Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 210 hír

Ketten sérültek meg a hétfő délutáni Tél utcai balesetben

Két autó ütközött össze abban a balesetben, amely hétfőn délután történt Újpesten, a Pozsonyi utca és a Tél utca kereszteződésében - írja a katasztrófavédelem.A balesethez a tűzoltókat riasztották, akik a mentőkkel közösen az egyik gépjárműből az autót vezető fiatal nőt kiemelték. A karambolban két ember megsérült, őket a tűzoltók a mentőknek…

Tavaszodik a Mars déli sarkvidékén

iPON!
-
  Ma 14:36 Tudomány 

Ezt jelzik a NASA MRO szondájának május 18-án készült felvételén látható „pókok”.

Székely táncegyüttestől tanulnak július végén a dél-amerikai magyarok

Maszol
-
  Ma 14:18 Határtalan 

Argentína szervezi a 14. Dél-Amerikai Magyar Néptánctalálkozót, amelyre többek között a székelykeresztúri Pipacsok néptáncegyüttest és a szintén székelyföldi tagokból álló Cickom énekegyüttest is meghívták.

Úszor és Pozsony között délutánonként új járatot indít a RegioJet

Parameter
-
  Ma 12:52 Határtalan 

„Örülök, hogy újabb lehetőséget tudunk kínálni az embereknek ahhoz, hogy áttérjenek a tömegközlekedésre, ami hosszú távú céljaink egyike. Ezen a szakaszon ráadásul az utasok integrált menetjeggyel utazhatnak, ami megkönnyíti számukra az átszállást a városi tömegközlekedési eszközökre” – fejtette ki Érsek Árpád (Híd) közlekedési…

Lejtmenetben délelőtt a BUX

VG
-
  Ma 11:40 Pénzügy  Tőzsde BÉT

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe a mínusz 4,86 pontos nyitás után csökkent hétfőn délelőtt.

Dél-Afrikában is letesztelték a frissített Porsche Macant

Motor1
-
  Ma 11:38 Autó-motor 

A gyártó még idén bemutatja frissített modelljét, amely több ponton is eltér majd elődjétől.

Hétfőn délután rajtol az Egyetemi Játékok 3x3-as kosárlabda tornája

Wbasket
-
  Ma 11:02 Kosárlabda 

Július 15. és 28. Coimbra ad otthont a legnagyobb európai egyetemi multisport eseménynek. Női kosárlabdában hagyományos nagypályás és 3x3-as tornát is rendeznek.

Guns N’ Roses: Appetite For Destruction - Super Deluxe Edition

Shockmagazin
-
  Ma 06:38 Zene 

Több okból is erősen kétlem, hogy a világnak szüksége volt egy Appetite For Destruction-újrakiadásra. Először is, minden idők (egyik) legtökéletesebb rockalbumához bő harminc év elteltével sem igazán lehet sokat hozzátenni, az elképzelhetetlenül sokat fejlődött stúdiótechnika és a legértőbb remaszter-készítők közreműködésének ellenére…

Délibábos nemzetpolitika

Magyar Hang
-
  Ma 05:08 Vélemény 

Raffay Ernő évek óta azzal eteti a hiszékeny embereket, hogy a rendszerváltozás után volt lehetőség határaink megváltoztatására. Ez nem igaz.

Az Egyesült Államok elkötelezett marad Délkelet-Európa mellett

ProfitLine
-
  Ma 01:30 Külföld 

Az Egyesült Államok továbbra is elkötelezett marad Délkelet-Európa mellett, és nem járnak sikerrel azok, akik megosztottságot szeretnének - mondta James Mattis amerikai védelmi miniszter pénteken Zágrábban, az Amerikai-adriai alapokmányt aláíró országok (Adriai Charta) védelmi minisztereinek találkozóján.

Egy délután Sáráért Fehérváron

Feol
-
  Tegnap 19:32 Megyei 

Nemrég írtunk Geszti Sáráról, a Canavan-szindrómás 4 éves kislányról.

Franciaország – Horvátország 4-2: így szurkoltak déli szomszédaink a válogatottnak – videó

Globoport
-
  Tegnap 19:04 Életmód 

A vereség ellenére a horvát válogatott eddigi legnagyobb sikerét érte el a labdarúgásban, amit az egész ország ünnepelt Zadartól Zágrábig.

Agresszív tüntetés Dél-Irakban

Kitekintő
-
  Tegnap 18:09 Külföld 

Hetedik napja tüntetnek az iraki olajexport szempontjából kulcsfontosságú dél-iraki Baszra városban a silány minőségű közszolgáltatások és a munkanélküliség miatt. A tüntetők vasárnap megpróbáltak behatolni egy kormányzati épületbe, a biztonsági erőkkel történt összecsapásban számos ember megsebesült.

Ez a túrókrém kell délutánra

Cafeblog
-
  Tegnap 12:30 Blog 

nagy melegben nem j egsz nap a forr st mellett llni zrt egy nagyon egyszer pohrkrm receptet mutatok ami pillanatok alatt elkszl