Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Már forog Dallos Bogi legújabb klipje

iFaktor
-
 Tegnap 16:00Bulvár

Bogi már néhány héttel korábban is beharangozta, hogy Vártam rád dalának hamarosan forgatják a klipjét, nos úgy tűnik eljött az idő. Instagram-oldalán osztotta meg, hogy nemsokára elkészül az új klip. Feltehetőleg a forgatás közben készült Bogiról a lent látható kép. A követői elismerő szavakkal és nagy lelkesedéssel fogadták, hogy elkezdőd

Dallos Bogi válaszolt az alakját kritizálóknak

Well and Fit
-
 21.05.13 16:15Életmód

Rengeteg kritika éri az alakja miatt.

Dallos Bogit a közösségi médiában alázzák a kommentelők

iFaktor
-
 21.05.12 18:00Életmód

Az X-Faktor immár csak volt mentora éppen saját Instagram-fiókján számolt be az őt ért atrocitásokról és arról, hogy korábban ő sem tudta elfogadni saját magát – egészen pontosan az általános iskolás éveiről mesélt Puskás Peti menyasszonya.

Dallos Bogi a mai napig kap soványozós beszólásokat, Vajna Tímea dekoltáltban ment a szőlőbe

Velvet
-
 21.05.12 17:33Szex

Nézzen attraktív fotókat hazai, ismert nőkről, és azt is megláthatja, hogyan néz ki Mardoll pornósztár Barbie-nak öltözve!

Dallos Bogit sokan piszkálják az alakja miatt

NLC
-
 21.05.12 12:39Bulvár

Dallos Bogi a mai napig sok bántó kommentet kap az alakja miatt, de már együtt tud élni ezekkel.

Dallos Bogi elárulta, hogy miért szállt ki az X-Faktorból

Szkecs
-
 21.05.10 13:47Bulvár

Nemrég derült ki, hogy Dallos Bogi a 2019-es évad női mentora búcsúzik az X-Faktortól Az énekesnő helyére Csobot Adél érkezik majd a mentorszerepbe. “Nagyon izgalmas feladat volt, hogy az X-Faktor mentorcsapat részese lehettem és sokat tanultam belőle. A jövőben a lemezem munkálataira és az új vállalkozásunkra fókuszálok. Hasonló…

Ultraszexi: Kapás Bogi sellőként pózolt a medence partján

A világbajnok és olimpiai bronzérmes úszó, Kapás Boglárka ismét különleges képpel lepte meg a rajongóit a közösségi oldalán.