Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Elkészült a karkötő, ami a DNS-ed alapján mondja meg, hogy mit vegyél a boltban

Rakéta
-
  Ma 18:18 Tudomány

A DnaNudge személyre szabott genetikai vizsgálat alapján mondja meg, hogyan kéne egészségesebben táplálkoznod. Mintha minden bevásárlásnál ott állna melletted egy orvos.

A kutya DNS alapján is azonosít egy embert

Klubrádió
-
  19.11.13 17:00 Vélemény

El nem tudjuk képzelni, hogy milyen elképesztően gazdag a szagok világa egy kutya számára. Mégis képes egyetlen embert kiválasztani és követni ezer között is.

Segítenek a DNS-tesztek abban, hogy egészségesebb életet éljünk

Napidoktor
-
  19.11.13 16:40 Életmód

Az orvostudomány egyik legdinamikusabban fejlődő ága a genetika, ami a gyógyítás új dimenzióját nyitja meg. A táplálkozásgenetika és a sportgenetika segítségével olyan életmódváltást hajthatunk végre, amely hozzásegít a természetes, velünk született adottságok kiaknázásában. „A táplálkozásgenetika azt mutatja meg, hogy az egyes emberek…

Már a DNS-einkben is kutakodhat a rendőrség, méghozzá a megkérdezésünk nélkül

Rakéta
-
  19.11.12 06:15 Tudomány

Vajon meddig mehetnek el a hatóságok a nyomozás során? A DNS adatbázisok népszerűsége okán ideje tisztázni az etikai kérdéseket.  

Segítenek a DNS-tesztek abban, hogy egészségesebb életet éljünk

Dehir
-
  19.11.11 18:20 MegyeiDNS

Budapest - Az orvostudomány egyik legdinamikusabban fejlődő ága a genetika, ami a gyógyítás új dimenzióját nyitja meg. A táplálkozásgenetika és a sportgenetika segítségével olyan életmódváltást hajthatunk végre, amely hozzásegít a természetes, velünk született adottságok kiaknázásában.

Segítenek a DNS-tesztek abban, hogy egészségesebb életet éljünk

hirado.hu
-
  19.11.11 17:37 Tudomány

A táplálkozásgenetikai vizsgálat megmutatja, hogyan reagál az emberi szervezet bizonyos tápanyagok fogyasztására.

Az ISP-k ellenzése dacára az összes jelentős internetes böngészőben megjelenik a DNS-over-HTTPS támogatás

HUP
-
  19.11.11 16:20 Infotech

Az ISP-k ellenzése dacára az összes jelentős internetes böngészőben megjelenik a DNS-over-HTTPS támogatás Címkék Titkosítás, biztonság pepo 2019. 11. 11., h - 17:20 Bevezető Mind a hat fő böngésző-gyártó azt tervezi, hogy támogatja a DNS-over-HTTPS (vagy DoH) protokollt