Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 405 hír

Oszlopnak hajtott egy autó Győrben

A Jereváni úton volt szükség a tűzoltók beavatkozására.

Faludy György: Óda a magyar nyelvhez

Klubrádió
-
  Ma 19:50 Vélemény

A költészet napjától a karanténidőszak legvégéig a Klubrádió honlapján minden nap közzéteszünk egy verses vagy prózai felolvasást Belső közlés című irodalmi műsorunk felvételei közül, hogy az otthon maradást ezzel is tartalmasabbá, könnyebben elviselhetővé tegyük. Ma Faludy György Óda a magyar nyelvhez című költeményét hallgathatják…

Oszlopnak hajtott egy autó Győrben

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Győrben, a Jereváni út és a József Attila utca kereszteződésében. Az oszlop megrongálódott. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a gépkocsit.

Nem akarnak kockáztatni: nehéz döntést hoztak meg Korda Györgyék a járvány miatt

A koronavírus különös veszélyt jelent az énekes-házaspárra, ezért hiába állhatnának hamarosan újra színpadra, elhalasztják koncertjeiket, és úgy döntöttek, az eddig megszokott érintkezésről is végleg lemondanak.

Oszlopnak hajtott egy autó Győrben

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Győrben, a Jereváni út és a József Attila utca kereszteződésében. Az oszlop megrongálódott. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a gépkocsit.

Soros György sokkal több pénzzel támogatta Karácsonyékat, mint amennyit bevallottak

A főpolgármester előterjesztéséből kiderült, az amerikai spekuláns nem egymillió eurót, hanem 1,54 millió dollárt adott.

Horror a magyar utakon: így tarthatja meg egy gyorshajtás-függő a jogosítványát

Pénzcentrum
-
  Ma 17:21 Belföld

Bács-Kiskun megyében egy bordó Opellel 2019 szeptembere és 2020. május 13. között 73 alkalommal lépték át a megengedett legnagyobb sebességet. Mégis megmaradhat a sofőr jogosítványa! Bács-Kiskun megyében egy bordó Opellel 2019...

Gyorshajtás: A kanyart már nem tudta bevenni a sofőr

154 km/órát mutat a sebességmérő, miután a fekete kocsi megelőzte a civil rendőrautót a 84-es főúton, Vas megyében. A fedélzeti kamera rögzítette a gyorshajtót, a felvételt pedig az Országos Rendőr-főkapitányság hozta nyilvánosságra. Ezen a szakaszon legfeljebb 90-nel lehet menni, és az autóst ez láthatóan nem zavarta, mert tovább gyorsított.…

Személyes térkompozíció – Interjú Czigány Tamással a győri építészképzésről

<p>Czigány Tamás építész alkotói életművét az Építészfórum olvasóinak nem szükséges bemutatni. A&nbsp;Széchenyi István Egyetem Épülettervezési Tanszékének&nbsp;meghatározó egyéniségeként, a Műteremház&nbsp;vezetőjeként is számos olyan esemény kapcsolódott&nbsp;a nevéhez, amiről rendre…

Líra Könyvhét: Beszélgetés Nádasdy Ádámmal és Spiró Györggyel új könyvük kapcsán

Május 26-án 16 órától A szakállas Neptun című könyvről beszélget Nádasdy Ádámmal Turi Tímea, a Magvető főszerkesztője, 18 órától pedig Spiró Györgyöt kérdezi Malaccal teljes éveink című kötetéről Szegő János, a Magvető szerkesztője a Líra Könyv Facebook oldalán.

Magyar György: Tovább mélyül a félelem

Klubrádió
-
  Ma 16:58 Vélemény

Bocsánatkérésre szólította föl Orbán Viktor mindazokat, akik kételkedtek a rendkívüli felhatalmazás jogosságában. Mi van a háttérben?

A szelektivitás, a gyorsaság, a rugalmasság és tartamosság egyensúlya, azaz a Click Pro varázsa a vetőmag-, csemege-…

Egy jól kivitelezett gyomirtás alapjaiban határozza meg a későbbi munkaműveletek sikerességét.

Nem lesz ez gyors? Ben Affleck és Ana de Armas máris szintet léptek a kapcsolatukban

Joy
-
  Ma 16:28 Bulvár

Ben Affleck úgy fest tényleg révbe ért Ana de Armas mellett, akivel most újabb komoly lépésre szánták magukat.

Drámai döntést hozott Korda György

Míg sok előadó hamarosan visszatér a színpadra a járvány után, addig Balázs Klárinak és Korda Gyurinak egyelőre ezzel még muszáj várnia, koruk miatt ugyanis kiemelten veszélyeztetettnek számítanak.

Gyorstesztekkel készül fel az újraindulásra a Seria A

A Sky Sport Italia beszámolója szerint a gyorsteszteket a klubok finanszíroznák, és közvetlenül a mérkőzések előtt használnák azokat.