Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 65 hír

Erdei Zsolt: Tyson minden őrültségre kapható

Lokál
-
  20.06.03 00:01 Sport

Az életét kockáztatja Mike Tyson azzal, ha 53 évesen szorítóba lép a nála 22 évvel fiatalabb Tyson Fury ellenében. Legalábbis Dillian Whyte amerikai nehézsúlyú öklöző szerint.

Erdei iskolát alakítottak ki Léva közepén

Erdei iskolákat alakítottak szlovák és magyar erdőgazdaságok közösen Léván és a magyarországi Somoskőn. A projektek az Erdészek a környezeti nevelésért programban az Európai Unió támogatásával valósultak meg.

Ungváry Zsolt: Trianon-ciklus I.

Mandiner
-
  20.05.29 18:02 Vélemény

A magyarok csak irtották, csak asszimilálták, csak elnyomták a nemzetiségieket, és amikor azt hitték, már egy darab sincsen belőlük, észre kellett venniük, hogy már együttvéve többen vannak, mint az ország névadói.

Kedves Semjen Zsolt! Egy betűt nem engedünk a nevünkből!

A Hősök terén égették el születési anyakönyvi kivonataikat transzneműek, hogy tiltakozzanak a kormány új törvénye ellen, ami végleg ellehetetleníti a hivatalos nemváltást Magyarországon.

Ismét kinyitnak az erdei iskolák Veszprém megyében

hírbalaton
-
  20.05.30 08:30 Belföld

Veszprémben három erdei iskolát és egy alkotóházat működtet a Bakonyerdő Zrt. erdőgazdasága. A veszélyhelyzet során hozott óvintézkedések szigorításával egy időre az erdei iskolák is bezárták kapuikat, június másodikától azonban újra várják az érdeklődőket.   A Balaton-felvidéki Erdészeti Erdei Iskola a Művészetek völgye és a Káli-medence…

Ungváry Zsolt: Áldozat – 6. (folytatásos kisregény)

vasárnap.hu
-
  20.05.30 12:08 Könyv

A regény a kétezres évek elején játszódik; történései és szereplői a fantázia szülöttei. 6. Rész.       (5. Rész) (4....

Szabó Zsolt főhajtása a hősök emléke előtt

Hatvan Online
-
  20.05.31 15:21 Megyei

KEGYELET ÉS HÁLA - Akik életüket áldozták Magyarországért

Erdei iskolákat alakítottak

Erdei iskolákat alakítottak szlovák és magyar erdőgazdaságok közösen a szlovákiai Léván és a Nógrád megyei Somoskőn. A fejlesztések az “Erdészek a környezeti nevelésért” című programban az Európai Unió támogatásával valósultak meg az elmúlt két évben – közölte az MTI-vel pénteken a szlovák állami erdészet. A Lesy SR a magyarországi…

Azari Zsolt, az Acélbikák csapatkapitánya Mr. Spirit díjat kapott

Duol
-
  20.06.01 09:30 Sport

Szűk körben, a járványügyi szabályok betartása mellett átadták az Erste Liga 2019-2020-as szezonjának egyéni díjait. A posztonkénti elismerések a liga vezetőedzőinek szavazata alapján dőltek el.

Molnár Zsolt kemény üzenetet küldött a Fidesznek: "Ez a nemzet tovább már nem oszható"

ATV
-
  20.06.01 12:42 Belföld

Az MSZP budapesti elnöke online sajtótájékoztatóján arról beszélt: a kormánypárt a közelgő nemzeti gyásznap alkalmából is "csak megosztásra, és saját pártpolitikai céljainak elérésére törekszik".

Molnár Zsolt Trianon kapcsán is a Fideszt támadja

Demokrata
-
  20.06.01 12:57 Belföld

A nemzet tovább nem osztható - jelentette ki a szocialista politikus.

Molnár Zsolt: Nem kisajátíthatóak a nemzeti gyásznapok!

Mandiner
-
  20.06.01 12:59 BelföldFideszMSZP

Az Mszp alelnöke szerint a Fidesz meg akarja osztani a nemzetet.

Molnár Zsolt: A Fidesz a közelgő nemzeti gyásznapot megosztásra akarja használni

A kormánypárt nemzeti konszenzus helyett egypárti diktátumként nyújtja be a parlamentnek azt a határozatot, amelyet a Kárpát-medencei képviselők 100 százaléka elfogadott – mondta.

Példamutatás a jégpályán és azon kívül is – Azari Zsolt díja

Duol
-
  20.06.01 20:04 Sport

Pénteken kiderült, kik kapták a posztonkénti elismeréseket, valamint a jégkorong Erste Higgy Magadban díjakat. Több dunaújvárosi jégkorongozó is érdekelt volt, közülük Azari Zsolt befutó lett – olvasható a szövetség honlapján.

Molnár Zsolt: a kormány kisajátította március 15-ét és június 4-ét is

ATV
-
  20.06.01 20:21 Belföld

Az MSZP pártigazgatója szerint Trianonnak nincs pártpolitikai hovatartozása. Molnár Zsolt hozzátette: a nemzeti ünnepek nem eladóak.