Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Húszmilliárd fát ültet Etiópia a következő négy évben

Origo
-
  Ma 21:15 Tudomány

Az etióp miiszterelnök és a kormányhivatalnokok is részt vesznek a a fültetési kampányban.

Két kihalt főemlősfajt fedeztek fel Etiópiában

Két kihalt főemlősfajt fedeztek fel az etiópiai Gona és Middle Awash régészeti lelőhelyeken a spanyolországi humán evolúció nemzeti kutatóközpont (CENIEH) szakemberei. A cerkóffélék családjába tartozó Pliopapio alemui és Kuseracolobus aramisi fajok 4,8-4,3 millió évvel ezelőtt éltek – olvasható a PhysOrg tudományos-ismeretterjesztő…

Két kihalt főemlősfaj maradványait fedeztek fel Etiópiában

A most feltárt fosszíliák nem csupán a majmok biológiai evolúciójára vonatkozóan szolgálnak fontos információkkal, hanem arról is, hogy milyen volt az ősi környezet. Két kihalt főemlősfajt fedeztek fel az etiópiai Gona és Middle Awash régészeti lelőhelyeken a spanyolországi humán evolúció nemzeti kutatóközpont (CENIEH) szakemberei. A…

Hihetetlen: két kihalt főemlős fajt fedeztek fel Etiópiában – Ezért nagyon fontos dolog ez

Két kihalt főemlősfajt fedeztek fel az etiópiai Gona és Middle Awash régészeti lelőhelyeken a spanyolországi humán evolúció nemzeti kutatóközpont (CENIEH) szakemberei.

Két kihalt főemlősfajt fedeztek fel Etiópiában

Pliocén korabeli cerkóffélék fosszíliáira leltek Etiópiában

Két kihalt főemlősfajt fedeztek fel Etiópiában

Washington - Két kihalt főemlősfajt fedeztek fel az etiópiai Gona és Middle Awash régészeti lelőhelyeken a spanyolországi humán evolúció nemzeti kutatóközpont (CENIEH) szakemberei.

Két kihalt főemlősfajt fedeztek fel Etiópiában

A cerkóffélék családjába tartozó Pliopapio alemui és Kuseracolobus aramisi fajok 4,8-4,3 millió évvel ezelőtt éltek.