Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 79 hír

Már ma eltemetik Diego Maradonát

Körkép
-
 Tegnap 16:52Sport

Nyitókép: TASR/AP   Csütörtökön lesz a szerdán elhunyt Diego Maradona temetése Buenos Aires északnyugati külvárosában.   Sebastián Sanchi, a néhai világklasszis labdarúgó szóvivője az AFP francia hírügynökségnek elmondta, Maradonát a Bellavistában lévő Béke Kertje (Jardín de Paz) temetőben helyezik örök nyugalomra, ahova a…

Még ma eltemetik Diego Maradonát

Az elhunyt futballzseni ravatalánál több tízezer szurkoló rótta le kegyeletét - Maradona nevét veszi fel a Napoli stadionja - Simeone: A futball mitikus alakja távozott közülünk.

Már csütörtökön eltemetik Diego Maradonát

A koporsóját a Buenos Aires-i elnöki palotában ravatalozták fel, ahol napközben szurkolók tízezrei rótták le kegyeletüket.

Eltemették Diego Maradonát

Origo
-
 Tegnap 15:25Foci

Háromnapos nemzeti gyász van Argentínában, Maradona családja azonban kérte, hogy minél előbb legyen meg a temetés.

Így élte meg a közös munkát Dobó Kata és kislánya, Szofi

Így élte meg a közös munkát Dobó Kata és kislánya, Szofi

Eltévedt két kutyasétáltató a Csanyikban

Borsodihír
-
 Tegnap 14:06Megyei

Segítségükre siettek a miskolci rendőrök.

Eltemették a város volt koronavírusos vezetőjét

Magyar Szó
-
 Tegnap 12:46Határtalan

Dr. Jovan Slavković (1955–2020) volt Zombor első és egyetlen közvetlenül választott községi elnöke, akinek 11 jelölt közül szavazott közvetlenül bizalmat a lakosság 2004-ben.

Így élték meg Solti Ádámék a második lombikot

Napidoktor
-
 Tegnap 12:08Bulvár

Solti Ádám és felesége évek óta küzd azért, hogy gyermekük legyen. Nemrégiben belevágtak a második lombikba. A házaspár nagyon szeretne gyereket, de Berni szervezetének pihennie kell, viszont elárulta, hogy a jövő miatt most nem aggódik és azt is elmondta, hogy miért. A videó megtekintéséhez kattints a képre!

Szívbemarkoló vallomás: így élte meg édesanyja elvesztését Kocsis Tibor

Kocsis Tibor őszintén mesélt édesanyja elvesztéséről, illetve arról, hogyan tudta feldolgozni a gyászt. Elmondta, bízik benne, hogy a története majd segítséget nyújt másoknak az ehhez hasonló nehéz helyzetekben.

Megtalálta és eltette a pénztárcát

Megtalálta és eltette a pénztárcát Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 26., cs - 09:45 A bátonyterenyei rendőrök egy 49 éves helyi lakost hallgattak ki gyanúsítottként.

Isten éltesse sokáig: 81 éves lett Tina Turner, a rocknagyi

Csak úgy repül az idő, hiszen ma tölti be a 81. életévét mindenki rocknagyija, a legendás Tina Turner. A legtöbb amerikai hírességhez hasonlóan Tina sem a valódi nevével futott be: ez egy amolyan marketingfogásnak számít a szakmában. Anna Mae Bullock 1939. november 26-án született a Tennessee-beli Nutbush városkában Zelma Bullock…

Egy nap elteltével eltörlik az idősek idősávját a csabai piacon

Annak ellenére, hogy a kedden bevezetett idősek vásárlási idősávja nem vonatkozott a piacokra, Békéscsaba polgármestere, a Fidesz-KDNP által támogatott Szarvas Péter, mégis bevezette azt. A szabályozás egy napig volt érvényben, ám olyan szerencsétlenül jött ki a lépés, hogy éppen egy szerdai, piac napra esett. Nem kevés bosszúságot…

"Azt csinálsz velem, amit akarsz" - fiatalkorú tanítványain élte ki beteg vágyait a perverz tanárnő

Noizz
-
 20.11.25 20:06Bulvár

A 15 éves fiú és a 13 éves lány a nő magántanítványai voltak, nem mellesleg egy párt alkottak.

A Dániában leölt és eltemetett nyércek visszamásztak a felszínre

Történt egy mini nyérc-zombiapokalipszis, mert az állatokat nem temették elég mélyre.