Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Elijah Wood nem biztos abban, hogy A Gyűrűk Ura-sorozatnak megfelelő a címe, de szívesen feltűnne benne

IGN
-
  Tegnap 12:06 Film

Utóbbival kapcsolatban viszont van egy feltétele. A Frodót alakító színész, bár kifejtette aggodalmait az Amazon sorozatával kapcsolatban, azért leszögezte, hogy szívesen cameozna benne, de csak egy feltétellel.

Toy Story - Játékháború: Az eredeti tervek szerint Woody egy igazi gyökér lett volna

Mafab
-
  20.07.05 04:00 Film

Jövőre lesz 25 éve, hogy bemutatták minden idők legsikeresebb animációs franchise-ának első epizódját, a Toy story - Játékháborút, melynek három epizódja összesen 10 Oscar-jelölést kapott, melyek közü

Ingyen táborozhat 40 kreatív fiatal a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány és a Hello Wood programján

Tudás.hu
-
  20.07.07 03:05 Kultúra

A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány és a Hello Wood zöld designtábort hirdet a 15-20 éves korosztály számára. A részvételhez a koronavírus időszak tapasztalataira reflektáló videóval kell

Zöld Designtábort hirdetett a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány és a Hello Wood

Élő bolygónk
-
  20.07.08 07:29 Életmód

A táborban való részvételre 15–18 illetve 19–20 év közötti fiatalok pályázhatnak egy videó elkészítésével, amely arra fókuszál, hogy a hosszú, otthoni bezártság után hogyan térhetünk vissza az élő közösségekbe, hogyan óvjuk meg azokat; méghozzá csapatban, az együttlétre koncentrálva, a környezetünk értékeit szem előtt tartva.

Golf: Tiger Woods a jövő héten visszatér a Pga Tourba

NSO
-
  20.07.09 20:12 SportUSAOhio

A 44 éves amerikai sztárjátékos bejelentette, hogy részt vesz a jövő heti Memorialon, amelyre csütörtöktől vasárnapig kerül sor az Ohio állambeli Dublinban.

Tiger Woods újra versenyez

ma7.sk
-
  20.07.09 20:21 Sport

Tiger Woods visszatér a profi golfozók első számú sorozatába, a Pga Tourba.