Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 112 hír

Négy asztronautát lőtt ki az űrbe Elon Musk

Elindult a Nemzetközi Űrállomásra a SpaceX űrhajó négy asztronautával a fedélzetén.

Kilőttek négy asztronautát Elon Musk űrhajójával

A Dragon a Nemzetközi Űrállomásra szállítja az asztronautákat.

Elon Musk évi 1000 tonna szén-dioxidot vonna ki a légkörből

Dollárszázmilliókkal támogatná a célját megvalósítani képes technológiát.

Elon Musk mossa kezeit – Nem a Tesla a hibás a balesetben?

Április 16-án érkezett a hír, miszerint két texasi férfi halálos balesetet szenvedett egy Teslával. Az esetet vizsgáló szakértők pedig megállapították, hogy a tragédia bekövetkeztekor senki nem ült a vezető ülésben, amiről arra a következtetésre jutottak, hogy a Tesla “önvezető” módban lehetett. A balesetet követően egy Twitter…

Egekben Elon Musk kedvenc kriptovalutája, a Dogecoin

TechWorld
-
 Tegnap 09:05Infotech

A mémkutyából kreált Dogecoin is szárnyal a kriptovaluta piacon, Elon Musk mellett egyre több híresség karolja fel a viccnek szánt coint.  Bár továbbra is a Bitcoin az egyik legnépszerűbb és legstabilabb kriptovaluta a világon, olykor egészen fantasztikus árfolyam emelkedéseknek lehetünk tanúi, mint legutóbb a Dogecoin esetében is, amely…

"Nem volt bekapcsolva a robotpilóta" – mondta Elon Musk a halálos Tesla balesetről

Elon Musk szerint nem ment a robotpilóta sem, a hatóságok  "biztosak benne", hogy a baleset idején senki sem ült a vezetőülésben-írja a Vice-re hivatkozva az Index.hu. Kép:Pixabay Pénteken két férfi meghalt a texasi Springben, amikor 2019-es Tesla Model S-ük egy fának ütközött. A baleset gyorsan országos hír lett, amikor a hatóságok…

Rengeteget vesztett Elon Musk a halálos Tesla-baleset miatt

Nagyot esett a Tesla részvénye a két emberéletet követelő autóbaleset után, de Elon Musk – aki a végsőkig kiáll a saját igaza mellett, miszerint nem az önvezető autó volt a hibás – saját vagyona is milliárdokkal lett kevesebb.

Elon Musk szerint nem volt bekapcsolva a robotpilóta a sofőr nélkül összetört Teslában

Több közlekedési hatóság is vizsgálatot indított annak a Tesla Model S-nek az ügyében, mely úgy szenvedett két ember életét követelő balesetet, hogy senki sem ült a kormánynál.

Közel hatmilliárd dollárt zuhant Elon Musk vagyona a halálos Tesla-baleset következtében

A Tesla árfolyamát büntette a tőzsde a szombati karambol után. A dollármilliárdos technokirály Twitteren cáfolta, hogy bármi köze lenne az önvezető funkciónak a balesethez.

Elon Musk felszólalt a Tesla Model S karambol kapcsán, amelyben két ember életét vesztette

Egy Tesla Model S balesetben két ember életét vesztette, miután az autó egy fának ütközött és kigyulladt - közölte az NBC News helyi leányvállalata, azonban Elon Musk most felvette a kesztyűt a témában, és a sarkára állt. A hatóságok szerint a baleset kivizsgálása folyamatban van, bár az eddigi konszenzus szerint a balesetb

Elon Musk: nem használták az önvezetést a halálos balesetet szenvedett Tesla-autóban

A Tesla vezérigazgatója szerint az autó tulajdonosa nem vásárolta meg a legfejlettebb önvezető rendszert. A hagyományos Autopilot csak a felfestett sávok alapján működik, de a tragédia helyszínén ez nem volt.

Netes vita robbant a Texasban balesetező Tesláról: többen állítják, nem önvezető módban történt a baleset – Megszólal…

Heves vita alakult ki annak a halálos balesetnek kapcsán, amelynek során egy önvezető módban működő Tesla csapódott fának Texasban, két ember halálát okozva.

Elon Musk szerint nem volt engedélyezve az önvezetés a halálos Tesla-balesetnél

A Tesla autógyár tulajdonosa azután szólalt meg, hogy halálos balesetet szenvedett két ember az egyik autójukban, amelyet nem vezetett senki.

Elon Musk cáfolja, hogy önvezető módban karambolozott volna a Texasban porig égett Tesla

A baleset körülményei Musk szerint egyértelművé teszik az emberi hibát.