Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 24 hír

Jay és Néma Bob örökre nyomot hagytak Hollywoodban: hatalmas elismerésben részesült a két színész

Noizz
-
  Tegnap 16:33 Film

A füves, káromkodós, idióta Jay és Néma Bob hamarosan visszatér a mozikba, de előtte akkora elismerésben részesültek, amekkorában csak a legnagyobb hollywoodi ikonok szoktak.

Különleges elismerést kapott Balázs János

KultúrPart
-
  Tegnap 14:02 Zene

A rendkívül tehetséges, fiatal Kossuth-díjas zongoraművészt a Hamburgban tüntette ki a Steinway.

Szenci búvárok elismerése a Magas-Tátrában

Parameter
-
  Tegnap 12:33 Határtalan

A szenci Piccard klub hat búvárja a rendezvény során a poprádi Kvetnicából 134 kilogramm hulladékot hozott a felszínre, s ezzel a jelentős mennyiséggel bizonyult a résztvevők közül a legeredményesebbnek. Együttesen 212 kilogrammnyi hulladék került ki a partra a vízből. Volt ott minden: építkezési hulladék, vasrúd, gumiabroncs, tűzoltóberendezés,…

A Kodály gimi három diákja is elismerést kapott a spanyol nagykövetségtől

A budapesti spanyol nagykövetség díjait a Szépművészeti Múzeum Román csarnokában adták át Spanyolország nemzeti ünnepe alkalmából. A pécsi Kodály Zoltán Gimnázium három diákja, Gősi Virág (12.E), Zsille Kata (12.E) és Szántódi Benedek Máté (11.E) is elismerést kapott.  "Ma a spanyol nyelv korát éljük" - fogalmazott az ünnepségen…

Óriási elismerés: a Steinway nagykövete lett a magyar zongoraművész

Balázs Jánosnak hétfőn a zongoragyár hamburgi központjában gratuláltak a nemzetközi elismeréshez.

Rangos elismerést kapott Azbej Tristan az üldözött keresztények segítéséért

Origo
-
  19.10.15 14:54 Belföld

Bejrútban vehette át a Levantine Gathering díját, közösségi oldalán köszönetet mondott érte.

Nevetünk, de mi is kutyába megyünk elismerésért

24
-
  19.10.15 12:05 Színpad

Hernádi Judit a szemünk láttára veszíti el a lába alól az eleve sem túl stabil talajt Alföldi Róbert új rendezésében. Mi történt Baby Jane-nel? Kritika.

Elismerést kaptak

Elismerést kaptak Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 10. 15., k - 09:17 A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a IX. Országos Balesethelyszínelő Verseny lebonyolításában és szervezésében nyújtott munkájukért kaptak elismerést.

Országos elismerést kapott három hajdú-bihari rendőr

Dr. Halmosi Zsolt rendőr vezérőrnagy, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes 2019. október 14-én elismerésben részesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársait. Kelemen Gergely rendőr százados, Nagy Szabolcs rendőr főtörzszászlós, valamint Czibere Nóra rendvédelmi alkalmazott a IX. Országos…

Komoly elismerésben részesültek a Kingston nagyvállalati SSD-i

Technokrata
-
  19.10.15 07:00 Infotech

A DC500 sorozatú meghajtók használatát vSAN környezetekhez és vSphere kiszolgálókhoz is ajánlja a szoftvercég The post Komoly elismerésben részesültek a Kingston nagyvállalati SSD-i appeared first on technokrata.

Elismerésre méltó kalandozások

Zöld egyensúly kategóriában az E.ON EnergiaKaland programja nyerte az Effekt 2030 díjat. Az energiacég munkatársai több mint tíz éve járják önkéntesként az iskolákat, hogy különleges tanórákat tartva segítsenek a pedagógusoknak a gyerekek energiatudatos nevelésében.

Nagy elismerést vehetett át A szolgálólány meséje írója

Blikk
-
  19.10.15 06:32 Bulvár

A kanadai Margaret Atwood és a nigériai-brit Bernardine Evaristo megosztva vehette át hétfő este Londonban az idei Booker-díjat.

Rangos elismerést kapott a magyar zenész - Gratulálunk, Balázs János!

A Steinway saját művészei közé választotta Balázs Jánost. A zongoraművész Hamburgban vehette át a Young Steinway Artist nemzetközi elismerést

Rangos elismerést kapott Balázs János

Lokál
-
  19.10.14 18:47 Belföld

A Steinway saját művészei közé választotta Balázs János zongoraművészt.