Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Kuba mellett Kínában és Oroszországban is szónikus támadás érhette az amerikai diplomatákat és kémeket

444.hu
-
  Tegnap 14:51 Külföld

Csak az utóbbi két esetet a Kínával kereskedelmi szerződést, Oroszországgal enyhülést akaró amerikai külügy igyekezett eltussolni, állítja a New York Times.

Összeverekedtek a kínai és a tajvani diplomaták

Szabad Európa
-
  20.10.19 17:27 Külföld

Kínai és tajvani diplomaták verekedtek össze egy fogadáson Fiji szigetén. Kína egyre nagyobb nyomást fejt ki a világ országaira, hogy ne kezeljék önálló államként Tajvant, amelyet szakadár tartományának tekint.

Megtaláltak egy régóta eltűnt észak-koreai diplomatát

Jo Szong Gil, Észak-Korea korábbi nagykövete még 2018 során tűnt el kiküldetése során, azonban most egy helyi parlamenti képviselő arról számolt be, hogy Dél-Koreában él biztonságosan a családjával

Épségben került elő a két évvel ezelőtt eltűnt észak-koreai diplomata

Jo Szong Gil, Észak-Korea olaszországi nagykövete 2018-ban tűnt el kiküldetése során. A diplomata Dél-Koreában él, és családjával 2018 novemberében dezertált Olaszországban. Az elmúlt húsz évben 33 ezer észak-koreai szökött Dél-Koreába.

Kiderült, mi történt a kámforrá vált magas rangú észak-koreai diplomatával

Megkerült Jo Szong Gil, Észak-Korea olaszországi nagykövete, aki 2018-ban tűnt el kiküldetése során.

Korrupciós aggályok miatt távozik egy ukrán energiacég éléről egy volt amerikai diplomata

Szabad Európa
-
  20.10.15 17:21 Külföld

Otthagyja a Naftogaz ukrán állami gázipari cég felügyelőtanácsát Amos Hochstein egykori amerikai külügyi illetékes. A volt diplomata a Kyiv Post című angol nyelvű helyi lapban csalódottan utalt arra, hogy nem sikerült megszüntetni a korrupt gyakorlatot az ukrán energiaiparban.