Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 199 hír

Schmitt Pál árulta el: erre kérték együttes erővel az új fővárosi városvezetést a Nemzet Sportolói

Blikk
-
  Ma 09:38 Sport

Schmitt Pál, a Nemzet Sportolója a DIGI Sportnak nyilatkozott arról, mennyi minden szól a 2023-as, budapesti atlétikai világbajnokság megrendezése mellett. Egyúttal kiemelte: óriási presztízsveszteség lenne, ha a főváros visszalépne a már megnyert pályázattól.

Indul a szabad városok együttműködése

Hírklikk
-
  Ma 09:15 Választás

Kedden elindul a Szabad Városok Szövetsége – értesült megbízható forrásból a Hírklikk. Az október 13-i választások, amelyek jelentős, mondhatni átütő sikerét hozták az ellenzéki erőknek, egyben azt is eredményezték, hogy a kormányzati politikát ellensúlyozandó szükség van egy olyan szervezetre, amely formálissá teszi az együttműködést.

Együttműködik a Rail Cargo Hungaria és a Ferrobeton

IHO
-
  Ma 09:00 Autó-motor

A vasúttársaság három évig szállítja az építkezési cég vasbetonelemeit.

Tanácsadók együtt – és a „Debreceni modell”

Haon
-
  Ma 08:49 Belföld

A Debreceni Egyetem Mentálhigiénés Központjának munkájával, eredményeivel, terveivel is megismerkedhettek az érdeklődők a Felsőoktatási Tanácsadási Egyesület (Feta) Diáktanácsadók vándorműhelyének zárórendezvényén, amelyet csütörtökön tartottak az egyetem főépületének aulájában.

Tegyünk együtt a Jövő Nézőiért! – Zöld Színház Projekt Miskolcon

A Miskolci Nemzeti Színház szeptemberben jelentette be, hogy a 2019/2020-as évadtól kezdve elkötelezi magát, hogy környezettudatos színházi intézmény, úgynevezett zöld, öko-tudatos színház legyen. Az elmúlt két hónapban számos területen tette fenntarthatóvá működését a színház a Jövő Nézőiért – Zöld Színház Projekt keretében, partnerei…

Már nyár óta nem éltek együtt: megvan, mikor mondhatják ki Vitray Tamásék válását

Megdöbbentő hírt közölt a Story magazin csütörtökön: 32 év házasság után válik a magyar televízió egyik legikonikusabb alakja, Vitray Tamás (87).

Vasúti logisztikai együttműködési megállapodást írt alá a MÁV-REC Kft. kínai partnerével

Vasúti logisztikai együttműködési megállapodást írt alá a MÁV-REC Kft. valamint a kínai Central European Trade and Logistics Cooperation Zone november 12-én Kínában, Magyarország pekingi nagykövetségén Palkovics László innovációs és technológiai miniszter jelenlétében - közölte a MÁV-REC vasúti üzemi szolgáltatást nyújtó társaság…

Különös titkát árulta el a színész: együtt él egy rég halott nővel

Ripost
-
  Tegnap 21:30 Belföld

Egyből feltűnt neki, amikor új lakásába költözött, hogy valami nincs rendben.

Együttműködési megállapodást írt alá a MÁV-REC Kft. kínai partnerével

Vasúti logisztikai együttműködési megállapodást írt alá a MÁV-REC Kft. valamint a kínai Central European Trade and Logistics Cooperation Zone november 12-én Kínában, Magyarország pekingi nagykövetségén Palkovics László innovációs és technológiai miniszter jelenlétében – közölte a MÁV-REC vasúti üzemi szolgáltatást nyújtó társaság…

Kevés együttes távozik győztesen Olaszországból

Feol
-
  Tegnap 19:58 Sport

A Hydro Fehérvár AV19-re maratoni buszozás vár a hétvégén, pénteken Bolzanóban nyitják a jégkorongosok az idegenbeli túrát.

Bemutatódátumot kapott a Black Adam – vele együtt pedig egy igen menő plakátot is

IGN
-
  Tegnap 19:48 Film

Még egy kicsit várnunk kell A Szikla saját közösségi médiás profiljain debütált a DC-film új plakátja – melyen szép nagy számokkal fel is tüntették a hivatalos bemutatódátumot.

Indul a Duna Borút felfedezése – Határon átívelő együttműködés

Kalohírek
-
  Tegnap 19:20 Megyei

Hamarosan indul a térség határon átnyúló borútja, EU előcsatlakozási forrásból fedezik.

Szorosabbra fűzi együttműködését a Pannon Filharmonikusok és a Pécsi Tudományegyetem

Komló Média
-
  Tegnap 18:05 Belföld

Tovább mélyítette együttműködését a Pannon Filharmonikusok zenekar (PFZ) és a Pécsi Tudományegyetem (PTE) azzal a megállapodással, amelye...

Táncházi előadással készült a Szlovák Állami Népi Együttes

Beol
-
  Tegnap 17:49 Belföld

Fennállásának 70 éves évfordulója alkalmából kivételes táncházi előadással érkezett a városba a Szlovák Állami Népi Együttes szerdán.