Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ez a magyarok kedvenc elektromos autója

Növekvő környezettudatosság, állami támogatások és egyre nagyobb töltő hálózat - ezek mind szolgálják az elektromos autók térnyerését. De melyik a magyarok kedvence?

Mennyire éri meg elektromos autóra váltani?

2021. szeptember elején hirdették ki a fajlagos üzemanyagköltségek kötelező összehasonlítását: ennek értelmében szeptember végétől a kútoszlopokon vagy az üzemanyagtöltő állomást kiszolgáló kereskedelmi egységekben fel kell tüntetni, hogy 100 kilométernyi út megtétele a különböző üzemanyagokkal mennyibe kerül.

Melyik a magyarok kedvenc elektromos autója? Itt megtudhatod

Egyre népszerűbbek hazánkban az elektromos autók, de melyik a legnépszerűbb? És miért? Mi az a "hatótávpara"?

Kiderült, melyik a magyarok kedvenc elektromos autója

Egyre népszerűbbek hazánkban az elektromos autók, köszönhető ez a növekvő környezettudatosságnak, állami támogatásoknak és az egyre nagyobb töltő hálózatnak is.

Teljesen átáll elektromos autókra London legnagyobb taxicége

London legnagyobb taxitársasága és autóbérbeadással foglalkozó magántulajdonú cége, az Addison Lee bejelentette, hogy 2023-ra a teljes flottáját tisztán elektromos meghajtású autókra cseréli. A vállalat több

Elektromos autón dolgozik Ken Block

Ken Block, az amerikai fenegyerek nem veti meg a villanyosítást. Sőt, az Audival karöltve azon dolgozik majd, hogy a jövőben minél jobbak és gyorsabbak legyenek a négykarikás elektromos autók.

Teljesen átáll elektromos autókra London legnagyobb taxicége

Havonta 200 új villanyautóval bővül a flotta. A teljes anyag Teljesen átáll elektromos autókra London legnagyobb taxicége címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Simon Zsolt.

Rossz hír az elektromos autók gyártóinak a lítium megállíthatatlan drágulása

Origo
-
 Ma 06:45Gazdaság

Mintegy három éve nem látott magasságba emelkedett a lítium árfolyama.

e-autó Social Index – Melyik a magyarok kedvenc elektromos autója?

Egyre népszerűbbek hazánkban az elektromos autók, köszönhető ez a növekvő környezettudatosságnak, állami támogatásoknak és az egyre nagyobb töltő hálózatnak is. A SentiOne e-autó Social Indexe szerint idén eddig 114 000 alkalommal beszélgettek az internetezők az elektromos autózásról, megszületett a „hatótávpara” kifejezés, a…

Hidegben, hogyan maximalizálható az elektromos autók teljesítménye?

Ha elektromos autót szeretnénk használni, hozzá kell szoknunk ahhoz is, hogy néhány területen teljesen máshogy kell kezelnünk, mint a hagyományosakat. Télen, a hidegben például vannak olyan dolgok, amikre külön érdemes odafigyelni.

Az elektromos autók fogyasztását is feltüntetik a benzinkutakon

Látványos lesz a különbség, és otthon még olcsóbb a töltésük.

Melyik a magyarok kedvenc elektromos autója?

Egyre népszerűbbek hazánkban az elektromos autók, köszönhető ez a növekvő környezettudatosságnak, állami támogatásoknak és az egyre nagyobb töltő hálózatnak is. A SentiOne e-autó Social Indexe szerint idén eddig 114 000 alkalommal beszélgettek az internetezők az elektromos autózásról, megszületett a „hatótávpara” kifejezés, a…

Az elektromos autók fogyasztását is feltüntetik a benzinkutakon

Szeptember végétől minden benzinkútnál fel kell tüntetni, hogy az adott üzemanyagfajtából mennyibe kerül 100 kilométernyi út megtétele. A fiktív gépjárművekre számolt becslés az elektromos autókra is vonatkozik, ahol a fajlagos fogyasztás 100 kilométerenként 17,13 kWh-ban határozták meg. Pukler Gábor, a Jövő Mobilitása Szövetség elnöke arról…

Kincset érő szemét - Elektromos autók akkumulátorainak újrahasznosítása

Totalcar
-
 Tegnap 12:35Autó-motor

Hogyan lehet újrahasznosítani a villanyautók akkumulátorait? Mekkora biznisz lesz ez a jövőben?