Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 3 hír

Lövöldözésbe keveredett Emilio és felesége

Emilio és felesége, Tina kipróbálta magát mint küzdősportoló: krav maga leckét vettek. A Drága családom sztárjai megtanulták, hogyan védekezzenek hatékonyan, ha megtámadják őket. Friss tudásukat előre szervezett lőfegyveres támadás során tették próbára - szerencsére senki sem sérült meg!

Mi történhetett? Emilio és felesége lövöldözésbe keveredett

Emilio és felesége, Tina kipróbálta magát mint küzdősportoló: krav maga leckét vettek. A Drága családom sztárjai megtanulták, hogyan védekezzenek hatékonyan, ha megtámadják őket. Friss tudásukat előre szervezett lőfegyveres támadás során tették próbára – szerencsére senki sem sérült meg!

Emilio Summer Night: új illat Emiliótól!

Ripost
-
  19.05.20 15:15 Bulvár

A világ vezető luxusmárkáinak dolgozó, brazil származású Daniel Pescio budapesti workshopján a népszerű énekes, Emilio és felesége, Tina is részt vett, hogy elsajátítsák a parfümkészítés fortélyait a nagymestertől. A Sláger TV saját gyártású sorozatában, a Drága családomban szereplő reality hősök többé-kevésbé sikeresen igazodtak ki az…