Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 13 hír

Dunaújvárosban is több idős embert megkerestek az úgynevezett unokázás csaló bűnözők

Duol
-
  Ma 09:00 Baleset-bűnügy

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési szakemberei a polgárőrökkel együtt hasznos tanácsokkal látták el a szépkorúakat.

Dunaújvárosban fogták el a körözött tiszalúci férfit

Feol
-
  Tegnap 15:00 Baleset-bűnügy

Dunaújvárosban, 2020. május 28-án délután járőrök elfogtak egy férfit, akinek körözését korábban a Szegedi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés miatt elrendelte.

Jégkorong: Kovács Bronson marad a Dunaújvárosnál

A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata a közösségi oldalán tudatta, hogy meghosszabbította Kovács Bronson Zoltán szerződését.

Nem Dunaújvárosban játssza a következő szezon hazai mérkőzéseit a Dkka

Érden játssza a 2020/2021-es szezon hazai mérkőzéseit a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia (DKKA) saját sportcsarnoka felújítása miatt – közölték a klub csütörtöki sajtótájékoztatóján, ahol négy új játékost is bejelentettek.     Mátyás Gábor, a DKKA ügyvezetője megköszönte Szekszárdnak, hogy korábban hazai mérkőzéseiket a…

Dunaújváros polgármestere személyesen járja végig a körzeteket, hogy segíthessen

Ez a lényeg
-
  20.05.28 10:16 Vélemény

Pintér Tamás egy percig sem tétlenkedik, a jövőben minden egyéni képviselővel ellátogat majd a körzetekbe. 

Orbán 123 milliót vesz el Dunaújvárostól, Ausztriában 1 milliárd eurót kapnak

A koronavírus elleni védekezés miatt anyagi nehézségekkel szembesülő önkormányzatokat segíti az osztrák kormány. Dunaújvárostól ezzel szemben jelentős összeget vontak el.

Átemelt tartalmakon vitatkoznak Dunaújvárosban

Media1
-
  20.05.26 18:13 Média

A nemrég katonai cenzúra bevezetését szorgalmazó, kormánypárti kötődésű Belénessy Csaba volt MTI-vezér cége által előállított Dunaújváros Közéleti Hetilapot és a dunaujvaros.com-ot is tartalomlopással vádolták meg a napokban, de érdekes módon kormányközelből, a Mediaworks lapjától, a Dunaújvárosi Hírlaptól. Hogy ez hogyan…

Visszatértek a normál működéshez a bölcsődék és óvodák Dunaújvárosban

Ez a lényeg
-
  20.05.26 10:50 Vélemény

Dunaújvárosban a tegnapi nappal megszűnt az ügyeleti rend és visszatértek a normális kerékvágásba a bölcsődék és óvódák.

Példás összefogás a tiszta Dunaújvárosért!

Dunaújváros
-
  20.05.25 19:26 Megyei

Az önkormányzat és a városlakók segítségével szépült meg a Rákóczi tér a napokban, miután a lakók közössége a közelmúltban azzal a tervvel kereste meg a városvezetést, hogy együtt szeretnék rendbe tenni lakókörnyezetüket. Meg is valósult szépen.

A legjobb nyári táborok a gyermekek részére Dunaújváros környékén

Novák Katalin államtitkár szerdán jelentette be, hogy június közepétől lehet ottalvós táborokat tartani. Ennek eredményeképpen elképesztő gyorsasággal indult meg a táboroztatási dömping.