiírt cselgáncs-világbajnokságon.

Palkovics László bemutatta a Mesterséges Intelligencia Akciótervet

Origo
-
  Tegnap 13:17 Belföld

A mesterséges intelligencia jólétünk szolgálatába állítható - közölte a miniszter.

Palkovics László bejelentette Magyarország mesterséges intelligencia akciótervét

A Digitális Jólét Program keretében létrejött MI Koalíció Akciótervének kezdeményezései nagyszabású kampány keretében tervezik átadni a mesterséges intelligenciával kapcsolatos alapismereteket a társadalmi tudatosítás jegyében - olvasható az MI Koalíció közleményében. A készülő országstratégia első cselekvési csomagja emellett…

„A művészet egy közös lélegzetvétel” – Interjú Velekei Lászlóval

Fidelio
-
  Tegnap 10:30 Színpad

Velekei László, a Győri Balett művészeti vezetője május 9-én vehette át a legjobb koreográfusnak járó Seregi-díjat. Seregi László hatásáról, cselekményes balettekről és a jutalommal járó koreográfiai felkérésről is beszélgettünk.

Habis László búcsúzik

EgriSzín
-
  Tegnap 10:07 Belföld

Rosszul teszi. Azt írja: ”Úgy érzem, hogy ebben a kampányban én voltam a céltábla, amelyet sikerült eltalálni.” Elkeseredése érthető, de alaptalan. Nem céltábla volt, hanem jelölt, akit nem választottak meg. Az egriek, mindegyik más-más okból, a változásra szavaztak. Habis László Városházán töltött közel harminc évét nem törölte el ez a választás.…

“Nem csak egy út létezik” – László Panna válaszolt

SzínházOrg
-
  Tegnap 09:01 Kultúra

A FOMO – Megosztod és uralkodsz című új magyar film azt mutatja meg, hogyan buliznak a mai tinédzserek, és hogyan sodorja őket veszélybe a social media. A film női főszereplőjét a wmn.hu kérdezte. A wmn.hu cikkéből: “Amikor nem vettek fel a Színműre, rájöttem, hogy inkább kitárom magam előtt a világot, és nem egy dologra fogok