Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 9 hír

A helsinki labor újra végezheti doppingellenes tevékenységét

ma7.sk
-
 21.03.06 19:00Sport

Ismét teljes értékű munkát végezhet a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (Wada) akkreditált intézményeként a helsinki laboratórium.

A tíz évre eltiltott Szotszkova doppingolt és orvosi igazolást hamisított

A tíz évre szóló eltiltásnak amúgy érdemben nincs jelentősége, mivel a sportoló már tavaly júliusban bejelentette visszavonulását a versenysporttól.

A tíz évre eltiltott Szotszkova doppingolt és orvosi igazolást hamisított

Beol
-
 21.03.06 18:44Sport

A tíz évre szóló eltiltásnak amúgy érdemben nincs jelentősége, mivel a sportoló már tavaly júliusban bejelentette visszavonulását a versenysporttól.

Dopping: visszaállították a helsinki labor akkreditációját

NSO
-
 21.03.06 14:44SportDopping

Ismét teljes értékű munkát végezhet a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) akkreditált intézményeként a helsinki laboratórium – írja az MTI.

A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség kifogásolja a Haas Forma-1-es autójának színösszeállítását

A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) december 17-én jóváhagyta Oroszország eltiltását, de felére csökkentette a WADA által korábban kiszabott négyéves büntetést, amelyet az állami szintű doppingolás, illetve a moszkvai doppingellenőrző laboratórium működésében észlelt visszaélések miatt 2019 decemberében hozott meg. A határozat…

Áll a bál Schumacheréknél, doppingbotrány miatt vizsgálódnak

Ripost
-
 21.03.05 19:40Bulvár

Ilyen faramuci helyzet sem volt még az F1-ben. Még el sem kezdődött az idei szezon, de máris balhé van a Mick Schumachert bevető Haas istállónál.

Dopping: az orosz súlyemelő elveszítheti olimpiai aranyát

Március elsejei hatállyal felfüggesztették versenyzési jogát a doppingváddal illetett orosz súlyemelőnek, Okszana Szlivenkónak, aki azzal számolhat, hogy vissza kell adnia olimpiai aranyérmét – írja az MTI.

Doppingvétség miatt eltiltották az Európa-bajnok kerékpárversenyzőt

Origo
-
 21.03.02 18:49Sport

Viktor Manakov pályán az Eb-cím mellett vb-bronzérmet is nyert korábban.

Kerékpár: doppingvétség miatt fél évre eltitották az Eb-győztes oroszt

NSO
-
 21.03.02 14:29SportDopping

Doppingvétség miatt hat hónapra eltiltották a versenyzéstől Viktor Manakov világbajnoki bronzérmes és Európa-bajnok orosz kerékpárost.