Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 32 hír

Szele Tamás: Kis magyar diplomácia

Huppa
-
  Ma 08:46 Vélemény

Kezdjük azzal, hogy a politikus nem diplomata. A diplomatát ugyanis nem választják, hanem kinevezik, éspedig vagy azért nevezik ki, mert ért valamihez, vagy azért, például az Egyesült Államokban, mert sok pénzt adott a választási kampányra, nálunk esetleg még lehet a Műkörmös Micike unokatestvére is. Elvileg értenie kellene a szakterületéhez.…

ELTE SEK: Másodszor adtak át gépészmérnök diplomákat, 44 tanárszakos vette át az oklevelét

Vaol
-
  Tegnap 19:00 Megyei

Kilencvenegyen vették át oklevelüket az ELTE Savaria Egyetemi Központ (SEK) Berzsenyi Dániel Pedagógusképző Központ (BDPK) szombat délelőtti diplomaosztó ünnepségén az Agora – Savaria Filmszínházban.

Diplomaátadó ünnepélyt tartottak a zalaegerszegi BGE gazdálkodási karon

Zaol
-
  Tegnap 11:30 Megyei

A Budapesti Gazdasági Egyetem Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg pénteki diplomaátadó ünnepségén 59 sikeres záróvizsgát tett hallgató vette át a végzettségét igazoló oklevelét.

Orbán egy liberális diplomás kommunista

OLKT
-
  20.02.21 14:16 Belföld

Orbán Viktor az évértékelőjén a következőt merte viccesen állítani. hogy “a liberális egy diplomás kommunista”. Nagy tetszést aratott a jelenlevők között az idézet amit nagy valószínűséggel egy Jonny Depp filmből lopott. Orban, csak egy, vagyis a nagyon sok dolog közül egyet felejtett el mondani az összegyűlteknek, azt hogy nyolc évig volt a…

Diplomás kommunisták a fekete vonat hazájában

24
-
  20.02.21 09:31 Belföld

Hogyan változott Amerika a két elnök elleni eljárás között? Charles de Gaulle, aki szétszakította Franciaországot. A kormányfő szelektív becsvágya. Múzeumátkötöztetési program: rendkívüli állapot Magyarországon? Öten a Térey-ösztöndíjról. Írások az Élet és Irodalom legújabb számából.

Videó: Diplomata terepjáróval csempészte a cigit, szó szerint ki kellett rángatni a sofőrt az autóból

Egy diplomata forgalmi rendszámmal ellátott 2017-es kiadású Toyota Land Cruiser terepjáróval utazott volna Magyarországra egy férfi és egy nő.

Diplomata gépkocsival csempészte a cigarettát /VIDEÓ/

Diplomata rendszámmal ellátott Toyota terepjáróval jelentkezett kilépésre a Tisza közúti

Ukrán diplomata: Zelenszkij példát vehetne a magyarokról

KárpátHír
-
  20.02.19 20:04 Határtalan

Ukrajna sokat tanulhat Magyarországtól, legfőképp a tapasztalható gazdasági fejlődése terén

Diplomás kommunisták

Erdély Ma
-
  20.02.19 17:36 Vélemény

A múlt hétvége két legfontosabb politikai eseménye Orbán Viktor miniszterelnöki évértékelője, valamint a dunaújvárosi időközi választás volt.

A diplomáktól én elájulok! – Tanulni ész nélkül

vasárnap.hu
-
  20.02.19 06:42 Vélemény

Kell is, meg nem is egy jó álláshoz: mi az? A diploma, aminek az értéke mára hasonló változásokon ment keresztül,...

Tíz évre titkosították a pedofilbotrányba keveredett magyar diplomata ügyét

Megdöbbentőnek és sajnálatosnak nevezte a sajtóinformációk szerint gyermekpornográfiával vádolt volt perui nagykövet, Kaleta Gábor ügyét az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke hétfőn, miután a testület zárt ülésen tárgyalta az esetet.

Kijevnek békén kellene hagynia a kárpátaljai magyarokat, az ismert ukrán diplomata szerint

Karpat.in.ua
-
  20.02.18 18:54 Határtalan

Kijevnek nem kellene piszkálnia a kárpátaljai magyarokat, mert mindenki tudja, hogy a „kárpátaljai magyarok ügye” csak azért vetődhetett fel, mert valakik a fővárosban ki akarják szorítani az orosz nyelvet, és a magyarok csupán ezért kerültek „terítékre” – jelentette ki Olekszand Csalij ismert diplomata.

Újabb hullámot vet a diplomáciai lavina

Infostart
-
  20.02.18 12:00 Külföld

A britek magatartása akadályozhatja a Washingtonnal folytatott hírszerzési együttműködést – hangzott el.

Magyarország fejlesztésében és az európai diplomáciában egyaránt mély nyomot hagyott Andrássy Gyula

Múlt-kor
-
  20.02.18 08:39 Kultúra

130 éve, 1890. február 18-án halt meg Andrássy Gyula gróf, akit az 1848-49-es szabadságharcban játszott szerepéért halálra ítéltek és jelképesen felakasztottak, de az 1850-es évek végén már a megbékélésért fáradozott: a kiegyezés egyik előkészítője, 1867 után az első magyar kormányfő, később pedig az Osztrák-Magyar Monarchia…