Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 19 hír

Pályázati felhívás dokumentumfilmes produkciók készítésére

Erdély Ma
-
  Ma 13:29 Kultúra

Hargita Megye Tanácsa és a Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont pályázatot hirdet jogi és fizikai személyek, valamint civil szervezetek számára dokumentumfilm készítésre, a 2020-as naptári évben megvalósuló tervekre.

Dokumentumfilm próbálja kideríteni Brittany Murphy halálának igazi okát

Joy
-
  Ma 13:21 Film

Már 11 éve, hogy Brittany Murphy tragikus körülmények között meghalt, azonban halálának tisztázatlan körülményei azóta sem hagyják nyugodni a világot.

Dokumentumfilm mutatja be a magyar reformátusság trianoni tragédiáját (videó)

A harmincperces alkotásból kiderül, miként szakította szét a diktátum az egyház közösségét.

Dokumentumfilm mutatja be a magyar reformátusság trianoni tragédiáját (videó)

Teol
-
  Ma 11:55 Kultúra

A harmincperces alkotásból kiderül, miként szakította szét a diktátum az egyház közösségét.

A kanadai Hot Docs fesztiválon debütál az Hbo és a Campfilm közös dokumentumfilmje

Észak-Amerika legjelentősebb dokumentumfilm fesztiválja, a torontói Hot Docs meghívta a programjába Dér Asia és Haragonics Sári Anyám története című első egész estés filmjét.

Örökbefogadó magyar anyákról szóló dokumentumfilm szerepelhet a HotDocs fesztiválon

Észak-Amerika legjelentősebb dokumentumfilm-fesztiválja, a torontói HotDocs meghívta programjába Dér Asia és Haragonics Sári Anyáim története című első egész estés filmjét.

Dokumentumfilm a Kárpát-medencei reformátusság szétszakításáról

Ablonczy Bálint, a film forgatókönyvíró-rendezője, a Reformáció Öröksége Műhely vezetője az Mti-nek felidézte: a magyar református egyház 1881-ben kialakult szerkezete...

Dokumentumfilm a Kárpát-medencei reformátusság szétszakításáról

Reformátusok és Trianon címmel készített harmincperces dokumentumfilmet a Károli Gáspár Református Egyetemen működő Reformáció Öröksége Műhely arról, hogyan szakította szét a trianoni békeszerződés a Kárpát-medencei reformátusságot.

Dokumentumfilm készült a Fiat 500 dizájner változatairól – Nézd meg most!

Drive Me Baby
-
  Tegnap 09:00 Autó-motor

Dokumentumfilmet kapnak a legújabb, limitált szériás Fiat 500 modellek, melyeket olyan olasz divatházak terveztek, mint az Armani vagy a Bvlgari.

Isten mindig kirendelte (2) – dokumentumfilmek

Erdély Ma
-
  20.05.27 05:35 Határtalan

Kovászna Megye Tanácsa és a Kovászna Megyei Művelődési Központ 2020. május 28-án (csütörtökön) 20 órától az intézmény Facebook oldalán (https://www.facebook.com/cultcov.ro) vetíti dr. Kinda István néprajzkutató és Simon József filmes szakember három rövid néprajzi dokumentumfilmjét, amelyek a cipészet, a…

Attenborough-n túl is vannak jó dokumentumfilm-sorozatok

Hamu és Gyémánt
-
  20.05.26 08:31 Film

David Attenborough neve már évtizedekkel ezelőtt egybeforrt a dokumentumfilmezéssel. Mindent, amit szeretünk az ismeretterjesztő műsorokban, hozzá kapcsoljuk. De vajon mire képes nélküle ez a filmes műfaj?A streamingszolgáltatók terjeszkedésével egy teljesen új tendencia figyelhető meg a piacon. Az Attenborough-jellegű…

Az Arkane Studios-ról szóló dokumentumfilmben beszélni fognak az elkaszált Half-Life játékról is

Game Channel
-
  20.05.24 12:58 Gaming

Az elmúlt évtizedek során az Arkane Studios olyan címekkel írta be magát a nagykönyvbe, mint a Dishonored franchise vagy éppenséggel a Prey, viszont hamarosan bővebben is ismerkedhetünk a cég hátterével. A játékiparra való hatásukról és a stúdió történetéről fog szólni a "The (Untold) Story of Arkane Studios" névre hallgató...

Milyen anya a zsenimama? Online nézhető lányának dokumentumfilmje Martha Argerichről

Fidelio
-
  20.05.24 10:00 Zene

Az EuroArts Channel YouTube-csatornáján, angol nyelven látható a 'Bloody Daughter' című dokumentumfilm, amely Martha Argerich hétköznapi arcát mutatja meg.

Véget ért a kosárlabdasztárról szóló dokumentumfilm-sorozat

Veol
-
  20.05.24 07:00 Sport

Olyan nincs, hogy valaki egy alapozás közben hollywoodi filmet forgat, úgy, hogy a stúdió mellett külön neki berendeznek egy edzőtermet. Hogy valaki szivarozva megy tusolni egy meccs után, vagy kártyázni meccs előtt. Voltaképpen bármit megtehet, de akármi történik, akármekkora figyelem és teher hárul rá, ő felmegy a pályára és sikerre viszi csapatá