Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 20 hír

Újabb korlátozásokat vezettek be a nemrég újranyitott Dubajban

Liner
-
 Ma 03:44Külföld

Habár az Egyesült Arab Emírségek legnépszerűbb városában múlt héten újraindult a mindennapi élet, a koronavírus-fertőzöttek számának folyamatos emelkedése miatt ismét szigorítaniuk kellett a szabályokon.

Dánia nem fogad légi járatokat Dubajból a megbízhatatlan Covid-tesztek miatt

Az Egyesült Arab Emírségekben pénteken 3552-vel már a 11. egymást követő napon döntött rekordot az újonnan regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma.

„Egy szempillantás alatt egy másik dimenzióba érkezik meg az ember” – Kabát Petiék egyszerűen imádják Dubajt

Blikk
-
 Tegnap 12:14Bulvár

Tíz éve ejtette rabul Kabát Peti és párja, Róka Adri szívét az Arab-félsziget második legnépesebb városa, és azóta nem ereszti őket. Meleg, tisztaság, biztonság, kényelem és az egekbe nyúló felhőkarcolók látványa – ezeket szeretik a legjobban Dubajban.

Dánia gyanús tesztek miatt nem fogad repülőjáratokat Dubajból

Dánia átmenetileg nem fogad légi járatokat Dubajból, mert felmerült a gyanú, hogy nem megbízhatók azok a koronavírustesztek, amelyeknek a kiutazókat vetik alá, közölték a dán hatóságok pénteken.

Dánia nem bízik a dubaji tesztekben, Belgium megtiltja az utazást

Travelo
-
 Tegnap 09:48Utazás

Ismét utazási korlátozásokat vezettek be.

Dánia nem fogad légi járatokat Dubajból a megbízhatatlan koronavírus-tesztek miatt

Dánia átmenetileg nem fogad légi járatokat az Egyesült Arab Emírségekből, mert felmerült a gyanú, hogy nem megbízhatók azok a koronavírustesztek, amelyeknek a Dubajból kiutazókat vetik alá - közölték a dán hatóságok pénteken.

Koronavírus: gyanús tesztek miatt nem fogad dubaji járatokat Dánia

Dánia átmenetileg nem fogad légi járatokat az Egyesült Arab Emírségekből, mert felmerült a gyanú, hogy nem megbízhatók azok a koronavírustesztek, amelyeknek a Dubajból kiutazókat vetik alá - közölték a dán hatóságok pénteken.

Dánia nem fogad légi járatokat Dubajból a megbízhatatlan tesztek miatt

Dánia az egyik első ország volt a világon, amely negatív koronavírusteszttel engedélyezte a beutazást lényegében bárkinek.

Ilyen egy utazás a koronavírus alatt: Henry Kettner dubaji utazása

iFaktor
-
 21.01.22 16:30Bulvár

Az influenszer jó barátjával, Nagy Bogival utazott el a közel-keleti országba, ahol az utazás minden pillanatát rögzítették. A többrészes videó-sorozat első része már kikerült a YouTube-ra. www.youtube.com Kiutaztunk EGYÜTT Dubaiba ✈️???? | dubai special #1???????? INSTAGRAM: @henrykettner ???? - http://instagram.com/henrykettner …

Berki Mazsi szíve szerint már most visszamenne Dubajba

iFaktor
-
 21.01.22 14:30Bulvár

Berki Krisztián és felesége még szenteste előtt egy nappal döntött úgy, hogy lelép itthonról, és először a Maldív-szigetekre, majd onnan az Egyesült Arab Emírségekbe utaztak. Instagramon rengeteg képet töltöttek fel élményeikről, volt is miből válogatni, hiszen körülbelül egy hónapot töltöttek távolt az otthonuktól. Most az is kiderült, hog

Hazajött Dubajból Henry Kettner és Nagy Bogi

iFaktor
-
 21.01.22 12:30Bulvár

Korábban megírtuk, hogy Bogi és Henry elutazott az Egyesült Arab Emírségekbe, most azonban véget ért a kaland, és hazatértek. „Sikeresen hazaértünk Dubaiból????????, és már túl is vagyunk az első teszten ami mindenkinek negatív lett ???????? Elképesztően jól éreztük magunkat, hihetetlen élményekkel lettünk…

Ralph&Russo: a hírességek kedvenc márkája beveszi Dubajt

Euronews
-
 21.01.21 17:00Külföld

A márka, amit Beyoncé, Angelina Jolie visel és amit Meghan Markle eljegyzési ruhájául választott. A cég alapítóival beszélgettünk.

Megint felhívja a figyelmet magára Berki Krisztián: ezúttal Dubajban

iFaktor
-
 21.01.21 15:00Bulvár

Berki Krisztián, amikor csak teheti, igyekszik megosztó lenni. Mindezt a közösségi média oldalain bátran és gyakorta meg is osztja a követőivel.

Dubajban tányért tört a felesége az olimpiai bajnok fején

Magyar Nemzet
-
 21.01.21 13:40Sport

Koronavírus ide vagy oda, Dubaj újra megnyitotta a kapuit a turisták előtt, és érkeznek a nagy sztárok is.

Amikor Berki nemet mond egy Lamborghinire Dubajban

Liner
-
 21.01.21 09:19Divat

A híres médiasztár ismét gondoskodott róla, hogy beszéljenek róla, és közben egy igazi álomautót mutatott be, ami valóban sokak nagy álma.