Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 111 hír

Munkába állt az új jánosházi testület

Esküt tett a polgármester, aztán a képviselők és az újraválasztott alpolgármester is hétfőn délután, amikor hivatalosan és ünnepélyesen megalakult a következő öt évre Jánosháza képviselő-testülete.

Nyolcvan éves lett Varga János, olimpiai, világ- és Európa-bajnok birkózó

Sport365
-
  Tegnap 23:00 Foci

A Nemzet Sportolóját a Hadtörténeti Múzeumban köszöntötték születésnapja alkalmából.

Birkózás: a Hadtörténeti Múzeumban köszöntötték Varga Jánost

NSO
-
  Tegnap 21:24 SportOlimpiaMúzeum

Nyolcvanadik születésnapja alkalmából hétfőn köszöntötték Varga János olimpiai, világ- és Európa-bajnok birkózót, a Nemzet Sportolóját a Hadtörténeti Múzeumban.

Születésnapján köszöntötték a birkózók az olimpiai bajnok Varga Jánost

Teol
-
  Tegnap 20:26 Sport

Pályafutása legnagyobb sikerét az 1968-as, mexikóvárosi olimpián aratta.

BonBon Matiné vasárnap a Szerencsés János című blues mesejátékkal örvendeztette meg a vásárhelyi gyerekeket

Promenad
-
  Tegnap 19:17 Kultúra

A Grimm testvérek által jegyzett Szerencsés János című mese interakítv bemutatójának lehettek részesei azok, akik ellátogattak tegnap délután a Bessenyei Ferenc Művelődési Központba. A BonBon Mainé zeneszerzői pályázatára íródott mű igazi kuriózumnak számít, mert a gyerekek azt is megtanulhatták belőle, hogyan alakult ki a klasszikus zenéből…

Parlamenti anzix - Dési János jegyzete

Klubrádió
-
  Tegnap 18:02 Vélemény

Az ellenzék ebben a parlamentben csak díszlet – még akkor is, ha néha valóban úgy érezhetik, itt aztán jól megmondhatják. Remek. Kétségtelen, egzisztenciális alapot még teremt valamennyit az ellenzéki politizáláshoz – de maga a parlament annyira sem fontos és érdekes, mint a Colombo hetenkénti ismétlése.

Egy volt gengszter megdöbbentő állítása: a maffia ölette meg I. János pápát

Blikk
-
  Tegnap 17:06 Külföld

Gengszter robbantotta ki a vatikáni botrányt, amely egy több mint négy évtizedes halálesettel kapcsolatos. A Colombo maffiacsaládhoz tartozó, s önéletrajzi könyvet író Anthony Raimondi (68) állítása szerint kitervelt merénylet áldozata volt I. János Pál pápa (†65). Sőt utódjával, II. János Pállal (†84) is végezni akartak. S mindennek persze üzleti

Átvette a vezetést a Jánoshalma

Baon
-
  Tegnap 15:56 Sport

A hétvégén a megyei első osztályú bajnokságban a 11. forduló mérkőzéseit vívták meg a csapatok.

Körmendi János, a nagy nevettető

Senior
-
  Tegnap 14:54 Életmód

Három nővér.

Birkózás: „Kerek az életem” – 80 éves a Nemzet Sportolója, Varga János

NSO
-
  Tegnap 14:40 Sport

A kezdetekről és a vászonszőnyegről, a családról, a szakmai sikerekről és az emlékezetes összecsapásokról beszélt nekünk a Nemzet Sportolója, Varga János, aki ma 80 esztendős.

Emléktáblát állít Balatonfüred Kodolányi János tiszteletére

Emléktáblát állít Balatonfüred Kodolányi János, Kossuth-díjas író emlékére a füredi panteonban, október 26-án, szombaton 15 órakor, ahol Bálint János, Liszt Ferenc-díjas fuvolaművész, és Oberfrank Pál Jászai Mari-díjas színművész ad szép műsort. Kodolányinak idén kettős évfordulója van: 120 éve született, és 50 éve hunyt el. Az író a…

“Az irodalom nem tananyag” – Háy János: Kik vagytok ti? a Margón

f21
-
  Tegnap 13:08 Kultúra

A Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár utolsó napján részt vehettünk egy beszélgetésen Háy Jánossal idén megjelent könyve, az irodalmi szférában az elmúlt időszakban roppant megosztó Kik vagytok ti? (Európa Könyvkiadó) kapcsán.

Kóbor János segít Demjén Rózsinak, ahol tud

NLC
-
  Tegnap 07:58 Bulvár

Most éppen decemberi Aréna-koncertjén.

„Rózsi számíthat rám” - Kóbor János is elfogadta Demjén Aréna-koncert-meghívását

Blikk
-
  Tegnap 03:55 Zene

Tíz héttel a nagy visszatérő koncert előtt Demjén Ferenc (72) az Instagram-oldalán jelentette be, Balázs Fecó (68), Kóbor János (76), Révész Sándor (66) és Závodi János (71) személyé­ben négy vendéget vár december 30-án a Budapest Arénába.