Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Újabb munkatársa állt nyilvánosság elé az EMMI Nagykanizsai Javítóintézetének

Kanizsa Újság
-
 Tegnap 14:45Megyei

Az intézményben jelenleg is éjszakai gyermekfelügyelőként dolgozó, Bogdán Roland úgy fogalmazott: akkor telt be nála a pohár, amikor a vezetőség számonkérte rajta, hogy a tüntetést szervező Ebergényi Zoltánnal továbbra is tartja a kapcsolatot.

Emmi: sikeresen zárult a 2021-es tanév

Kedden véget ér a tanév és kezdetét veszi az iskolákban a vakáció. A családok helyzetének segítéséért, valamint a tanulók felzárkóztatásáért a tanítást követő két hétben az iskolák 1-8. évfolyamain meg kell szervezni a gyermekfelügyeletet, ahol ezt a szülők igénylik – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) hétfőn az MTI-vel. A…

Emmi: jöhet a nyári szünet, meg kell szervezni a gyermekfelügyeletet

A gyermekfelügyeleti időszak június 29-ig tart az általános iskolákban és a 6-8 évfolyamos gimnáziumokban.

Emmi: sikeresen zárult a 2021-es tanév

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a szeptember elsején induló új tanévben korlátozásmentes jelenléti oktatásra számít.

Emmi: sikeresen zárult a 2021-es tanév

Kedden véget ér a tanítási év és kezdetét veszi az iskolákban a vakáció. A családok helyzetének segítéséért, valamint a tanulók felzárkóztatásáért a tanítást követő két hétben az iskolák 1-8. évfolyamain meg kell szervezni a gyermekfelügyeletet, ahol ezt a szülők igénylik – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) hétfőn az MTI-vel.

Emmi: sikeresen zárult a 2021-es tanév

A szeptember elsején induló új tanévben korlátozásmentes jelenléti oktatásra számítanak.

Emmi: sikeresen zárult a 2021-es tanév

A közlemény szerint a június 29-ig tartó gyermekfelügyeleti időszak az általános iskolákat, valamint a 6. és 8. évfolyamos gimnáziumok 5-8. osztályait érinti. A felügyelet alatt napközi, szakkör, sportfoglalkozás, fejlesztőfoglalkozás, egyéni vagy csoportos tehetségfejlesztő és felzárkóztató foglalkozás egyaránt szervezhető, amennyiben pedagógiai s

Emmi: Fél évvel hosszabbodik a táppénz azoknak, akik a járvány miatt nem kaptak gyógykezelést

Hat hónappal kitolódik a táppénzjogosultsága azoknak, akik a pandémia miatt nem kaphatták meg a gyógyulásukhoz szükséges kezelést.