Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 247 hír

Az ilyen esetek ellen zéró toleranciát! 5 perc eltérés, szerda – Debrecen / Budapest

Mindkét eset 2-án, szerdán, kicsivel 3 óra után történt, mindössze néhány perces eltéréssel. Egyik olvasónk fedélzeti kamerája Debrecenben, míg egy…

Szépen gyűlnek a kupakok Debrecenben

Népszerűek a városban több helyen kihelyezett kupakgyűjtő edények, helyi cég is csatlakozott a szemléletformáláshoz. Október óta négy új helyszínen került ki egy-egy szív alakú műanyagkupak-gyűjtő Debrecenben. A lakosok szívesen használják ezeket: az eltelt két hónapban többször kellett üríteni az edényeket. Decemberben egy helyi cég is…

Adománygyűjtő pont nyílt Debrecenben

A segíteni akarókat egy mesebeli téli táj is várja, ahol a szerencsések még a Mikulást is elcsíphetik, ajándék csomagolás közben.

Átvenné az állam a debreceni repteret, a polgármester kivár

Papp László a járvány idején egymaga nem hoz meg ilyen horderejű döntést, inkább megvárja, amíg újra összeülhet a közgyűlés.

Debreceni szakemberek kaptak Pro Architectura díjat

A Debreceni Egyetem Műszaki Karának oktatói Pro Architectura díjban részesültek a lendvai Magyar Főkonzulátus épületének rekonstrukciójáért, valamint az intézmény Kassai úti campusán található Fenntartható Épületenergetikai Demonstrációs Központ tervezői is elnyerték az elismerő címet – tudatta a hirek.unideb.hu.

Országos bajnok a debreceni versenytáncos pár

Haon
-
 Tegnap 20:00Sport

A távolság és a világjárvány sem gátolhatta sikereiket.

Debrecenben nyílik a harmadik Xiaomi Mi Store

Terjeszkedik a Xiaomi hazánkban: első ízben lesz hivatalos márkaképviselete a vállalatnak Budapesten kívül, Debrecenben.

Megvenné az állam a debreceni repteret üzemeltető cég többségét

A magyar állam 51 százalékos tulajdoni részesedést szerezne a debreceni repülőteret üzemeltető cégből a debreceni önkormányzattól és vagyonkezelő társaságától.

Doboznyi összefogás - add tovább Debrecenben

Cívishír
-
 Tegnap 18:41Megyei

A járvány ellenére sem marad el az akció.

Debreceni polgármester: még nem indultak meg a tárgyalások a repülőtér kormányzati tulajdonszerzéséről

Még nem indultak meg a tárgyalások a helyi repülőtérben történő kormányzati tulajdonszerzésről – közölte Debrecen polgármestere csütörtökön annak kapcsán, hogy egy kormányrendelet szerint a magyar állam 51 százalékos tulajdoni részesedést szerezne a debreceni repülőteret üzemeltető cégben. Papp László (Fidesz-KDNP)…

Újra önbizalomtól duzzad a debreceni hokicsapat

Haon
-
 Tegnap 17:55Sport

Két vereség után talpra álltak a jégkorongozók, s már az év végi célokat is kitűzték maguk elé.

Megszólalt Papp László az állam debreceni reptérben való tulajdonszerzéséről

Még nem indultak meg a tárgyalások a helyi repülőtérben történő kormányzati tulajdonszerzésről – közölte Debrecen polgármestere csütörtökön annak kapcsán, hogy egy kormányrendelet szerint a magyar állam 51 százalékos tulajdoni részesedést szerezne a debreceni repülőteret üzemeltető cégben. Papp László közleményében azt írta, hogy…

Ajándékot kapnak a frontvonalban dolgozók Debrecenben

A Magyar Református Szeretetszolgálat a vírus elleni védekezésben résztvevőket kívánja támogatni.

Debrecenben nyílik meg a Xiaomi első vidéki üzlete

HVG
-
 Tegnap 17:03Mobiltech

Tovább terjeszkedik Magyarországon a Xiaomi: a cég most először nyit Budapesten kívüli márkaképviseletet. A helyszín Debrecen.

Csendesebben, meghittebben ünnepel idén Debrecen

A Kölcsey Központban várják az adományokat, és különleges kirakatkiállítással is kedveskednek.