Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 69 hír

A V4-ek és Szerbia friss diplomás fotográfusainak munkáiból nyílt online kiállítás

New Visegrad Photography néven kiállítás nyílt a visegrádi országok és Szerbia részvételével, ahol a térségből származó friss diplomás fotográfusok alkotásait mutatják be.  A New Visegrad Photography fotókiállítás olyan egyedülálló kezdeményezés, amely csoportos válogatást mutat be a visegrádi régió művészeti felsőoktatási intézményei…

Dánok és Meztelen Diplomaták

FourFourTwo
-
 Tegnap 17:17Kultúra

Ideje volna megoldani a dán kérdést. Egyesek szerint az ország maga a Paradicsom, hiszen a Béke Világindex szerint a földkerekség második legbékésebb országa, a Transparency International bolygónk legkevésbé korrupt államának tartja, itt a legkisebbek a jövedelembeli különbségek. Egy 2006 és 2008 között készült felmérés…

Egyetemi diplomával váltaná valóra álmait a tiszabői fiatal

Szoljon
-
 21.02.27 20:00Megyei

A tiszabői Nagy Zoltánt az ország legszegényebb településéről indulva, kitartó munkájának köszönhetően vették fel a Debreceni Egyetem Informatikai Karára.

Rajzfilmbe illő jelenet: kézihajtányon hagyták el Észak-Koreát az orosz diplomaták

Szokatlan járművön hagyták el Észak-Koreát az orosz diplomaták, hogy haza utazhassanak a világjárvány idején.

Az orosz diplomaták „kézimeghajtású” vasúti kocsin hagyták el Észak-Koreát

A koronavírus-járvány gyakran rendhagyó szükséghelyzeteket teremt.

Diplomáciai titkok Bécsből

Magyar Hírlap
-
 21.02.27 00:46Kultúra

Izgalmas és hasznos olvasmány az egykori nagykövet tollából.

Igazi vadnyugati stílus: hajtánnyal léptek le orosz diplomaták Észak-Koreából

Vadnyugati stílusban, egy úgynevezett vasúti hajtányon tértek haza Észak-Koreából a phenjani orosz nagykövetség munkatársai.

Orosz diplomaták hajtánnyal hagyták el Észak Koreát

Az orosz diplomatákat és családtagjaikat Phenjanból vonattal illetve autóbusszal vitték a határig, de az utolsó kilométert kézi hajtánnyal kellett megtenniük. Mindez a szigorú koronavírus szabályok miatt van, melyek hermetikusan elzárják Észak Koreát a külvilágtól. Phenjanban a hivatalos álláspont az, hogy nincs Covid-19 járvány Észak Koreában,…

Hajtánnyal kellett elhagyniuk Észak-Koreát az orosz diplomatáknak

Hajtányon, azaz kézi hajtású vasúti kiskocsin kellett családjukkal és csomagjaikkal

Hajtányon hagyták el Észak-Koreát a diplomaták

A koronavírus miatt a diktatúra felfüggesztette a vonatközlekedését a határain túlra, ezért kellett az oroszoknak ehhez a kényszermegoldáshoz nyúlniuk.

Egy hajtánnyal kellett elhagyniuk Észak-Koreát orosz diplomatáknak

Egy hajtánnyal kellett elhagyniuk Észak-Koreát orosz diplomatáknak és családtagjaiknak. A nem mindennapi esetről az orosz külügyminisztérium adott hírt, két fotót mellékelve. Mivel a koronavírus miatt Észak-Korea teljes határzárat vezetett be, máshogy nem tudtak hazajutni.   .embed-container {max-width:…

Két magyar diplomata segíti Montenegró uniós csatlakozását

Magyarország érdeke, hogy a Nyugat-Balkánon béke és stabilitás legyen, erre pedig a legkézenfekvőbb garanciát az európai integráció jelenti - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

Hajtányon hagyták el Észak-Koreát orosz diplomaták

Szokatlan járműre kényszerültek a korlátozások miatt.

Hajtányra szólt a diplomata útlevél

A koronavírus-járvány miatt a diktatúrát nagyon nehéz elhagyni, de néhány orosz diplomata így is megoldotta, hogy hazajusson.