Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 342 hír

Kártérítésre kötelezte Portugáliát az Emberi Jogok Európai Bírósága

Az Ejeb 13 000 euró nemvagyoni kártérítésre kötelezte Portugáliát a Meco-ügy nyomozati eljárásában történt mulasztások miatt, emellett több mint 7 000 euró eljárási költségben is marasztalta az országot.

Igazat adott az Emberi Jogok Európai Bírósága a Magyar Kétfarkú Kutya Pártnak

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) javára döntött jogerős, másodfokú ítéletében a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) hétfőn a párt „Szavazz érvénytelenül!” mobilalkalmazása ügyében, amely miatt a testület elsőfokú ítélete szerint jogsértő módon szabtak ki pénzbírságot a magyar hatóságok.

Az Emberi Jogok Európai Bíróságához fordultak a srebrenicai mészárlás áldozatainak családtagjai

Panaszt nyújtott be hétfőn a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságánál a holland állam ellen az 1995-ös srebrenicai mészárlás több mint hatezer áldozatának hozzátartozóit képviselő szervezet, a Srebrenicai Anyák, írja az MTI. A csoportot képviselő ügyvédek a panasz okaként azt nevezték meg, hogy az 1992 és 1995 közötti boszniai háborúban az…

Az Emberi Jogok Európai Bíróságához fordultak a srebrenicai mészárlás áldozatainak családtagjai

Panaszt nyújtott be hétfőn a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságánál a holland állam ellen az 1995-ös srebrenicai mészárlás több mint hatezer áldozatának hozzátartozóit képviselő szervezet, a Srebrenicai Anyák.

Hévíz lehet a legkedveltebb európai úti cél

Duol
-
  20.01.15 06:55 Gazdaság

A European Best Destination címre január 15. és február 5. között lehet szavazni.

Hévíz lehet a legkedveltebb európai úti cél

Kisalföld
-
  20.01.15 06:55 Gazdaság

A European Best Destination címre január 15. és február 5. között lehet szavazni.

Befutott a konnektoros hibrid Toyota RAV4 európai változata

Autó Pult
-
  20.01.15 07:08 Autó-motor

A Toyotát bátran nevezhetjük a hibrid technológia atyjának: a japán óriásgyártó immár 22 éve, az első sorozatgyártású Prius bemutatása óta töretlenül bízik a hibridautókban és folyamatosan bővíti hibridkínálatát. Tavaly Amerikában, a Los Angeles-i Autószalonon egy újabb mérföldkő debütált a sztoriban: egy kicsit lemaradva a műfajban, de…

Donáth Anna: Katkának az Európai Parlamentben a helye

Mandiner
-
  20.01.15 07:34 Vélemény

A Momentum Mozgalom tavalyi Ep-kampányában bizonyosodtam meg végleg arról, hogy Katkának az Európai Parlamentben a helye.

Csökkent az európai almakészlet

A fő európai almatermelő országok frisspiaci almakészlete 2019. december 1-jén 4,45 millió tonna volt, míg tavaly 5,14 millió tonnát tett ki.

Hévíz lehet a legkedveltebb európai úti cél

Kanizsa Újság
-
  20.01.15 08:12 Megyei

Tavaly Budapest volt a győztes, idén Hévíznek is lehetősége van arra, hogy elnyerje a legkedveltebb európai úti cél, vagyis a European Best Destination címet.

A legkedveltebb európai úti cél lehet Hévíz

Növekedés
-
  20.01.15 08:18 UtazásHévíz

Tavaly Budapest volt a győztes, idén Hévíznek is lehetősége van arra, hogy elnyerje a legkedveltebb európai úti cél, vagyis a European Best Destination címet, amelyre szerdától lehet szavazni - közölte keddi sajtótájékoztatóján a város polgármestere.

Tőzsdenyitás előtt – Csökkenéssel nyithatnak a főbb európai részvénypiacok

Enyhe, 0,1-0,2 százalékos csökkenéssel nyithatnak a főbb nyugat-európai részvénypiacok szerdán. Az IG Market elemzői arra számítanak, hogy a londoni FTSE-100 mutató 14 ponttal, a frankfurti DAX-30 index 40 ponttal, a párizsi CAC-40 index pedig 11 ponttal eshet a nyitásban. A befektetők kivárásra rendezkedtek be, mivel Donald Trump amerikai…

Az emberi történetek az érdekesek - Heller Gábor a Dobszerdában

Klubrádió
-
  20.01.15 08:30 Vélemény

Váradi Júlia e heti vendége a Dobszerdában: Heller Gábor volt.

Hévíz a legkedveltebb európai úti cél lehet

Az Utazó
-
  20.01.15 08:34 Utazás

Tavaly Budapest volt a győztes, idén Hévíznek is lehetősége van arra, hogy elnyerje a legkedveltebb európai úti cél, vagyis a European Best Destination címet, amelyre...