Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 261 hír

Európai Néppárt: Ha nincs jogállam, nincs Eu-s pénz!

“Ez alkalommal is szeretnénk megerősíteni, hogy szükségét látjuk egy új mechanizmus létrehozásának az Eu-s költségvetés védelmében ott, ahol a jogállamiságot nem tartják tiszteletben, vagy rendszerszinten fenyegetik az európai értékeket”. Többek között ez is olvasható abban a levélben, amit az Ep négy frakciójának vezetője küldtek csütörtökön…

Meglépik: az Európai Néppárt a legdurvább eszközzel fordul az Orbáni-politika ellen

A Néppárt frakcióvezetője is követeli, hogy jogállamisághoz kössék az EU-s forrásokat. Ezzel Európa legnagyobb jobboldali pártja is a legkeményebb eszközzel fordul szembe az Orbáni-politikával Levelet küldött Charles Michel tanácsi elnöknek az Európai Parlament négy frakciója a 2021-28-as EU-s költségvetés ügyében, írta Ujhelyi István…

Kihelyezett frakcióülés: Kocsis beleszállt Magyar Györgybe, a KDNP marad az Európai Néppárt tagja

ATV
-
  20.02.13 16:40 Belföld

A Fidesz-KDNP támogatni fogja a feltételes szabadlábra bocsátás szigorítására és a "börtönbiznisz" felszámolására vonatkozó igazságügyi minisztériumi előterjesztéseket, amelyek a tavaszi ülésszakban kerülnek majd az Országgyűlés elé - közölte Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője csütörtökön Balatonfüreden, a kormánypártok kihelyezett…

Ryszard Legutko: Az Európai Néppárt játékot űz a Fidesszel

Mandiner
-
  20.02.13 11:50 Külföld

A nyugati konzervatívok pszichológiailag nehéz helyzetben vannak, így bátorítanunk, inspirálnunk kell őket nekünk, közép-európaiaknak – mondja Ryszard Legutko lengyel filozófus-politikus a Mandinernek. Az Európai Konzervatívok és Reformisták Ep-frakciójának vezetőjével a nemzeti konzervativizmusról szóló római konferencián beszélgettünk.

Varga Judit: Az Európai Néppártnak kellene visszatérnie a keresztény gyökereihez

Origo
-
  20.02.13 11:47 Belföld

Az igazságügyi miniszter arról is beszélt, hogy véget kell vetni a börtönbiznisznek.

Szijjártó: az Osztrák Néppárt "nagyon racionális" volt az Európai Néppárton belül a Fideszről kialakult vitában

Az Osztrák Néppárt (ÖVP) "nagyon racionális" volt az Európai Néppárton (EPP) belül kialakult, a Fidesszel kapcsolatos vitában - vélekedett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az APA osztrák hírügynökségnek adott interjúban, amely szerdán jelent meg.

Szijjártó Péter: Az Osztrák Néppárt nagyon racionális volt az Európai Néppárton belül a Fideszről kialakult vitában

Szijjártó Péter közeli jó barátjának nevezte Sebastian Kurz osztrák kancellárt egy interjúban.

Az Osztrák Néppárt "nagyon racionális" volt az Európai Néppárton belül a Fideszről kialakult vitában

- vélekedett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Apa osztrák hírügynökségnek adott interjúban, amely szerdán jelent meg.

Várhelyi Olivér: az Európai Bizottság fel kívánja gyorsítani a nyugat-balkáni bővítés folyamatát

Az Európai Bizottság célja, hogy felgyorsítsa és dinamikussá tegye a nyugat-balkáni bővítés folyamatát, valamint megtartsa annak a valóságos és hiteles lehetőségét, hogy a térség országai csatlakozzanak az Európai Unióhoz – közölte Várhelyi Olivér szomszédságpolitikai és bővítési biztos Strasbourgban hétfőn. Az Európai Bizottság szerdán…

„Magyarország olajcseppként úszik az európai népek tengerén”

Magyar Hang
-
  20.02.11 06:05 Vélemény

A 95 éves Fodor Ibolya, 93 évvel ezelőtt az egyik utolsó gyerekvonattal utazott a hollandiai Roermondba.

A lengyeleket bezzeg bevonták az európai szuper high-techbe

Napi
-
  20.02.11 06:20 Cégvilág

Bővíti helikopterek meghajtórendszereit fejlesztő részlegét az Airbus Lódzban, a lengyel mérnökök önálló feladatokat kapnak az európai légijármű-gyártó teljes értékű munkatársaiként.

Az Európai Év Fája címért verseng a kaposvári kocsányos tölgy

16 ország fái vetélkednek egymással idén az Európai Év Fája megmérettetésen, melyen jó esélyekkel indul a hazai jelölt, a kaposvári Szabadságfa.

Várhelyi Olivér: az Európai Bizottság fel kívánja gyorsítani a nyugat-balkáni bővítés folyamatát

Az Európai Bizottság célja, hogy felgyorsítsa és dinamikussá tegye a nyugat-balkáni bővítés folyamatát, valamint megtartsa annak a valóságos és hiteles lehetőségét, hogy a térség országai csatlakozzanak az Európai Unióhoz - közölte Várhelyi Olivér szomszédságpolitikai és bővítési biztos Strasbourgban hétfőn.

Gyorsítani akar a nyugat-balkáni bővítésen az Európai Bizottság

Várhelyi Olivér szomszédságpolitikai és bővítési biztos szerint ez nagyon fontos az Európai Uniónak, melynek e témában "egy hangon kell megszólalnia".

Horváth K. József: Gyurcsány az európai nemzetek jogfosztása mellett

Mandiner
-
  20.02.11 09:13 Vélemény

Ázik a volt miniszterelnök kötele az Európai Egyesült Államokkal való bolondítással, mert még az európai elit számára is hosszú út az odáig.