Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 32 hír

Tanúmeghallgatásokkal folytatódott Demeter Márta pere

A vád szerint a Magyar Honvédség működésével kapcsolatos adatokról szerzett tudomást, majd azokat a közösségi oldalán közzétette.

Megszólalt Demeter Márta ügyvédje: ez történt a zárt tárgyaláson

Zárt ajtók mögött folytatódott a hivatali visszaéléssel vádolt Demeter Márta büntetőpere a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. A bizonyítási eljárás elkezdődött, a tanúkihallgatásra viszont a következő, tavaszi ülésen kerülhet sor. Az LMP képviselője szerint: a politika sejlik fel büntetőügye mögött. A vádirat szerint Demeter Márta 2018 szeptemberéb

Folytatódott a tárgyalás: tanúkat hallgattak meg Demeter Márta perében

Zárt tárgyaláson tanúmeghallgatásokkal folytatódott a hivatali visszaéléssel vádolt Demeter Márta (37) LMP-s országgyűlési képviselő büntetőpere ma a Pesti Központi Kerületi Bíróságon.

Demeter Márta: csak a képviselői munkáját végezte

Csak a képviselői munkáját végezte - ezt mondta Demeter Márta büntetőügyének tárgyalása után az RTL Híradónak. A LMP képviselőjét hivatali visszaéléssel, és titkos adatok nyilvánosságra hozásával vádolja az ügyészség. A politikus még 2018-ban, katonai dokumentumokra hivatkozva állította, hogy Orbán Viktor lányát honvédségi repülő hozta…

Tovább tagad Demeter Márta botránya, folytatódik a pere

Az országgyűlési képviselő terhére rótt hivatali visszaélés bűntette három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Zárt tárgyaláson folytatódott Demeter Márta pere

A bíró a sajtónyilvános részben nem ismertette, hogy kiket terveznek tanúként meghallgatni.

Tanúmeghallgatásokkal folytatódott Demeter Márta pere

Zárt tárgyalás elrendelése után, tanúmeghallgatásokkal folytatódott a hivatali visszaéléssel vádolt Demeter Márta LMP-s országgyűlési képviselő büntetőpere pénteken, a Pesti Központi Kerületi Bíróságon.

Demeter Márta: Az ügyészség vádirata annak a politikai akaratnak a bizonyítéka, ami ma vezeti az országot

Péntek reggel 9-kor kezdődött meg Demeter Márta, az LMP országgyűlési képviselőjének hivatali visszaélés bűntette miatt indított büntetőperének tárgyalása. A tanúkihallgatást követően egy újabb tárgyaláson folytatódik az eljárás. Demeter Márta 2018 szeptemberében írásban kérte számon a kormány minisztereit, miután a kecskeméti repülőbázis…

Folytatódott Demeter Márta pere

Zárt tárgyalás elrendelése után tanúmeghallgatásokkal folytatódott a hivatali visszaéléssel vádolt Demeter Márta LMP-s országgyűlési képviselő büntetőpere pénteken a Pesti Központi Kerületi Bíróságon.

Tanúmeghallgatásokkal folytatódott Demeter Márta pere

Tanúmeghallgatásokkal folytatódott a hivatali visszaéléssel vádolt Demeter Márta büntetőpere.

Zárt tárgyaláson folytatódik Demeter Márta ügye

A bíróság szerint a tanúmeghallgatások során védett adatok is szóba kerülhetnek. Demetert hivatali visszaéléssel vádolják.

Tanúmeghallgatásokkal folytatódott Demeter Márta pere

A vádirat szerint az LMP politikusa valótlan közlést állított a miniszterelnök hozzátartozójáról, plusz nem nyilvános adatokat adott ki.

Államtitkok is elhangzanak Demeter Márta tárgyalásán

Zárt tárgyalást rendeltek el pénteken a Pesti Központi Kerületi Bíróságon.

Zárt tárgyalást rendelt el a bíró Demeter Márta ügyében

A bíróság szerint védett adatokról is szó lesz az ülésen. Az LMP-s képviselőt hivatali visszaéléssel vádolják.

Zárt tárgyalást rendeltek el Demeter Márta ügyében

Az LMP-s politikus két éve arra kérdezett rá, hogy Orbán Viktor lányát miért egy katonai géppel hozták haza Ciprusról. A védett adatok védelmére hivatkozva a bíróság kizárta a nyilvánosságot a tárgyalásról.