Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 217 hír

Jakab Péter pert nyert a köztévé ellen

Media1
-
 Ma 20:42Média

A Fővárosi Törvényszék egyelőre nem jogerős ítélete szerint az M1 Híradóban valótlan állítás hangzott el a Jobbik elnökével kapcsolatban, ezért sérelemdíj megfizetésére is kötelezték a Duna Médiaszolgáltatót.

Korniss Péter magyar fotográfus kapja idén a Kriterion Koszorút

A csíkszeredai Kriterion Alapítvány alapító elnökének, Domokos Gézának a kezdeményezésére 1996-tól Kriterion Koszorúval jutalmazzák azokat a személyiségeket, akik Erdély hírét vitték a nagyvilágba.

Somogyi Péter dupla bronzot szerzett a Hungarian Openen

Zaol
-
 Ma 20:17Sport

A Magyar Sportlövők Szövetsége az idei nehézségek ellenére is meg tudta rendezni a Hungarian Open elnevezésű nemzetközi viadalt, de persze a korábbi évektől eltérő keretek között. A vírushelyzet miatt több ország képviselői távol maradtak a viadaltól, ám így is erős nemzetközi mezőny gyűlt össze, és a végén zalai sikernek is lehetett örülni.

Az ukránok kitiltották Grezsát. Szijjártó Péter bekérette Ukrajna budapesti nagykövetét

Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter kedden közösségi oldalán jelentette be, hogy bekérették a Külgazdasági és Külügyminisztériumba Ukrajna budapesti nagykövetét. Ennek oka, hogy nem engedték be Ukrajnába Grezsa István miniszteri biztost.   Szijjártó videójában elmondta, hogy a történteket kikérték maguknak, a…

Balázs Péter: Vétó a jogállamra?

A többségi döntés kiküszöböli az elfogultságot és az egyoldalú ítéleteket.

Szijjártó Péter bejelentette: Budapesten lesz az Ensz első regionális terrorizmusellenes központja

en lesz az ENSZ első regionális terrorizmusellenes központja - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter kedden az MTI-hez eljuttatott nyilatkozatában.

Szijjártó Péter reagált a George Clooney-ügyre

A külgazdasági és külügyminiszter elmondta véleményét.

Távközgyűlésen választhatják meg elnöknek Peter Pellegrinit

Peter Pellegrini indul a Hlas-SD parlamenten kívüli párt elnöki posztjáért. Ezt a parlamentben tartott sajtótájékoztatón is megerősítette. Ellenjelölt egyelőre nincs.

Szijjártó Péter bekérette Ukrajna budapesti nagykövetét

Kedden bekérették a Külgazdasági és Külügyminisztériumba Ukrajna budapesti nagykövetét, miután Grezsa István miniszteri biztost nem engedték be Ukrajnába.

Polt Péter: A valódi korrupció nem mindig korrelál a percepciós érzetekkel

A legfőbb ügyész szerint a korrupciós ügyekben sajnos elmarad az átlagtól a váderedményesség.

Bekérette Szijjártó Péter Ukrajna budapesti nagykövetét

A minisztert elmondása szerint villámcsapásként érte Grezsa István miniszteri biztos Ukrajnából történt kitiltása.

Szijjártó Péter bekérette az ukrán nagykövetet

Kedden bekérették a Külgazdasági és Külügyminisztériumba (KKM) Ukrajna budapesti nagykövetét, miután Grezsa István miniszteri biztost nem engedték be Ukrajnába – közölte a külgazdasági és külügyminiszter kedden a Facebook-oldalán. Szijjártó Péter videonyilatkozatában elmondta: a történteket kikérték maguknak és a nagykövetnek…

Szijjártó Péter a vakcinák esélyeiről, az egészségügyi hírszerzésről és a nagy uniós téveszméről

Az a cél, hogy a magyar emberek a lehető leggyorsabban kapjanak biztonságos oltóanyagot – mondta Szijjártó Péter az infoRádió Aréna című műsorában. A külgazdasági és külügyminiszter hozzátette, tavasszal válhat tömegessé a vakcinák gyártása, és akár öt-hat fajta is eljuthat Magyarországra. A tárcavezető beszélt a külgazdaság Covid-19 által…

Szijjártó Péter: Szeretjük George Clooney-t

A poltikai véleményéről pedig megvan a magunk véleménye.