Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Soros György 91 éves nyugdíjas kényszerítette az Európai Uniót, hogy minden eszközzel tegye a földdel egyenlővé a M…

De, jól vagyunk! Itt minden rendben van. A hangok is ezt mondják a fejünkben! Csak az a baj, hogy Soros György 91 éves nyugdíjas kényszerítette az Európai Uniót, hogy minden eszközzel tegye a földdel egyenlővé a Magyar Alapítványt (született: Magyar Köztársaság, lánykori neve: Magyarország).

Elindult az Európai Unió első szuperszámítógépe, a Vega

Az Európai Bizottság, a luxembourgi székhelyű európai nagy teljesítményű számítástechnika közös vállalkozással (EuroHPC) és Szlovénia kormányával közösen működésbe helyezte az Európai Unió első szuperszámítógépét a szlovéniai Mariborban - közölte az uniós bizottság kedden.

Nyilvános konzultáció indul az Európai Unió jövőjéről

Valós idejű konzultáció indul május elején az Európai Unió jövőjéről. Az uniós polgárok bevonásával szerveződő konferencia-sorozat eredményeképpen akár az uniós szerződéseket is módosíthatják.

Emberelje meg már magát az Európai Unió…

Az Európai Unió emberelje meg magát, és tegyen az eddiginél sokkal többet a független sajtóért, annál is inkább, mert média szabadsága befolyásolja a jogállamért folyó harcot is – erre szólított fel vezércikkében a tekintélyes brit lap, a Financial Times. A cikk szerzője rámutatott: Görögországban a minap lelőttek egy újságírót, a magyaroknál a…

Az Európai Unió ne a tolvaj magyar kormánynak adjon újabb, ezúttal 40 millió eurós segélycsomagot 

  Jakab Péter nemrégiben levélben kereste meg Ursula von der Leyent, az Európai Bizottság elnökét, amiben a Jobbik-elnök azt kérte, „hogy az Európai Unió ne a tolvaj magyar kormánynak adjon újabb, ezúttal 40 millió eurós segélycsomagot a válság kezelésére, mert abból nem a bajba jutott magyarok fognak részesülni, hanem kizárólag az…

A Ligás Klubok Uniója kiáll az UEFA mellett, ellenzi az Európai Szuperligát

Parameter
-
 Tegnap 11:24Határtalan

Az ÚLK támogatja az európai kupák dotációjának növelését, illetve a Bajnokok Ligája megreformálását. 2024-től néggyel több, tehát 36 csapat vehet részt a legrangosabb kupasorozatban, ebből a négy új helyből pedig hármat bajnokcsapat foglalhat el. „A Szuperliga jelzett megalapítása teljes mértékben szembemegy az UEFA által bemutatott…

A V4-ek és az Európai Unió is kiáll Csehország mellett

A visegrádi országok külügyminiszterei készen állnak „a felforgató tevékenységgel szembeni ellenálló képességük további megerősítésére”.

Ön is elmondhatja, milyen irányt vegyen az Európai Unió

Még Guy Verhofstadt is azon az állásponton van, hogy az EU-szkeptikus vélemények is meghallgatandók az Európa jövőjéről szóló konferencia során.

Mától elmondhatja az Európai Uniónak, pontosan mit gondol róla

24.hu
-
 21.04.19 16:33Külföld

És ha szerencséje van, még meg is fogadja. Bár erre semmilyen garancia nincs. Elindult az elmúlt évek egyik legjelentősebb uniós kezdeményezése, ami arról szól, mi legyen az Európai Unióval néhány évtized múlva.

Kereskedelmi háború: Egyre drágább a vakcina az európai uniós országokban

HírTV
-
 21.04.19 16:07Külföld

Egyre drágábbak az Európai Unió tagországaiban alkalmazott koronavírus elleni oltóanyagok.

Borrell: Fokozódik a feszültség Oroszország és az Európai Unió között

Az ukrán helyzet, Navalnij ügye és a Csehország által kiutasított orosz diplomaták kérdése is súlyos aggodalmakra ad okott az unió kül - és biztonságpolitikáért felelős főképviselője szerint.

Újra fellángolt a Gmo-vita az Európai Unióban: egyre nagyobb a feszültség

Komoly feszültséget okoz az Euró­pai Unió csúcsszervezetei között a génmódosított növények (Gmo-k) engedélyezésének kérdése. Míg a tagállamok többsége - így Magyarország is - határozottan elutasítja a Gmo-k termesztését, addig az Európai Bizottság engedélyezné a az egyik nagy növényvédelmi vállalat a gyomirtóknak is ellenálló,…

Az Európai Unió és Oroszország kapcsolatai nem javulnak, a feszültség fokozódik

Az Európai Unió kapcsolatai Oroszországgal nem mutatnak javulást, épp ellenkezőleg, a feszültség több szempontból is fokozódik - jelentette ki Josep Borrell az unió kül - és biztonságpolitikáért felelős főképviselője az uniós tagállamok külügyminisztereinek hétfői videókonferenciája előtt adott sajtónyilatkozatában.

Az Európai Unió is aggodalmát fejezete ki Navalnij romló egészségi állapota miatt

Josep Borrell, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője vasárnap komoly aggodalmát fejezte ki az oroszországi börtönben éhségsztrájkot folytató orosz ellenzéki politikus, Alekszej Navalnij egyre romló egészségi állapota miatt.

Orbán Viktor példaként szolgálhatna az Európai Uniónak

Példaként szolgálhatna az Uniónak, ahogy Orbán Viktor megvédi a lakosságot - erről beszélt Kevin Boussuet francia történész a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.