Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 210 hír

Mindig szükség van az egészségügyi asszisztensekre, ezért tartják fontosnak a képzésüket

Székelyhon
-
  Ma 16:12 Határtalan

Jelenleg 90 diák tanul a marosvásárhelyi Református Kollégium egészségügyi asszisztensképzőjében. A Maros, Hargita és Kovászna megyei hallgatók az iskola végeztével kórházakban, magánklinikákon, családorvosoknál, idősotthonokban helyezkedhetnek el.

Az egészségügyi dolgozók tömegesen mondanak fel Ukrajnában

Továbbra sem lassul a koronavírus-fertőzés terjedése Ukrajnában, szombatra is hétezer feletti új beteget és több mint száz elhunytat regisztráltak, az egészségügyi miniszter pedig arról számolt be, hogy megint nagyon sokan kerültek kórházba.

A gyógyvíz meglepő egészségügyi hatásai

Van egy nagyon egyszerű képlet: ami a lelket kényezteti, az a testet is erősíti.

Koronavírus – Távozik tisztségéből a cseh egészségügyi miniszter

Távozik tisztségéből Roman Prymula cseh egészségügyi miniszter, miután a sajtó

Megint új minisztert kap a cseh egészségügy

Távozik tisztségéből a cseh egészségügyi miniszter, miután a sajtó rajtakapta, hogy szerda éjjel egy vendéglőben találkozott a kormányzó ANO mozgalom képviselőházi frakciójának vezetőjével.

Az EU és Nato egészségügyi segítséget nyújt Csehországnak

Katonai egészségügyi személyzettel fogják kisegíteni az Európai Unió és a Nato tagállamai Prága kérésére Csehországot a koronavírus-járvány elleni küzdelemben.

Olaszországban az egészségügy országos lezárást sürget, a kormány még kivár

Száz olasz tudós, közöttük orvosok nyílt levélben "drasztikus intézkedéseket" sürgettek, mivel szerintük máskülönben az ország nem fogja elkerülni a tömeges halálozást.

Puzsér Róbert: Orbán terve: a felelősség áthárítása vagy az egészségügyi rendszer bedöntése?

Mandiner
-
  Tegnap 21:08 Vélemény

Nem tudni, mi célt szolgált a Magyar Orvosi Kamara követelésének elfogadása, ilyesmit ugyanis az elmúlt tíz évben Orbán Viktor még nem tett.

Politikai cirkusz Csehországban egy szájmaszk miatt: Babiš leváltaná, de az egészségügyi miniszter inkább maradna

Andrej Babiš (ANO) kormányfő ma javaslatot tett Miloš Zeman államfőnek Roman Prymuly (ANO) egészségügyi miniszter visszahívására.   A kirúgás oka, hogy a Blesk című bulvárlap paparazzija lefotózta a tárcavezetőt, ahogy éjjel szájmaszk nélkül lép ki az egyik prágai étteremből.   A miniszter szerint azonban semmilyen előírást nem sértett…

Hadházy: '56-ban az ólomgolyó volt az egészségügyi kockázat, idén a koronavírus

Hadházy Ákos és Szél Bernadett a közmédia épülete előtt tartott tüntetése rendőri intézkedéssel kezdődött, de felmerült az ellenzéki összefogás hiánya és Hadházy beszólt az egyik tudósítónak. Csak a tüntetők hiányoztak.

Távozásra szólították fel a járványszabályokat megszegő cseh egészségügyi minisztert

HVG
-
  Tegnap 20:11 Külföld

Roman Prymula szigorú intézkedéseket ígért a növekvő fertőzésszámok miatt, de a sajtó rajtakapta, amint maszk nélkül lófrál és étterembe készül.

Távozik tisztségéből a cseh egészségügyi miniszter

Távozik tisztségéből Roman Prymula cseh egészségügyi miniszter, miután a sajtó rajtakapta, hogy szerda éjjel egy vendéglőben találkozott Jaroslav Faltynekkel, a kormányzó ANO mozgalom képviselőházi frakciójának vezetőjével. Az érvényben lévő, a koronavírus-járvány megfékezésére irányuló kormányrendelet szerint a vendéglőknek zárva kell…

Müller Cecília: az egészségügyi intézményekben biztonságos és gyors ellátásra számíthatnak

A koronavírus-járvány második hullámának meredeken emelkedő szakasza figyelhető meg, ami miatt számítani kell a fertőzöttek számának további növekedésére - mondta az országos tisztifőorvos.

Lemondott a cseh egészségügyi miniszter

888.hu
-
  Tegnap 16:00 KülföldCsehország

Távozik tisztségéből Roman Prymula cseh egészségügyi miniszter, miután a sajtó rajtakapta, hogy szerda éjjel egy vendéglőben találkozott Jaroslav Faltynekkel, a kormányzó ANO párt képviselőházi frakciójának vezetőjével.