Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 17 hír

A 4iG Nyrt. megszerezte az Innobyte Zrt. többségi tulajdonjogát

A 4iG Nyrt. megszerezte az Innobyte Zrt. többségi, 70 százalékos tulajdonjogát, miután a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) hozzájárult a tranzakcióhoz - közölte az MTI-vel a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett társaság kedden.

Az Egererdő Zrt. gímbika trófeaszemléje

Az Egererdő Zrt. vadászterületén elejtett gímszarvas bikák trófeáit október 16-án, a Mátrában, a Nagyhalmaj-tisztáson mutatta be az érdeklődőknek. Ebben az évben immáron kilencedik alkalommal lehetett szemügyre venni a kiállított trófeákat. Szerencsére a mustra napjára megkegyelmezett az időjárás, eső helyett napsütés, majd köd fogadta a…

Rod Dreher: A személyiség végzet – Trump örökségéről

Mandiner
-
  Ma 07:03 Vélemény

Trumpnak megvolt az esélye, hogy alapvetően változtasson az Egyesült Államok helyzetén – de nagyrészt eljátszotta ezt az esélyt.

Magas állami kitüntetést kapott az Egis Gyógyszergyár Zrt. vezérigazgatója

Márkamonitor
-
  20.10.25 09:05 Cégvilág

Varga Mihály pénzügyminiszter a nemzeti ünnep alkalmából Magyar Gazdaságért Díj elismerésben részesítette az Egis Gyógyszergyár Zrt. vezérigazgatóját, dr. Hodász Istvánt. A Magyar Gazdaságért Díj a pénzügyminiszter által adható legmagasabb tárcakitüntetés, a gazdaság érdekében végzett kimagasló, példamutató tevékenység vagy életmű…

Rod Dreher: Se család, se gyerekek, se jövő

Mandiner
-
  20.10.23 13:12 Vélemény

Zimmerman a könyvében kilistázza a haldokló civilizációk jellemzőit, köztük a család szétesését és a homoszexualitás virágzását.

91 fát költöztetnek át a Ligetben, de a Városliget Zrt. titkolja a helyszíneket

Átlátszó
-
  20.10.23 08:14 Belföld

Egy tavalyi szerződés értelmében 200 millió forintért helyeznek át idős fákat a Városligetben: a most megjelent tájékoztató szerint 86 darab...

Magas állami kitüntetést kapott az Egis Gyógyszergyár Zrt. vezérigazgatója

ProfitLine
-
  20.10.23 05:00 Gazdaság1956Vas

Varga Mihály pénzügyminiszter a nemzeti ünnep alkalmából Magyar Gazdaságért Díj elismerésben részesítette az Egis Gyógyszergyár Zrt. vezérigazgatóját, dr. Hodász Istvánt. A Magyar Gazdaságért Díj a pénzügyminiszter által adható legmagasabb tárcakitüntetés, a gazdaság érdekében végzett kimagasló, példamutató tevékenység vagy életmű…

Magas állami kitüntetést kapott az Egis Gyógyszergyár Zrt. vezérigazgatója

Dr. Hodász István Magyar Gazdaságért Díjban részesült.

Kitüntetéseket adtak át a Heves Megyei Vízmű Zrt.-nél

Heol
-
  20.10.22 14:59 Belföld

Minden évben a Magyar Viziközmű Szövetség Elnöksége és a Heves Megyei Vízmű Zrt. díjat ad át azoknak a kollégáknak, kik szakmai pályafutásukkal, életművükkel, munkásságukkal legalább öt éve példaképül szolgálnak a szakma számára.

Magas állami kitüntetést kapott az Egis Gyógyszergyár Zrt. vezérigazgatója

Dr. Hodász István Magyar Gazdaságért Díjban részesült.

A természet szolgálatában - Ötven éves a Bakonyerdő Zrt.

Hazánk legjelentősebb faiparral rendelkező erdőgazdasága kiterjedt erdeivel, történelmi emlékhelyekkel, lenyűgöző vadállományával méltán kedvelt turisztikai célpont. A Bakonyerdő Zrt. 50 éves fennállásának alkalmából ünnepélyes megemlékezést tartottak az erdőgazdaság huszárokelőpusztai vendégházában.

Rod Dreher: Gyülölni Magyarországot, gyűlölni Lengyelországot

Mandiner
-
  20.10.22 11:45 Vélemény

Joe Biden az Egyesült Államok szövetségeseit „totalitáriusnak” nevezte. Ez a gúnyos megjegyzés sokat elmond a demokrata elnökjelöltről.

50 éves a Bakonyerdő Zrt.

Emléktáblaavatással, emlékfaültetéssel, könyvbemutatóval ünnepelte megalapításának fél évszázados jubileumát a Bakonyerdő Zrt.

A Bakonyerdő Zrt. fennállásának ötvenedik évfordulóját ünnepelték

Agrotrend
-
  20.10.21 14:54 Tudomány

A Bakonyerdő Zrt. fennállásának ötvenedik évfordulóját ünnepelték szerdán a Veszprém megyei Huszárokelőpusztán.

Gúthon adták át a Nyírerdő Zrt. jövő évi vadászati világkiállítását köszöntő emlékerdejét

Dehir
-
  20.10.21 13:36 Megyei

Nyíradony - Az egy hektáros területen őshonos fafajták csemetéit ültették el.