Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 36 hír

Orbánt méltatta, a melegek házasságán méltatlankodott egy volt amerikai diplomata Budapesten

444
-
  Ma 17:06 Belföld

Todd Huizinga az MTA épületében adott elő a posztmodern politika veszélyeiről. Azt mondta, hogy az EU életképtelen, mert világbékéről ábrándozó megszállottak álma csupán. Szerinte a Nyugat alkonyát jelzi, hogy egyre kevesebben merik kimondani, hogy mit gondolnak a melegek jogairól.

Karrierutazás jogász diplomával VII. – Főszerepben az ügyészi karrier

Jogászvilág
-
  Ma 07:32 Karrier

A köztisztviselők, ügyvédek, jogtanácsosok után az ügyészi hivatás bemutatásával folytatjuk cikksorozatunkat. A büntető igazságszolgáltatás prominens szereplőjeként fontos, hogy a szakmai tudás mellett kelló elhivatottsággal is rendelkezzen az, aki erre a pályára lép.

Idén először magyar stand is lesz a Diplomata Vásáron

A rendezvény fővédnöke Herczegh Anita, Magyarország köztársasági elnökének felesége lesz.

Idén először magyar stand is lesz a Diplomata Vásáron

A rendezvény fővédnöke Herczegh Anita, Magyarország köztársasági elnökének felesége lesz.

Angol nyelvű, nemzetközi diploma – Singapurból és Bécsből is érkeztek Nyíregyházára

Egy nemzetközi mesterképzés tudományos kurzusa közben tette a bejelentést a Debreceni Egyetem Egészségügyi Karának vezetése arról, hogy jövő ősszel angol nyelven is indítja Szociális Munka és Szociális Gazdaság témájú kétéves képzését.

Idén először magyar stand is lesz a Diplomata Vásáron

Több mint 50 ország nagykövetségei fognak össze, hogy bemutassák nemzetük különlegességeit, a kézműves termékektől és ajándéktárgyaktól az ételekig és italokig.

Először lesz magyar stand a Diplomata Vásáron

VG
-
  Tegnap 15:41 KultúraAdományDiplomata

Az esemény célja a különböző országok kultúrájának bemutatása, valamint adománygyűjtés magyarországi közösségek és ügyek támogatására.

Magyar stand is lesz a Diplomata Vásáron

Az eseményt november 24-én tartják az InterContinental Budapest szállodában.

Orbán és a jobbhorog – Diplomáciai jegyzet

FüHü
-
  Tegnap 11:20 Vélemény

„Az unió, s ezen belül a Parlament, valamint a Bizottság már egy jó ideje sorozatosan arra használja fel a biztosi jelölési procedúrát, hogy Orbán Viktort megalázza. Nem jókedvében teszi ezt, hanem azért, hogy a magyar miniszterelnöknek esélye se maradjon komoly tényezőként feltüntetnie magát a nemzetközi életben. Orbán politikai…

Diplomatatáska, zsebszámológép, prospektus

Piac és Profit
-
  Tegnap 07:10 Gazdaság

1991-ben egy diplomatatáskával, egy zsebszámológéppel és pár angol nyelvű prospektussal a zsebében vágott bele az acélcsarnok-birodalom kiépítésébe Magyarországon Raport László. Hogy hova jutott? A Frisomat cégcsoport magyar tagja a kkv-k között kiemelkedő módon, immár több egymást követő évben is egymilliárd forint feletti árbevételt…

Mennyit lehet keresni szakképesítéssel, érettségivel vagy diplomával? Itt vannak a számok

Eduline
-
  Tegnap 05:00 Karrier

Kíváncsiak vagytok, milyen fizetésekre számíthattok, ha az általános iskola után szakiskolába vagy gimnáziumba mentek? Milyen bért kapnátok egy szakirányú továbbképzés vagy a diploma megszerzése után? Összegyűjtöttük az adatokat.

Erdő Péter tevékeny részes volt, Semjén kamu diplomájának összehozásában?

OLKT
-
  19.11.10 14:14 Vélemény

A magyar társadalmat minden szempontból lenéző, pofátlan viselkedés az, amit a címben megnevezett urak csinálnak! Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek és Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes – Forrás: Mti Semjénnel kapcsolatban nem kevesebb az állítás, mint az, hogy a mai érsek részese a diplomahamisításnak. Gábor…

Kovács Zoltán: Ez az év diplomáciai rekordév

HírTV
-
  19.11.10 12:51 Vélemény

Az ellenzék hazugsága, hogy Magyarország elszigetelt lenne a nemzetközi diplomáciában - jelentette ki Kovács Zoltán a Bayer showban.

Felvételi kisokos: így számolhattok, ha diplomával jelentkeztek

Eduline
-
  19.11.10 12:21 Karrier

Diplomásként jelentkeztek egyetemre vagy főiskolára? Nem csak mesterképzésnél számíthat az okleveletek. Itt egy pontszámítási lehetőség, ami nektek is jól jöhet.

Diplomáciai botrány lett Macron kijelentése Bosznia-Hercegovináról

Azonnali
-
  19.11.10 08:40 Vélemény

Franciaország elnöke azt mondta, a balkáni ország egy időzített bomba, hiszen rengeteg dzsihadista érkezik oda vissza, közvetlenül az EU szomszédságába.