Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 107 hír

Száztizenhárom új taggal bővülhet a Dia digitális könyvtár

Többek közt Bibó István, Borbély Szilárd, Károlyi Amy, Polcz Alaine és Szepes Mária hagyatéka kerülhet digitalizálásra, hogy aztán ingyenesen hozzáférhető legyen az intézmény honlapján.

120x-os digitális zoomot tud majd a hamarosan érkező Xiaomi mobil?

Xiaomilife
-
  Tegnap 18:54 Mobiltech

A Xiaomishka már több elsőre hihetetlennek tűnő, később viszont megvalósuló pletykát tett közzé a múltban. Most olyan hír érkezett tőlük, hogy a “CAS” kódnéven emlegetett Xiaomi mobil a Mi CC 10 sorozat egyik új tagja lehet, méghozzá 108 MP-es kamerával és 120x-os digitális zoommal. A forrás szerint már az év eleje óta készül a bemutatóra

Brüsszel a digitális szolgáltatások szabályozásáról indított konzultációt

digitrend-i
-
  Tegnap 17:56 Modern Gazdaság

A szeptember 8-ig tartó konzultáció olyan kérdésekkel foglalkozik, mint az online biztonság, a véleménynyilvánítás szabadsága, a méltányosság és az egyenlő versenyfeltételek a digitális gazdaságban. A digitális szolgáltatásokról szóló jogszabálycsomag tervét még február közepén jelentette be a Brüsszeli Bizottság. A konzultáció célja, hogy az unió

113 új posztumusz taggal bővülhet a DIA digitális könyvtár

Duplájára nőhet a következő években a Digitális Irodalmi Akadémia (DIA) jelenleg 100 fős adatbázisa, miután a testület tagjainak többsége jóváhagyta 113, 1949 után elhunyt magyarországi, határon túli és emigráns író, költő, irodalomtudós akadémiai taggá jelölését.

A Válságban Tovább Erősödik A Digitális Kommunikáció

Az IAB Café a digitális reklámköltés alakulását vizsgálta, különös tekintettel a koronavírus hatásaira.

Digitális alapokon rendeződhetnének turisztikai mintarégióba a Duna-menti országok

Kisalföld
-
  Tegnap 14:23 GazdaságDuna

Soha ekkora lehetőség nem volt egy közép-európai turisztikai mintarégió létrehozására, mint most.

Digitális alapokon rendeződhetnének turisztikai mintarégióba a Duna-menti országok

Duol
-
  Tegnap 14:23 GazdaságDuna

Soha ekkora lehetőség nem volt egy közép-európai turisztikai mintarégió létrehozására, mint most.

A szélsőjobboldali Csurka Istvánt és Wass Albertet is beválasztották a DIA digitális könyvtárának tagjai közé

113, 1949 után elhunyt magyarországi, határon túli és emigráns író, költő, irodalomtudós akadémiai taggá jelölését hagyták jóvá.

Kiválóan működik a digitális oktatás a Gandhiban

VG
-
  Tegnap 13:48 Karrier

A Gandhi egyebek mellett számítógépeket, tableteket vásárolt, internet-előfizetést biztosított a hátrányos helyzetű tanulóknak.

Bevált, ezért marad a digitális tanrend a pápai tankerületben

Június 15-ig továbbra is tantermen kívüli, digitális munkarend szerint működnek az iskolák, azonban egyéni vagy kiscsoportos foglalkozás szervezhető a tanulók felzárkóztatása céljából.

A pécsi Gandhiban még a hátrányos helyzetű diákok is tudtak haladni a digitális oktatásban

Március közepén a Gandhi Gimnázium felkészülten állt át digitális oktatásra. Az intézmény vezetősége figyelemmel követte a híreket, és már a hazai iskolabezárásokat megelőzően felmérte a lehetőségeket, a diákok helyzetét és eszközigényét is. Sok gyereknek ugyanis otthon nem volt számítógépe, esetleg még jól használható…

Gandhi gimnázium: sikeresen működik a digitális oktatás

Hátrányos helyzetű diákokkal is sikeresen működik a digitális oktatás Magyarország és Európa első roma nemzetiségi érettségit adó iskolájában, a pécsi Gandhi gimnáziumban - közölte az intézmény pénteken az MTI-vel.

A válságban tovább erősödik a digitális kommunikáció, de a kilábalás lassú lesz

Az IAB Hungary rendszeresen szervez különféle eseményeket a tagjai számára, amelyek egy-egy kiemelt trenddel, fontos piaci jelenséggel foglalkoznak. A június 3-i IAB Café a dig-itális reklámköltés alakulását vizsgálta, különös tekintettel a koronavírus hatásaira. A szakmai szervezet egy friss kutatást is bemutatott az eseményen.