Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 228 hír

Szent László katolikus iskola hírei - Évadzáró koncert és sikerek a humán műveltségben

Vaskarika
-
  Ma 01:00 Kultúra

Két hír a sárvári Szent László katolikus iskolából: május 28-án kedden, 17 órától a Szent László templomban rendezik az iskola Angelicus és Iuvenis kórusainak hagyományos évadzáró koncertjét. - Az iskola diákjai évről évre kiemelkedő eredményeket érnek el a szavalóversenyeken, a humán tantárgyak tanulmányi megmérettetésein.

Egy Réber László-kiállítás nyerte idén Az év kiállítása címet

A fődíjas és a különdíjas számára a Múzeumdigitár elkészíti a díjazott kiállítás digitális archiválását és online publikálását is.

Egy Réber László-kiállítás nyerte idén Az év kiállítása címet

A fődíjas és a különdíjas számára a Múzeumdigitár elkészíti a díjazott kiállítás digitális archiválását és online publikálását is.

Borsodi L. László a Székelyföld folyóirat új főszerkesztője

Borsodi L. László költő, irodalomtörténész, tanár lett a Székelyföld kulturális folyóirat új főszerkesztője – adta hírül hétfőn az Eirodalom.ro erdélyi magyar irodalmi portál.

Toroczkai László: A roma jogvédők hergelik a cigányságot ellenünk

A Hír TV Magyarország élőben című műsorában Velkovics Vilmos műsorvezető vendége volt Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke.

Borsodi L. László a Székelyföld folyóirat új főszerkesztője

Borsodi L. László költő, irodalomtörténész, tanár Lövétei Lázár Lászlót váltja a kulturális folyóirat élén. Az új főszerkesztő kifejtette, hogy jól működő struktúrát vesz át, ezért számot­tevő újítást nem ter­vez. Elképzelései között sze­re­pel újabb fi­a­tal szerzők megszólítása, a ta­nulmány- és kri­ti­ka­ro­va­tok válto­za­to­sabbá…

Elfogták Lászlót, aki azt mondta a táti plébánosnak, hogy gyónni szeretne, de ehelyett inkább kirabolta

A rendőrök őrizetbe vették azt az 52 éves férfit, akit a táti plébános kirablásával gyanúsítanak - olvasható a közlemény a police.hu-n. A gyanúsított P. László szombat délelőtt a Nyergesújfaluhoz közel eső település plébániájára csöngetett be. Először nem ment be, hanem pénzt kért ételre a plébánostól, majd miután megkapta, elment.…

Palik László-Wéber Gábor párost akar a nép a Forma-1-ben?

Motorsport
-
  Tegnap 19:05 Forma1

A Spanyol Nagydíj nem hozott sok meglepetést, és összességében egy igencsak eseménytelen, izgalommentes hétvégét láthattunk Barcelonában, amit a Mercedes húzott be, ráadásul nagy dominanciával a neve mellett. A korábbi futamokhoz hasonlóan Lewis Hamilton és Valtteri Bottas verhetetlen volt, így a németek sorozatban már a hatodik…

Nagy László: Arra törekszünk, hogy újra felüljünk a trónra

M4 Sport
-
  Tegnap 19:02 Kézilabda

Szeged-Veszprém bajnoki döntő élőben az M4 Sporton és az m4sport.hu-n.

Borsodi L. László a Székelyföld folyóirat új főszerkesztője

Borsodi L. László költő, irodalomtörténész, tanár lett a Székelyföld kulturális folyóirat új főszerkesztője - adta hírül hétfőn az Eirodalom.ro erdélyi magyar hírportál. Borsodi Lövétei Lázár Lászlót váltja a kulturális folyóirat élén.

Putyin Facebookjára regisztrált Toroczkai László, miután letiltották közösségi oldalát

Úgy tűnik, bukta a szélsőjobboldali Mi Hazánk Mozgalom elnöke a 207 ezres Facebook-oldalát, úgyhogy felregisztrált a Vkontaktéra, a legnagyobb orosz közösségi oldalra.

Pados László az idei Dr. Magyari Endre-díjazott

Az idei Dr. Magyari Endre-díjat Pados László frekvenciagazdálkodási szakember vehette át a digitális műsorszórás bevezetésében és hazánk nemzetközi képviseletében végzett munkájáért.

Kaposi László is értékelt a közgyűlést követően

Többek között az utcanév változásról és a Városgazdálkodási Kft. pénzügyi beszámolójáról is beszélt a DK képviselője a közgyűlés utáni értékelő sajtótájékoztatóján. Vállalkozók, egy ipari területet szerettek volna létrehozni. Azonban kiderült, hogy a három vállalkozó valamilyen félreértés alapján elkezdte a beruházásokat, miközben a lakosságot errő

Díjat nyert Nemes Jeles László új filmje, a Napszállta

Nemes Jeles László Napszállta című filmje nyerte el a France Culture francia kulturális közrádió diákzsűrijének díját, amelyet a 72. cannes-i fesztiválon adtak át vasárnap.