Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 228 hír

Mihalik Enikő megszerezte a jogsit, hamarosan Bmw-vel járhatja az utakat

Palvin Barbi után nem sokkal még egy világhírű magyar modell szerezte meg a jogosítványt. Mihalik Enikőt hamarosan egy Bmw-ben láthatjuk az utakon.

Jogosítványcsere online – spórolhat is, aki a virtuális térben intézi

Beol
-
 Ma 15:29Belföld

Ha valaki rendelkezik ügyfélkapu-regisztrációval, mostantól automatikusan kaphatja meg új jogosítványát egy online nyilatkozat kitöltése után – ráadásul nem kell érte fizetni.

Új szerzői jogi szabályok lépnek hatályba

Június 1-jével új szabályok lépnek életbe a szerzői jogok terén. Az új szabályzás több ponton is megkönnyíti a tartalmak hozzáférését és felhasználását, valamint megerősíti a szerzők és a jogosultak helyzetét – írta a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (Sztnh) pénteken. A reform első lépéseként már tavaly megteremtették a digitális távoktatás…

Jogszerű a Mi Hazánk Mozgalom területfoglalása

A Kúria a Mi Hazánk Mozgalomnak adott igazat a Budapest Pride szervezőivel szemben a budapesti közterületekért folyó harcban.

Az önkéntes jogkövetésnél nincs jobb megelőzés, vallja Heves megye rendőrfőkapitánya

A Magyar Érdemrend Lovagkeresztje katonai fokozatával tüntették ki március 15-én Czinege László r. dandártábornokot, rendőrségi főtanácsost, Heves megye rendőrfőkapitányát. Ebből az alkalomból készített vele a Hírlap interjút.

Igazságosabbá válik a szerzői jogi törvény

Június 1-jével új szabályok lépnek életbe a szerzői jogok terén.

Nem csorbulnak a kisebbségi jogok

Vajdasági Magyar Szövetség örömmel konstatálta, hogy a kormány megértést mutatott a nemzeti kisebbségek irányában, így a kultúrával foglalkozó törvénymódosításban, amellyel a kulturális intézmények igazgatóbizottságai tagjainak számát korlátozta.

A bírákra vonatkozó lengyel fegyelmi szabályozás ellentétes az uniós joggal

Ellentétes az uniós joggal a bírák fegyelmi felelősségére vonatkozó lengyel szabályozás – ismertette a főtanácsnok álláspontját az Európai Unió Bírósága. Az ügy előzménye, hogy az Európai Bizottság (EB) 2019 októberében az uniós bírósághoz fordult, mivel álláspontja szerint a 2017-ben létrehozott fegyelmi rendszer létrehozásával Lengyelország…

Sosem késő! Mihalik Enikő várandósan szerezte meg a jogsit

Mihalik Enikő átment a vizsgán. A magyar modell bebizonyította, sosem késő elkezdeni, 33 évesen és várandósan fogott bele a jogsi megszerzésébe.

Joghurtos cukkinikrém

Nosalty
-
 Ma 06:30Recept

Egy őrülten finom krém cukkiniből, amit aztán kenhetünk friss ropogós kenyérre vagy pirítósra. Az élmény minden esetben kárpótolhatatlan!

Új szerzői jogi szabályok lépnek hatályba

Június 1-jével új szabályok lépnek életbe a szerzői jogok terén. Az új szabályzás több ponton is megkönnyíti a tartalmak hozzáférését és felhasználását, valamint megerősíti a szerzők és a jogosultak helyzetét - tájékoztatta a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (Sztnh) pénteken az MTI-t.

Jogszerű a vadakra támadó gazdátlan kutyák kilövése

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 22:03Belföld

Természeti és gazdasági kárt is okoznak a nagyvadakra támadó gazdátlan vagy elkóborolt kutyák.

Júniustól új szerzői jogi szabályok lépnek hatályba

Alon
-
 Tegnap 19:10Megyei

Az új szabályzás több ponton is megkönnyíti a tartalmak hozzáférését és felhasználását, valamint megerősíti a szerzők és a jogosultak helyzetét

Változnak a szerzői jogi szabályok

Infostart
-
 Tegnap 18:43Belföld

Kivétel vonatkozik ezentúl a paródiákra.