Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 64 hír

Emberi Erőforrások Minisztériuma: A legtöbb kulturális beruházás indult el 2010 óta

A következő években a Nemzeti Levéltár korszerűsítése mellett a Műcsarnok, a Terror Háza, a Nemzeti Múzeum és a József Attila Színház felújítását tervezik Budapesten.

Az emberiség végnapjai – az ausztrál bozóttüzek és a napról napra terjedő földi pokol

Mérce
-
  20.01.18 09:30 Vélemény

Bár a "klímaváltozás arca" jelenleg Ausztrália és a bozóttüzek, nem tudhatjuk, hogy hol és ki lesz a következő. A globális helyzet egyre elkeserítőbb.

Zenével az emberi együttműködésekért

Népszava
-
  20.01.18 10:00 Zene

Más-más területekről érkező zenei szakemberek mutatkoznak be csapatként Hajós András műsorában, a Dalfutárban. Az egyedülálló projekt dalaiból választja majd ki a Sziget idei fesztiválhimnuszát.

Már késő: ezért fog akkor is emelkedni fog az óceánszint, ha az emberiség felfogja a bajt

Infostart
-
  20.01.19 11:00 Tudomány

Rekordszintre emelkedett a világtengerek hőmérséklete az elmúlt évben a rendszeres mérések kezdete óta. Az InfoRádiónak nyilatkozó szakértő szerint a kulcs a víz hőtágulása, ami nem fog leállni.

Nem tekintettem emberi lénynek a gyerekemet

24
-
  20.01.19 18:05 Baleset-bűnügy

A boszniai háborúban több tízezer nőt, lánygyermeket erőszakoltak meg többségben szerb katonák. Az erőszakból fogant gyerekek száma 2-4 ezer közé tehető. A mára már felnőtt gyermekek és szüleik azért harcolnak, hogy ismerjék el őket háborús áldozatként.

Erdő Péter: A keresztények egységéhez kevés az emberi erőfeszítés

Az egység megteremtéséhez szükség van a szívből jövő, állhatatos imádságra – mondta a bíboros, esztergom-budapesti érsek az ökumenikus imahét megnyitóján.

Erdő Péter: A keresztények egységéhez kevés az emberi erőfeszítés

hirado.hu
-
  20.01.19 19:53 Belföld

Szükség van a szívből jövő, állhatatos imádságra.

Erdő Péter: a keresztények egységéhez kevés az emberi erőfeszítés

A keresztények egységének megteremtéséhez kevés az emberi erőfeszítés, szükség van a "szívből jövő, állhatatos imádságra" – mondta Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek az ökumenikus imahét megnyitóján vasárnap este Budapesten, a Kálvin téri református templomban. A bíboros a keresztények egységéért…

Erdő Péter: a keresztények egységéhez kevés az emberi erőfeszítés

A keresztények egységének megteremtéséhez kevés az emberi erőfeszítés, szükség van a "szívből jövő, állhatatos imádságra" - mondta Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek az ökumenikus imahét megnyitóján vasárnap este Budapesten, a Kálvin téri református templomban.

Erdő Péter: a keresztények egységéhez kevés az emberi erőfeszítés

Budapest - Emberi hibáink felismerése magában hordozza a feladatot, hogy nagyobb szeretettel és megértéssel közeledjünk egymás felé - fogalmazott a bíboros.

Erdő Péter: A keresztények egységéhez kevés az emberi erőfeszítés

Ehhez szükség van a szívből jövő imádságra is - mondta a bíboros az ökumenikus imahét megnyitóján.

Erdő Péter: A keresztények egységéhez kevés az emberi erőfeszítés

Megnyílt az ökumenikus imahét vasárnap este Budapesten, a Kálvin téri református templomban.

Erdő Péter: a feladat nagyobb, mint ami puszta emberi erővel megoldható

A keresztények egységének megteremtéséhez kevés az emberi erőfeszítés, szükség van a "szívből jövő, állhatatos imádságra" - mondta Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek az ökumenikus imahét megnyitóján Budapesten, a Kálvin téri református templomban.

Erdő Péter: a keresztények egységéhez kevés az emberi erőfeszítés

A keresztények egységének megteremtéséhez kevés az emberi erőfeszítés, szükség van a “szívből jövő, állhatatos imádságra” – mondta Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek az ökumenikus imahét megnyitóján vasárnap este Budapesten, a Kálvin téri református templomban. A bíboros a keresztények egységéért…

Több mint 100 milliárdot vert el propagandára Rogán minisztériuma

Évről évre többet költöttek, mint amennyit beterveztek, 2019 év végéig legalább 98,1 milliárdot költöttek el.