Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 409 hír

Nem volt vita: egyhangúlag támogatta Várhelyi Olivért az Európai Parlament jogi bizottsága

Nem állapított meg összeférhetetlenséget az új francia, magyar és román biztosjelölt esetében keddi ülésén az Európai Parlament (EP) jogi szakbizottsága, így folytatódhat a jóváhagyási folyamat a képviselőtestületben.

November 14-én hallgatják meg a magyar biztosjelöltet az Európai Parlamentben

Lokál
-
  19.11.08 12:58 Külföld

November 14-én hallgatják meg az új francia, magyar és román biztosjelöltet az Európai Parlamentben (EP), amennyiben sikerrel veszik az első akadályt, és a jogi szakbizottság két nappal korábban nem állapít meg esetükben összeférhetetlenségeket - közölte pénteken a képviselőtestület szóvivője.

A 444 újságírója is felszólalt az Európai Parlament alapjogi bizottságában a magyar médiahelyzet kapcsán

Media1
-
  19.11.08 10:55 Média

Erdélyi Péter újságíró 10 percet kapott az Európai Parlament alapjogi bizottságában Brüsszelben szerdán, hogy a magyarországi sajtószabadság helyzetéről beszéljen.

Nem várt fordulat: fontos vezető tisztséget kapott Ujhelyi István az Európai Parlamentben

HírHugó
-
  19.11.07 20:16 Vélemény

Ujhelyi István az MSZP EP-képviselője a közlekedési és turisztikai bizottság első alelnöke lesz. Az MSZP politikusának kinevezését mindegyik frakció, így a liberálisok, a zöldek és a jobboldali néppárt tagjai is egyhangúan támogatták. A TRAN-bizottság vezetői tisztségeinek újraosztására azért volt szükség, mert a korábbi első alelnök lemondott a po

„Erdogan egy zsaroló, közönséges bűnöző” – mondják az Európai Parlamentben

Magyar Hang
-
  19.11.07 12:28 Külföld

Elég kemény vita zajlott a migrációval kapcsolatos EU-török megállapodásról.

Előléptették Ujhelyi Istvánt az Európai Parlamentben

Az EP közlekedési és turisztikai bizottságának első alelnökévé választották Ujhelyi Istvánt a testület mai ülésén, ezzel előléptetve a magyar EP-képviselőt a harmadik alelnöki pozícióból.

Az Európai Parlament alapjogi bizottságában mondtuk el, mi a helyzet a magyar médiával

A LIBE bizottság a sajtószabadság helyzetéről tartott meghallgatást Brüsszelben.

Előléptették Ujhelyit az Európai Parlamentben

Az EP közlekedési és turisztikai bizottságának első alelnökévé választották Ujhelyi Istvánt. Az Európai Parlament (EP) közlekedési és turisztikai bizottságának (TRAN) első alelnökévé választották Ujhelyi István szocialista EP-képviselőt, ezzel előléptetve a júliusban megszavazott harmadik alelnöki pozícióból - közölte a képviselő irodája az…

Előléptették Ujhelyi Istvánt az Európai Parlamentben

Az EP közlekedési és turisztikai bizottságának első alelnökévé választották Ujhelyi Istvánt a testület mai ülésén, ezzel előléptetve a magyar EP-képviselőt a harmadik alelnöki pozícióból. Az MSZP politikusának kinevezését mindegyik frakció, így a liberálisok, a zöldek és a jobboldali néppárt tagjai is egyhangúan támogatták. A TRAN-bizottság vezetői

Előléptették Ujhelyi Istvánt az Európai Parlamentben

Az MSZP EP-képviselője a közlekedési és turisztikai bizottság első alelnöke lesz.

Dudás Róbert ül be Mirkóczki Ádám helyére a parlamentben

Mátraballa korábbi polgármestere, a párt regionális igazgatója lesz a párt képviselője.

Kiderült, hogy ki ül be az Eger polgármesterévé választott Mirkóczki Ádám helyére a Parlamentben

Városunk új vezetője a törvény szerint nem lehet egyszerre városvezető és parlamenti képviselő. Ezért találták meg az utódját.

Feloszlott a brit parlament

Feloszlott szerdán a brit parlament, és ezzel hivatalosan is elkezdődött a december 12-re kiírt előrehozott parlamenti választás valójában már javában zajló kampánya.

Döntött a Jobbik, hogy ki vegye át a polgármesterré választott Mirkóczki Ádám helyét a parlamentben

Dudás Róbert veszi át Mirkóczki Ádám jobbikos országgyűlési képvilseő parlamenti mandátumát – közölte a Jobbik elnöksége.

Jelentős döntést hozott a klímaváltozás egyik európai vesztes országa

Az olasz állami iskolai tananyagban jövőre már szerepelni fog a klímaváltozás és a fenntartható fejlődés. Ezzel Olaszország a világon elsőként vezeti be a kérdés oktatását kötelezően az iskolákban - közölte az olasz oktatásügyi miniszter.